jordi bayona

Escrits per no deixar d'escriure

JB07: Gestió del PP? “Toma” gestió !!!

bayona | 13 Març, 2007 10:45

Matas y Estaràs estan molt interessats de que es parli de la gestió del seu govern i no de altres temes. Idò ha sortit una notícia molt curiosa de la gestió del PP i que la simbolitza perfectament: Matas va gastar gairebé tan en publicitar els avanços dels descomptes aeris com en els propis descomptes. Va destinà 88.000 euros a bonificacions i 60.000 a propaganda. Ho ha publicat el “Diari de Balears”.   

És un reflex perfecte de la gestió de Jaume Matas i companyia. Fan una despesa en un tema en el qual no tenen competències. Tant es així que un Tribunal ha dit que el Govern central no els hi tornarà els doblers. Però per a ells, arreglar el problema és secundari: l’objectiu principal és la propaganda, costi el que costi.

 

I si volen parlar de gestió hi ha molts més temes: la gestió den Massot a Andratx, la del diector general de Turisme a “Rasputín”, la gestió de Son Espases, amb la famosa frase de Cañellas: “No quiero hablar para no perjudicar a Cirer”, la gestió de les factures falses den Rodríguez...

 

Parlem de gestió?

 

Comentaris

Re: JB07: Gestió del PP? “Toma” gestió !!!

Bernat | 13/03/2007, 11:31

La gestió del PP es basa només en l'interès personalista, electoralista i partidista. L'interès general és un concepte que els senyors del PP no coneixen.

dites mallorquines

Ramón d'Ullastret | 13/03/2007, 12:50

podriem parlar en el cas dels descomptes aeris del NEGOCI DE NA PEIX FRIT, que comprava alatxa a duro i la venia a 4 pessetes.

però en el cas Rasputin, hauriem de parlar del cas de MADÒ COLOMA, aquella santa dona que tot el que guanyava amb el cap, ho fotia amb la poma.

..

ginjol | 13/03/2007, 13:03

la gestió del PP ha estat un fracàs, s'han basat a fer feina de forma precidipitada i sense cap planificació i a gastar molts de doblers que no tenen ni tendràn...

Gestió?

Mapau | 13/03/2007, 14:36

ON? a urbanisme: amb en Massot. A hospitals: sí els malalts estàn als pasillos i se potencia la medicina privada. A les escoles: fan falta mestres, edificis, infraestructures,etc. A patrimoni: desapareix el poc que queda. Gestiò democràtica: favoreixen la dreta extrema. Aixó no es gestió, aixó es tudar una terra, son uns tudats.

Ges.......? Què? Gescartera, serà.

Bony | 13/03/2007, 14:54

Per no gastar en seguretat a les escoles, després s'ha de gastar molt més degut a les malifetes. Si això és gestió, que baixi Déu i ho vegi.

liberales

mallorquin | 13/03/2007, 14:55

gestión liberal como la mayoria de mallorquines, los hombres inteligentes se hacen ricos.

Salvem Mallorca

Jo | 13/03/2007, 15:29

Nosaltres hi serem, com varem esser a les altres que s'han fet contra els depredadors que volen fer de Mallorca un altre Honk Kong. Aixó és en el que somnien, una Mallorca amb gratacels, autopistes i camps de golf per esbarjo de gent tant inconscient com ells. quans mes siguem, menys possibilitats tenen de fer que aquest somni seu es faci realitat.
ANEM-HI, però sense banderes ni himnes, per què aquestes manifestacions