jordi bayona

Escrits per no deixar d'escriure

JB07: Sr. Matas, som els darrers!!!

bayona | 21 Gener, 2007 17:12

 “Las cajas de ahorros sitúan a Balears a la cola del crecimiento económico en 2007”. Aquest titular l’han repetit tots els diaris de les Illes. I en Matas què diu d’això? No ho sé, però pos messions que ell no dirà res i que farà sortir al “verbo brillante” del conseller Ramis d’Ayreflor perquè digui que tot això és encara l’herència del Govern Antich. I a aquestes alçades ja no és una dolentia. Senzillament fa riure...

 

Som dels que pensen que l’economia no va malament. Ja voldrien altres plorar pels nostres ulls... El que ha de quedar clar és la manipulació del PP en el tema econòmic i el catastrofisme indige que feren durant el Govern del Progrés.

 

Una cosa sí que he de dir. Si després d’haver fet una inversió en obra pública com mai s’havia fet a les Illes Balears i tirar la casa per la finestra en temes d’endeutament encara anam els darrers... Sr. Matas on és el miracle que va dir que faria? El temps posa a tothom en el seu lloc.

Comentaris

Y con trampas

Altusser | 21/01/2007, 17:15

Somos los últimos y después de hacer trampas en la contabilidad como ha puesto de manifiesto el Tribunal de Cuentas. Patético

ECONOSUYA

Juan A. Gómez | 21/01/2007, 17:51

Los mayores damnificados serán los de siempre. Los empresarios tendrán una buena excusa para congelar o reducir los sueldos de sus empleados.

I en Segura que dirà?

MAPAU | 21/01/2007, 22:37

Segurquela cupa la tenen els palestins i els"rojos". Li agradarìa que tornàs aquell temps del 36 i seguir la nissaga, añora aquell temps

SEGURA IMPRESENTABLE

JOSEP | 22/01/2007, 07:34

L'antítesi del que ha de ser un periodista. Defensa el que és indefensable. Incomprensible que una persona amb la cultura que te, pugui actuar com un sicari del poder establit. Potser ho fa per diners, però és més important poder dormir amb la conciència tranquila.

Viva la recuperación

sindicalista | 22/01/2007, 07:43

Y de todo ello los trabajadores de hostelería son los más perjudicados. Sus ingresos se han recortado considerablemente en los últimos 4 años. De hecho, entre unas cosas y otras han perdido el sueldo de un mes. ¡Viva la recuperación de Matas!

+ deuda

Javier | 22/01/2007, 07:45

No sólo ha vaciado los bolsillos de los ciudadanos sino también el de las arcas autonómicas: somo as comunidad con más deuda de España

Baleares va mal

Maki a. Velo | 22/01/2007, 07:56

¿Y ahora porqué no vienen los ministros y dicen por TVE que toda España va bien menos Baleares por culpa de su Gobierno autònomo? ¿No os suena?

Patan con gemelos de oro

Maki. A. Velo | 22/01/2007, 07:59

Matas és, además de tramposo,un maleducado. En la inauguración del Cemento Parc de Sa Riera, y ante la presencia de representantes del Gobierno central, no tuvo empacho en decir que el Gobierno Zapatero le debe no sé cuantos millones en residencias y carreteras. No tiene el menor nivel institucional. Estoy de acuerdo que reclame lo que quiera, pero este patán con gemelos de oro debería yasaber donde y cuando hay que reclamar.

Bolsillo

Laura | 22/01/2007, 09:04

Basta con que la gente, antes de ir a votar, se mire los bolsillos y compruebe si la recuperación económica de Matas se ha producido o no y obre en consecuencia. Si se hace así consegyirá muy pocos votos.

Cicilistes

Indurain | 22/01/2007, 09:09

Pels únics q hi ha recuperació són els ciclistes. No és així Pepote? Els hem farcit d'euros per no res. Aqui deu haver una mà molt llarga...

Cicilistes

Indurain | 22/01/2007, 09:09

Pels únics q hi ha recuperació són els ciclistes. No és així Pepote? Els hem farcit d'euros per no res. Aqui deu haver una mà molt llarga...

kabriel

el jutge patutge | 22/01/2007, 09:14

venga kabriel, fes sa teua aPPortasió, que nos tens aborrits.

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Schwarzer Tee | 22/01/2007, 09:30

Inutilitat absoluta a sa "Conselleria de Cultura".Només serveixen per destruir i robar a sa gent honesta.

La Mafia PP-UM.

Schwarzer Tee | 22/01/2007, 09:42

PP-UM significa atentados ,terrorismo,guerra y destrucción en Mallorca.

Schwarzer Tee

kabriel | 22/01/2007, 10:06

Schwarzer Tee, podrias obrir un blog, i així, comprovarias que, debut a sero visites, ses teues consignas repetidas no interessan a nigú.

al menos, jo faig riura al rojos, però tu ets un pesat.

au!, a canviar es nom.

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Schwarzer Tee | 22/01/2007, 10:14

PP-UM:Gobierno de las mafias;no de los ciudadanos.

Embulladors

L'amo de son Magraner | 22/01/2007, 10:30

No vos aclarieu ni voleu aclarir. Les dades que aportau no són les que tenen economistes, empresaris i treballadors qualificats. A més, a què vé ficar en Segura en aquest debat? O es que aquest home ha de tenir la culpa fins i tot de la mort del Kennedy. Li dieu doblerer i ell se'n fot un tip de riure. És més puta que tots vosaltres i no l'aglapireu. I mentrestant ell va fent amb decenes de milers de lectors a Ultima Hora. I ara, a IB3. Potser l'esteu fent ric, tan colloneres com sieu.

No saps llegir?

Taronger | 22/01/2007, 10:36

Magranero, no saps llegir els titulars de diaris? També te n'haurem d'ensenyar? T'ho repetiré: "Baleares estará en 2007 a la cola del crecimiento en toda España". Ho comprens ara?

Or pur

Pobler | 22/01/2007, 10:39

Que en Segura se fa d'or, no fa falta de ho juris. Tots ho sabem. De fet fins i tot sabem cóm se fa d'or.

Demagogia

J. Llabrés | 22/01/2007, 10:49

Crec, Jordi, que has donat en el clau. No es tracta de que tenguem una situació econòmica catastròfica, que no la tenim, sinó que pràcticament no hi ha cap diferència amb la legislatura anterior. Entre d'altres coses perquè como sap qualsevol economista, les autonomies no tenen pràcticament capacitat per influir sobre el creixement econòmic. La nostra economia depen de les economies exteriors (alemanya, britànica, etc.) i cap govern autonòmic, ni PP i PSOE pot influir decisivament en el creixement. Aquesta és la realitat. Després es pot fer tota la demagògia que vulguin com ha fet en Matas.

patrimoni

agripina | 22/01/2007, 10:57

És que ningú demanarà reponsabilitats polítiques després de l'incendi de la nau de Son Fuster?

Senyor Fiol, el problema no és saber qui ha gosat retardar el compliment de les seves ordres sobre el desalotjament de les naus. És francament mesquí passar les culpes als funcionaris dient que eren ells els encarregats de buidar les naus.

Els ciutadans que estimem el nostre patrimoni històric estem molt més interessats en saber per què no hi havia mesures de detecció ni extinció d'incendis en una nau que feia de magatzem de peces històriques d'extraordinari valor? per què, pel que sembla, aquestes naus no han disposat mai dels més elementals sistemes de seguretat? com és que ningú sap quines peces i objectes contenien aquestes naus? per què per comptes de cercar un edifici o contenidor adequat ho porten tot a la Casa de Cultura quan és un espai que s'ha d'enderrocar per fer un Arxiu del Regne nou? Quina és la seva política sobre el Patrimoni històric? Anar-lo cremant per així no tenir cap motiu per invertir-hi doblers?

Esper que des dels partits polítics es demani la dimissió del Conseller, la Directora General (Catalina Sureda, tan eficient en amagar informació), secretari general, cap de servei ... a veure què hi diuen ARCA, Arqueològica Lul·liana, la UIB, etc ...

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Schwarzer Tee | 22/01/2007, 11:09

PP-UM: fracàs polític més escandalòs d´Europa.

Solución Final al problema de Mallorca

Schwarzer Tee | 22/01/2007, 11:27

Construccions Llabrès-Feliu:Destrucció de Sant Joan.Aturem el negoci de la destrucció.

d'OR

Pobler | 22/01/2007, 12:37

L'or li ve d'enrera o no?. al manco aquí podem parlar d'ell, aIB3 no, i a Ultima Hora, que vols que et digui. També fa riure molt, es vera, de pena i vergonya. en tot cas es que el fan ric, son el pperos. O es que tú també anaves per Amèrica "full credit". Es un barrut i ho sabem bé. Les coses li van ben, segur, nota que la economia va bé, segur, però no hi ha massa gent que viu del "bote" com ell.

te negre

biel | 22/01/2007, 13:45

de tant de prendre te negre se li ha quedat el cervell tan negre com el carbó i no li carbura així com toca.

el 20% dels comentaris d'aquest bloc son del Sr. Te Negre i no aporten res. quin avorriment!!!.

per cert, fa uns 10 anys en Segura va ser tentat p'en Braceló per anar a "El Dia del Mundo", i preferí quedar amb "don Pedro". que n'es de llest aquest solleric. si es dediques als escacs seria el rei de les partides múltiples!

Re: JB07: Sr. Matas, som els darrers!!!

xavier | 22/01/2007, 13:50

si 'semos' los últimos, y haciendo trampas con los libros de caja, es que hasta las trampas están mal hechas... Los peperos no sólo no saben gestionar sino que ni tan solo saben hacer trampas... Pero si hasta les pillan cuando se van de putas gratis... Mi pregunta es, esta gente ¿sabe hacer algo bien, lo que sea? y la 2ª parte sería: ¿en qué lugar estamos relamente, si descontamos las trampas contables mal hechas?

fa plorera

xavi | 22/01/2007, 13:57

lo del incendio fa plorera ¿Se imaginan que tras traer a España el Guernica, o aquél cuadro de Goya que valía 600 millones, en lugar de colgarlos en el Prado hubieran acabado en la nave que ni era del Ministerio en un polígono, y encima se queman? Pues lo mismo con los artesonados mudéjares. ¿Y el seguro, qué dice?¿Responderá el seguro de la empresa de ahora de los bienes de la empresa anterior? Para acabar así, mira, mejor los hubieran vendido en subasta los ingleses que era lo que iban a hacer, al menos sabemos de seguro que su comprador los hubiera tratado mejor, con todo cuidado y con mucho amor al arte. Y nada, no pasa nada, la Cirer con el Mallorca que va triomfant cuesta abajo, los cohetes y petardos, el aigua foc, los botifarrons, Bisbal y la caspa que no falte... Os (nos) merecéis (merecemos) lo que os (nos) pasa

Mientes, Jordi

xavi | 22/01/2007, 14:06

Jordi, todo el mundo sabe que las cajas de ahorro están llenas de rojos, separatistas, marxistas, proetarras catalanistas y de genteta quatrereplegats del ex Pacte de progrés y figuran en los listados de organizaciones terroristas, por tanto sus cuentas no sirven, además que no les gustan nuestras trampas con lo mucho que nos cuesta hacerlas (signat: Jaume-me Matas)

A pobler

L'amo de son Magraner | 24/01/2007, 11:37

Vet aquí un altre envejós. Més que s tinya. En Segura serà tot el que vulgueu, però almanco és feiner. Si emprassiu la meitat del temps que emprau contra aquest tipus a fer el cap viu potser tindrieu més doblers que ell. Per cert: ni per aquí l'encertau. A Segura no li interessen els doblers: sempre n'ha tingut. Anau errats, com sempre. "El humo ciega tus ojos, pobleret".

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb