jordi bayona

Escrits per no deixar d'escriure

JB07: El PP es conforma amb l’empat

bayona | 12 Març, 2007 08:09

La bronca armada diumenge pel PP a un homenatge contra les víctimes de l’11-M ha posat al descobert la seva tàctica: li basta l’empat. M’explicaré: jo vaig tranquil·lament pel carrer i algú m’agafa pel coll i em dona una bona passada a base de mamballetes. La gent que passa diu: “Mira, aquí hi ha dos que es barallen, quin punyetero país, on la gent es baralla pel carrer”. En aquest punt, empatant, l’agressor ja ha guanyat. 

L’objectiu del PP és la bronca per la broca. Provocar, i si els altres li contesten, encara millor. És una estratègia clàssica de la desestabilització quan no tens mitjans convincents per enfrontar-te a l’enemic.

 

Jo estic convençut que és un error estratègic greu. Va sortir bé a la legislatura del 93 al 96 en la qual, efectivament, hi havia un govern en decadència i fets socials convulsius. Però ara no trob cap signe social d’intranquil·litat en el qual la metxa del PP pugui prendre foc.

 Assossec, confiança i pedagogia. Les tres armes que més mal fan al PP.

Comentaris

Re: JB07: El PP es conforma amb l’empat

Bernat | 12/03/2007, 10:40

El discurs den Rajoy de dissabte va ser un discurs clarament demagògic i populista. Es creia esser el Messies que arribava per a salvar la Pàtria.

Una estratègia on tot val, costi el que costi.

Seny

Seny | 12/03/2007, 11:12

Pareix mentida que molts dels qui escriviu dins aquest bloc no vos ne temeu que no sou més que els peons dels qui volen més amunt.

Una mica de seny basta per veure com una batalla pel poder polític fa tremolar les bases de la ètica i la moralitat, i això és evident a ambdós costats del Ring.

Talment nins petits que es retreuen els pedaços bruts oblidant-se de les qüestions que realment són fonamentals, esperant esser els guanyadors d'una inutil batalla amb l'esperança d'alguna recompensa.

Presó per a tots aquells corruptes d'un i altre bàndol que empastifen la confiança que el poble (per altra banda l'únic realment sobirà)els hi ha donat. Ja està bé de que militar o simpatitzar sota unes sigles polítiques impliqui només veure les busques dins els ulls dels altres.

Veig com tristement la classe política ha oblidat que ells han de fer feina pel poble, fer feina per allò que gairebé ja ha perdut el sentit: L'interés general.

Tots aquest cap grossos que manen desde les altures gaudeixen d'unes tropes, generalment cegades i manipulades fent-lis oblidar que tots som persones i que tots anam amb el mateix vaixell.

Justícia Social, igualtat d'oportunitats, pau, llibertat . . . totes aqueixes paraules perden el sentit en boca dels manipuladors.

Política ha tornat sinònim de governar, costi el que costi. L'honradesa s'ha substituïda pel marketing; la bondat per la transgiversació de les paraules i les idees; la solidaritat reduïda només "als nostres" . . .

La política ha de fer servei al poble i no als polítics.

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Jucef ben Maimó Aletzar | 12/03/2007, 11:13

¡Salvem Mallorca!¡Salvem la Terra!

Carpetovetònics

Joan Admirall | 12/03/2007, 11:19

L'estratègia del PP no és suicida. Saben el que volen. A hores d'ara només aspiren a mobilitzar els seus a base de les propostes carpetovetòniques de "¡España, España!. És una estratègia de mínims. Fariem bçe en lo fer-los massa cas. 300.000 persones a una manifestació a Madrid amb autocars de tota Espanya i desprçés de la propaganda que han fet és un autèntic fracàs.

Solución Final al problema de Mallorca

Jucef ben Maimó Aletzar | 12/03/2007, 11:36

Fotem-los fora d'una punyetera vegada i per sempre!!

Deu meu

Lluis | 12/03/2007, 12:37

Jordi, la historia esta que has contado de la pelea en la calle, el engaño al que quedamos sometidos por el agresor, simples de nosotros!
Pero Jordi, y si despues de la pelea pudiéramos ver un video en el que se apreciara claramente que tu le has insultado-pegado-ofendido- y este teórico agresor está ejerciendo su derecho a una legítima defensa, en este caso, ¿Crees qué se conformaría con el empate? para mi, sería una victoria, transcurrido el tiempo adecuado para mirarla.
Espero que todos los cutres demagogos como tu acabéis igual, despotricando acomplejados en una mierda de foro.
Y si eso no os satisface, vista tu habilidad para contar cuentos e historietas ponte a escribir para niños como Madonna.

Signe social?

Un que diu | 12/03/2007, 13:07

¿Que no hi ha cap signe social d'intranquil·litat?
No és que ho comparteixi, però si hi ha un signe social d'intranquilitat. La gent comença a pensar que els socialistes són molt tovets amb aquestos etarres. Siga ver o no, la idea comença a quallar. De la mateixa manera que cap PTI aprovat pel PP pot ser tranquilitzador, perque sempre seran sospitosos de corruptes i malbaratar el medi ambient, cap negociació amb Eta portada pels socialistes podrà veure's seriosament després de lo den De Juana. La democràcia és fer lo que vol el poble, i per molt que siga una qüestió de fetge més que de intel.ligència, el poble vol que aquest paio es pudreixi a la presó i, si es vol morir de fam, ho faci. El democràtic seria acceptar-ho encara que dificulti un procès de pau que, d'altra banda, ha de mantenir uns mínims que no es veuen per enlloc. Ho diu un socialista i zapaterista convençut: en Zapatero ha de marcar uns límites visibles a la negociació, i no els veig per enlloc. De veres. Una abraçada

Endavant Jordi

Artur London | 12/03/2007, 14:02

Continua pensant amb veu alta, es lo millor per aquesta terra. Està clar que els "fatxes" no ho volen, a ells les agrada més anar el Rasputin i que no se sàpigue. Aquest bloc es aire fresc que podem respirar els qui estam farts de tanta mentida i manipulació de la dreta, i de tants i tans "llepaculs" que ha congriat aquesta terra.

Aire fresc?

Sistemainverter | 12/03/2007, 14:18

Ben pudent, diria jo, estantís, més que res. La pudor del sistema que ha arruïnat tantes nacions, la pudorassa dels lladres que per poc deixan l'estat sense rajoles. La fetor dels demagogs de pa amb fonteta, la pudorota dels que no volen rodar ni batre. La ferum del comunisme, del socialisme, de la vida entesa com una eterna adolescència plena de buròcrates i de cartilles subvencionade. Au, Jordiet, sort tindràs si pots aguantar el xollo de la Delegació de Govern.
Aire fresc, heu dit?
Tancau, que això constipa!

Mira els blogs i veuràs que passa

IB3 en acció | 12/03/2007, 15:31

Els que estau interessats en temes d'IB3 cercau als blogs de balearweb i sabreu noves d'avui.

Enhorabuena a los infiltrados

Ferran Oliver | 12/03/2007, 16:00

En el partido pancartero popular tienen que abundar los estrategas de altísima calidad y con suficiente preparación y visión de los movimientos sociologicos y de intención de voto en un futuro.

El problema es que deben ser infiltrados de otro partido a la vista de los resultados que van obteniendo.

Y como decía el otro, los pepesunos pueden ser mentirosos y manipuladores pero no ciegos.

Deben tener un cabreo, una división interna y una paranoya solo comparable a la de los peones negros.

Quisieran de saber quienes son los que están asesorando, en el camino de las directrices actuales, a la cúpula de Génova y que no les dejan levantar cabeza.

Van al hoyo sin remedio.

Catillas subvencionadas

mapau | 12/03/2007, 16:01

Efectivamente, las del PP de hoy son auténticas listas subvencionadas, no te has equivocado: constructores con licencia para matar, adjudicaciones de servicios a empresas relacionadas, contratraciones de personal para que vayan a las listas pperas, privilegios a desinformadores para que hagan campaña, sueldos públicos al servicio de la campaña pepera,.... Lo de cartillas de racionamiento sí, te olvidas, con el franquismo muchas, y más cosas de jodienda...

IB3:Hallado el bog

Lector | 12/03/2007, 16:53

http://joana.balearweb.net/

Seriedad

Juan | 12/03/2007, 18:38

Creo que es hora de dejarse de proclamas anti-lo que sea y hablar de cosas mas reales frente a las próximas elecciones.
¿Es consciente la ciudadania del endeudamiento de esta Comunidad?
Sabe la ciudadania que los próximos gobiernos de las Baleares apenas tendran liquidez para afrontar nuevas inversiones?
Sabe la ciudadania cuantos intereses se han de pagar por los nuevos hospitales, carreteras,metro,estaciones,planes de excelencia de ayuntamientos,etc.? Que nos costará hasta cuatro veces más de lo que valen.
En caso de ganar o pactar el PSOE ¿ tiene plantilla suficiente, y de calidad, para sustituir los mas de 200 gerentes de empresas públicas, consorcios y fundaciones?
¿Como va a acometer los nuevos salarios y acuerdos que ha firmado el Govern con los maestros y medicos?
Simplemente son una serie de temas de los que nadie habla.

Quants cobren del Govern?

Mapau | 12/03/2007, 18:55

Perquè no ens dius quants de candidats del PP, d'ara o de les properes eleccions, cobren sous polítics, 50,60, 70, 100, 200... premio, i l'ùnica feina que fan, apart d'anar de restaurants es cercar vots pel PP. I quins mèrits tenen?. Ets un perdut, pocavergonya, s'acaba la mamella que tant estimeu, això es un tema per fiscalia, ja que´´etica i moral no en teniu gens ni mica, tampoc coeficient intelectual suficiente per estar a cap casta de càrrec, bé al Rasputín sí que teniu cap... o no?

Salvem Mallorca

Jucef ben Maimó Aletzar | 12/03/2007, 19:27

PROU DESTRUCCIÓ, SALVEM MALLORCA
MANIFEST D’ADHESIÓ A LA MANIFESTACIÓ DE 17 DE MARÇ DE 2007
Fa tres anys que milers de persones vàrem sortir al carrer sota el lema ‘Qui estima Mallorca
no la destrueix’. Demanàvem als nostres governants la retirada de projectes que podien
suposar, una transformació radical i irreversible del territori. Dissortadament, no ens van
escoltar, i durant els darrers anys s’ha produït una destrossa de territori i uns desequilibris
socioeconòmics mai vists.
Ara plantejam una nova oportunitat per a tornar demanar un canvi en les polítiques
territorials, i per fer sentir la nostra veu reclamant un fre a la destrucció de Mallorca. Per
aquest motiu, el GOB i la Plataforma Salvem Mallorca convocam una manifestació
ciutadana per dissabte dia 17 de març. La mobilització té un lema clar: Prou destrucció,
Salvem Mallorca, i el seu objectiu és fer arribar a la classe política i a la societat les
reflexions que constitueixen el cor d’aquest
MANIFEST:
• Dissortadament ja no es tracta de manifestar el nostre desacord amb un projecte
concret, sinó amb un model de destrucció generalitzada que afecta tota l’illa. Es
tracta, de fet, d’un model que no només s’aplica a Mallorca i que ha tingut i té
conseqüències devastadores també a altres indrets. La realitat de cada dia ens demostra
que aquest model és ara més vigent que mai. Per això, es fa imprescindible tornar a sortir al
carrer i evitar més destrossa.
• Demanam als governants que escoltin i que assumeixin aquesta mobilització
generalitzada. Volem que prenguin nota de què al darrera d’aquesta mobilització hi ha
moltes persones que mai s’havien manifestat abans, persones que provenen de tots els
àmbits socials i idees polítiques. Persones, en definitiva, que han decidit que ja n’hi ha prou
i que dediquen el seu temps a treballar per a algun dels moviments socials que integren la
lluita col·lectiva per una Mallorca millor.
• Demanam a la societat que sigui conscient de la importància de fer sentir la seva
veu. És cert que s’han perdut una part de les lluites, però no és menys cert que se’n van
guanyant d’altres. En els darrers mesos hem vist caure alguns símbols de la impunitat i la
prepotència. Els moviments socials són més necessaris que mai per aturar noves
agressions territorials, socials i culturals. Els que formam la Plataforma Salvem Mallorca i el
GOB en particular, som conscients del nostre paper com a força de dissuasió. Per això
demanam a tota la gent que comparteix aquests criteris, que sumi esforços i surti amb
nosaltres al carrer dia 17.
• Finalment, volem demanar transparència en les formes i en el fons de les accions
polítiques. De manera especial, volem manifestar la nostra solidaritat amb les persones i
entitats que estan en el punt de mira de campanyes de manipulació i descrèdit, quan no
amenaçades o agredides pel senzill fet de pensar diferent. Per la nostra part mai no
respondrem de la mateixa manera. La nostra resposta serà seguir endavant amb el
respecte que no es té amb nosaltres, amb la llibertat que dóna el no actuar en benefici
propi i amb la fermesa que ens dóna el convenciment en les nostres idees.
Si estàs d’acord amb aquests punts, vine dissabte dia 17 març a les 18 h
a la Plaça d’Espanya de Ciutat . T’hi esperam.

Re: JB07: El PP es conforma amb l’empat

ISKAN | 12/03/2007, 19:36

La bronca por la bronca siempre ha sido la estrategia de la izquierda. La del PP ha sido solucionar los problemas de los ciudadanos. Recordemos ese Pacte de Retroceso en bronca diaria con los turistas, los empresarios, los turoperadores, los estudiantes, los comerciantes, los ancianos... y a este ZP en bronca diaria con la Iglesia, con los jóvenes, con los empresarios, con EE.UU, con Alemania, con la UE, con Reino Unido, con el profesorado, con los regantes, con las Comunidades Autónomas, con los constitucionalistas, con las víctimas del terrorismo, con las familias... pero bueno supongo que algún consuelo tendrán que buscar Ustedes depués de la lección que el pueblo les dimos el 9 en Baleares y el 10 en Madrid, todo un ejemplo de civismo, democracia y serena condena... nada que ver con las 'manifas' organizadas por la izquierda.

Calimero oooo Rajoy

Joan de Moscari | 12/03/2007, 19:37

Rajoy tiene el síndrome ¡Calimero!

Calimero es el pajarito de dibujos animados que siempre decía "Nadie me comprende, nadie me quiere"

Por las palabras que ha dicho hoy: ahora resulta que la manifestación del domingo no era contra el Gobierno, no no.

Ni contra De Juana..... Tampoco era contra el terrorista.

Era para sentirse comprendido y un poco querido por sus Pepeiros.....

Mira por donde ha tenido que montar todo este Pitote y engañar a sus ancianitos "Arriba España", a los jóvenes barriguitas agradecidas.....

También a los cargos PePeiros.

Para poder hacer un mitin y sentirse comprendido.....

Pobre hombre, le han hecho creer que es Moisés.

Vaya con los del Opus!! Le han preparado un discurso mesiánico..... Casi casi dijo Lázaro!!! Levántate!!!!

Contar lo que habéis visto....
"Mucho facha de la tercera edad"

Levantar la cabeza!!!
Pobrecillos con el polizón de Autocar y el Bocata ya no podían.

Si feim comtes!!!!

En autocar 1000 autocares por 86 pepeiros 86.000.

Los que fueron en tren y en Avión 50.000
Suman = 136.000

136.000 + 170.000 = 306.000 Pancarteros.

Vaya vaya de Madrid solo fueron 170.000....

Hayy hayy Marianito los de Madrizz no te quieren....

Solo fueron a la mani 170.000 ni un 7 % DE TUS VOTANTES!!!!

Este Gallardon no te quiere!!1.

Pobre CALIMERO!!!!

NI CON ENGAÑOS LOS HA LLEVADO AL HUERTO DE LOS OLIVOS.

Seguro que Marianito la Próxima fantasmada la Prepara en Semana Santa.....

Veréis al Marianin con la Cruz a cuestas….. Pasando todo el calvario…..

Cuando lo crucifiquen junto a Acebes en la cruz de COLLO Y ASSNAR En la de Judas.

Gritara Zapateroooo!!!!! Perdónalos!!!!!Porque no sabemos lo que hacemos......

Palabra de Dios....

Mariano tiene Morriñaaaaaa

Calimero oooo Rajoy

Joan de Moscari | 12/03/2007, 19:38

Rajoy tiene el síndrome ¡Calimero!

Calimero es el pajarito de dibujos animados que siempre decía "Nadie me comprende, nadie me quiere"

Por las palabras que ha dicho hoy: ahora resulta que la manifestación del domingo no era contra el Gobierno, no no.

Ni contra De Juana..... Tampoco era contra el terrorista.

Era para sentirse comprendido y un poco querido por sus Pepeiros.....

Mira por donde ha tenido que montar todo este Pitote y engañar a sus ancianitos "Arriba España", a los jóvenes barriguitas agradecidas.....

También a los cargos PePeiros.

Para poder hacer un mitin y sentirse comprendido.....

Pobre hombre, le han hecho creer que es Moisés.

Vaya con los del Opus!! Le han preparado un discurso mesiánico..... Casi casi dijo Lázaro!!! Levántate!!!!

Contar lo que habéis visto....
"Mucho facha de la tercera edad"

Levantar la cabeza!!!
Pobrecillos con el polizón de Autocar y el Bocata ya no podían.

Si feim comtes!!!!

En autocar 1000 autocares por 86 pepeiros 86.000.

Los que fueron en tren y en Avión 50.000
Suman = 136.000

136.000 + 170.000 = 306.000 Pancarteros.

Vaya vaya de Madrid solo fueron 170.000....

Hayy hayy Marianito los de Madrizz no te quieren....

Solo fueron a la mani 170.000 ni un 7 % DE TUS VOTANTES!!!!

Este Gallardon no te quiere!!1.

Pobre CALIMERO!!!!

NI CON ENGAÑOS LOS HA LLEVADO AL HUERTO DE LOS OLIVOS.

Seguro que Marianito la Próxima fantasmada la Prepara en Semana Santa.....

Veréis al Marianin con la Cruz a cuestas….. Pasando todo el calvario…..

Cuando lo crucifiquen junto a Acebes en la cruz de COLLO Y ASSNAR En la de Judas.

Gritara Zapateroooo!!!!! Perdónalos!!!!!Porque no sabemos lo que hacemos......

Palabra de Dios....

Mariano tiene Morriñaaaaaa

A votar tots els progres

comandant 2000 | 12/03/2007, 20:00

que se vea la bandera, se tiene que ver bien. Se tiene que relacionar España con el PP. Aixó deia un dels manifestants del passat cap de setmana. No se si lis donarà resultat, però van a per totes,... Alerta tots els progres a movilitzarse per la mani de defensa del territori i el dia 27 a votar..

La manifestació del PP a Cort tot un fracás

En Joanet de Campanet. Electricista i comunicador. Seguro | 12/03/2007, 21:08

Vaig anar a fer una volta per la Plaça de Cort el divendres i la manifestació del PP va esser un fracás total, havia quatre fatxes i un parell de vells dels temps d´en Franco que no se aguantaben de peu. Aixó es la dreta que tenim , quin puta desastre. A ón van tote aquesta genteta si fan es ridicúl.

manifatxa

eliot | 12/03/2007, 21:27

sa mani de dissabte se va acabar escoltant s´himne i amb un " viva españa", per cert en rajoy es va cuadrar tot es temps...
sobren paraules...............

Pobre iskanillo

Josep Antoni... | 12/03/2007, 23:01

Es que estás perdiendo un poco,iskanillo, si un poquet "home",te olvidas de la mani de LOndres con tu Agac y la "riallas",home home, acordate que pareces no estar bueno. Cuidate que elamanecer está ahí y la polar te sigue,home home, haces falta a la centuria, tienes que estar presto al saludo marcial "home", sino te van a poner de cabo de "siuro", un home como tú en primera linea de kombate,ala Homonote descansa.

ens prenen per beneîts

Ferre | 12/03/2007, 23:48

El PP es pensa que repetint les estratègies del 1932 de manifestar-se i de negar la legitimitat del govern acabara guanyant. Crec que és pensen que som beneits i que no veiem qui està muntant tot l'enrenou.

Per cert, quan es molestarà el PSIB a eliminar els horrorosos cartells en els quals posen 'Nous Temps, Francesc Antich "Y" Aina Calvo/Francina Armengol? QUINA VERGONYA!!! Sí aquest és el model lingüístic que fan comptes aplicar a IB3 .. anem arreglats...

Re: JB07: El PP es conforma amb l’empat

ISKAN | 13/03/2007, 01:21

A ver cuando la izquierda junta a más de 5000 personas en Palma y lo más importante!! A ver cuando convoca una manifestación pacífica en la que no se acaben asaltando comercios, rompiendo escaparates, enfrentandose a la Policía, asaltando sedes... a ver cuando convocan una mani la mitad de numerosa y la mitad de democrática!!

Re: JB07: El PP es conforma amb l’empat

ISKAN | 13/03/2007, 01:26

Ayyy Josep Antoni... sigue así anda, que en eso consiste vuestra argumentación, en insultar y ataques personales... no sabeis lo que es un debate tranquilo y democrático... no tolerais que nadie piense distinto a vosotros y menos aún que piense en voz alta. Esa es vuestra Democracia, mientras más claro lo dejais en estos blogs, más gente se borra de vuestras filas...

Iskanillo

Josep Antoni | 13/03/2007, 07:33

Home, dissapte serem molt més que els "fatches" que es manifestaren el divendres, molt més, i serem per aturar el negoci que teniu montat "home", situat no hi serem pagats per cap partit, saps jo vindrè amb autocar, i el pagam els qui venim, home nosaltres no feiem de "bufons" de ningú, el que ens mou es lluitar contra els qui pensau que aquesta terra es el vostro "corralito" particular. Durant la meva vida he participat a moltes, moltes manifestacions i cap ni una de ellas a acabat amb el que tú dius, "home" has perdut la memòria, o no en tens possiblement, "homonot" cuidet que la "patria" te necesita amb les fletches ben altes para seguir la polar. au, venga dissapte ens vegem i sí saps comptar ho fas, i sí no en saps dur una calculadora.

Perdonalos por que no saben lo hacen!!!!!

Joan de moscari | 13/03/2007, 07:40

Otro Pepeiro tocado por la Santa Divinidad, de la mentira y cerebro Plano......

AAArrUUxxx.. au ves ambs els teus.

Els PePeiros son com una plaga de Colera tot lo que tocan, fa VOMITERA!!!!!

ISKAIN deu ser de Cain.......

Deixaulos

Peret | 13/03/2007, 08:03

Deixaulos lladrar, que es desbtavin. Aviat tendran ladepressió quan els fotin fora el poder.

Animales en semilibertad campan por la la capital de reino

Ferran Oliver | 13/03/2007, 08:48

Que alguien que ande cerca de la carrera de San Jerónimo me lo confirme SVP.

Me dicen que llevan a los gorilas y mandriles pepesunos enjaulados hasta las puertas del congreso y detrás de las rejas de la entrada los sueltan.

Escepto al Pujalte que lo tienen que llevar cargado de cadenas y engrilletado como a King-Kong.

Esta mañana (experimentaron el otro día con los senadores y parece que obtuvieron el resultado deseado) los llevan además sin desayunar y azuzados previamente con latigos de siete colas macerados en salmuera.

Que miedo, ni de espectador quisiera pasar por semejante trago.

Y luego dirán que son el resto de los españoles, indecentes y de mal, los que crispan y dividen.

Re: JB07: El PP es conforma amb l’empat

Peret | 13/03/2007, 08:54

El PP cada die té més frikis, aquí està la prova.

Re: JB07: El PP es conforma amb l’empat

Peret | 13/03/2007, 08:54

El PP cada die té més frikis, aquí està la prova.

ROSA DÍEZ DIPUTADA SOCIALISTA EN EL PARLAMENTO EUROPEO

Biel Martí | 13/03/2007, 09:28

¡¡Qué vergüenza!!

ROSA DIEZ

Avergonzada y humillada por el Gobierno y por el PSOE. Así es como me
siento después de conocer la decisión del Gobierno de mandar a su casa
al terrorista Ignacio de Juana Chaos. No dedicaré ni un segundo a
analizar la legalidad de la decisión adoptada por mucho que haya
quien, seguro que con fundamento, sostiene que para modificar la
situación penitenciaria de un recluso es preciso que éste haya
mostrado buena conducta. Me importa lo político, la decisión política
que ha tomado el Gobierno de la nación de ceder al chantaje de De
Juana Chaos. Porque, no nos engañemos, de eso es de lo que estamos
hablando. Lo que estaba en cuestión desde el mismo momento en que este
individuo se declaró en huelga de hambre era si el Estado cedía o si
mantenía los principios y la dignidad. No los han mantenido; se ha
plegado al chantaje.

Desde el mismo momento en que este terrorista lanzó un reto al
Gobierno, hemos vivido situaciones verdaderamente lamentables. Hemos
escuchado por boca de dirigentes del PSOE y de responsables del
Gobierno cómo se equiparaba una huelga de hambre con una enfermedad;
hemos escuchado argumentos a favor de que se sacara al «enfermo»
terrorista del hospital para que se «curara» en su casa; hemos visto
cómo el Gobierno trataba de que los jueces le resolvieran la papeleta
decidiendo ellos mismos que suicidio y enfermedad terminal son la
misma cosa. Como el Gobierno no pudo conseguir que los jueces le
hicieran el trabajo sucio, ayer ha tenido que hacerlo a las claras. El
PSOE y el Gobierno han tenido que desvelar que prefieren ceder al
chantaje antes que mantener la dignidad.

Si todos los que han resistido al chantaje de los terroristas desde
que conseguimos instaurar la democracia en España hubieran sido de la
escuela del Gobierno y de los dirigentes actuales del PSOE, ETA habría
ganado la batalla hace mucho tiempo. Porque no todo vale para evitarse
problemas; no todo vale para que nos dejen en paz; no todo vale para
no tener que asistir como presidente del Gobierno a ningún funeral.
Resistir al chantaje, no doblegarse, defender los principios, no ceder
ante las amenazas y las presiones de los terroristas ha sido la
constante de todos los gobiernos que han precedido al actual. Todos
han cometido errores; pero ninguno tan brutal, tan ignominioso como
esta cesión pública al chantaje de los terroristas.

La decisión tomada ayer por el Gobierno y por el PSOE es legal; pero
es profundamente indigna e injusta. Pueden hacerlo; pero no estaban
obligados a hacerlo. Frente a quienes pedíamos al Gobierno que no lo
hicieran, que resistieran en nuestro nombre, que no cedieran ante ETA,
han optado por escuchar a quienes les han animado a que no cabreen más
a la bestia. «Que no se muera ese cabrón», le dijo el otro día al
ministro Rubalcaba mi querido amigo Rodríguez Ibarra. Como si por
llamarle cabrón no quedara perfectamente claro cuál era el mensaje:
«Que no se nos muera, que no nos echen la culpa a nosotros...».

Esta mañana nos hemos preguntado varios amigos qué podíamos hacer.
Hemos llegado a la conclusión de que hemos de seguir haciendo lo que
hacemos: hablar alto y claro, calificar políticamente las decisiones
de este Gobierno y de este PSOE que nos avergüenzan; desenmascarar su
actitud; colocarles ante el espejo de lo que están haciendo,
mostrarles los límites que han traspasado, el nivel al que han
llegado; denunciar las promesas que han incumplido. Cada uno de
nosotros, todos los que no compartimos lo que está haciendo este
Gobierno y este PSOE en materia de lucha contra el terrorismo, no
tendremos disculpa si callamos. Si callamos seremos cómplices. Si
callamos seremos responsables de que las víctimas de ETA se sientan
hoy más solas, más abandonadas a su suerte; ellas, que nunca pidieron
otra cosa que memoria, dignidad y justicia. Ellas, que han de saber
que, a partir de ahora, serán sometidas a un proceso de
deslegitimación; porque quienes han cedido al chantaje no podrán
mirarlas a la cara y habrán de deshumanizarlas para poder seguir
mirándose al espejo.

No callar; denunciar los hechos que nos parezcan reprobables; no tener
miedo a hacerlo; eso es lo que debemos seguir haciendo. Y
pertrecharnos un poco más por dentro para no sufrir personalmente
demasiado y poder seguir adelante. Porque vienen tiempos difíciles y
en esta trinchera no sobra nadie.

Soy ciudadana española; y militante socialista desde hace más de 30
años. Hoy me siendo doblemente avergonzada y humillada. En esa doble
condición sé que tengo el deber de denunciar esta última decisión del
Gobierno y del PSOE. Lo hago desde la convicción de que es mi
obligación como ciudadana y como socialista. Ni debemos callar ni
debemos dejar que nos engañen; quienes han optado por ceder ante el
chantaje de los terroristas deben enfrentarse a las consecuencias
políticas que esa decisión conlleva. No consentiremos que la
enmascaren como si de un gesto humanitario se tratara; es una decisión
política que no está basada en el humanitarismo, sino que es
consecuencia de la cobardía. Por eso es una decisión tan peligrosa.
Más vale que tengamos esto claro; aunque no sea más que para estar
prevenidos.

Rosa Díez es diputada socialista en el Parlamento Europeo.

A LLUIS-Deu Meu

Balaeg | 13/03/2007, 09:37

Ante todo, mal educado,SR.LLuis, pedirte que no uses a dios para insultar.Cambia como minimo el titulo de tu "desorbitado" comentario.

¿Pero quien te crees para insultar así?, ¿este es tu ideal politico?.
Ahora entiendo como sois.
Mira yo soy persona de centro, incluso he tenido momentos de apoyo a tu PP. Pero es que os pierden las formas, os pierde la rabia, os pierde el despotismo, y sobre todo os pierde...el perder.
Te repito LLuis, que no soy ni del Psoe ni de izquierdas, pero es que estais de consulta medica.
De verdad, recapacita.
Un saludo.

A Rosa Diez.

Balaeg | 13/03/2007, 09:44

LO QUE QUIERAS,ROSA.
Puedo estar de acuerdo con tu pensamiento, pero solo te haré unas preguntas.
¿Asi y todo sigues representando al PSOE?.
¿Asi y todo sigues cobrando como representate del Psoe?.
¿Asi y todo, puedes criticar a tu partido,podrías en otro partido hacerlo?.

Yo de tí me devolvia ese escaño y retornaba todo el sueldo desde decidistes no apoyar al partido que te hizo cobrar cada mes un "sueldazo" y ganar dietas por criticarlos, en mi casa llamamos a eso.
NOBLEZA POLITICA.

A ISKAN

Balaeg | 13/03/2007, 09:55

Hola educado y sereno.

Lee y calcula,¿supongo que podrás, verdad?

120.000 M2 de espacio en Miting del PP en Madrid. ¿Bien?

De ese espacio quita, cabinas de telefono , espacios intransitables etc...¿Bien?

Ahora nos quedan unos 105.000 M2 tirando hacia arriba. ¿Bien?

Ahora calcula,105.000M2 X 3 personas,sin andar, o 2 personas andando X M2. Que es el calculo que se hace a nivel policial, para calcular cuanta gente estuvo en todas las manifestaciones.(Academia de Policia del Govern Balear).
¿Bien?.

TOTAL 315.000 personas.

TOTAL La mitad de los afiliados al PP (700.000).

TOTAL ¿Podriamos decir que la mitad del PP, no esta al lado de su lider, aun cuando el partido pone todos los medios para asisitir a este?

TOTAL ¿Este es el apoyo de la sociedad española al PP?.

LA VERDAD ISKAN ES QUE ESTAIS DE DOCTOR.

Al PP

Balaeg | 13/03/2007, 09:57

Como persona de centro, alguien me puede decir donde esta el programa del PP, lo busco pero solo sale CHaos y mas Chaos.

Falta un partido de centro en Baleares.

Lastima.

Balaeg, dios mio!!

Lluis | 14/03/2007, 18:21

De forma educada y serena te contesto que, si yo quiero utilizar una expresion coloquial como deu meu para expresar mi opinion, lo seguire haciendo, y , exclamo asombrado lo siguiente, dios mio!! dios mio!! dios mio!! cuanta tonteria hay por este foro

otra cosa

Lluis | 14/03/2007, 18:24

persona de centro, "mal educado" se escribe junto

Re: JB07: El PP es conforma amb l’empat

SandoKn | 15/03/2007, 08:54

Sense crispació elPP está ben fotut

Re: JB07: El PP es conforma amb l’empat

SandoKn | 15/03/2007, 08:55

Rajoy només pot aturar el creixement inabastable de Zapatero a base infàmies

Re: JB07: El PP es conforma amb l’empat

SandoKn | 15/03/2007, 08:55

El PP està disposat a aufergar-se si arrossega un poc den Zapatero

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb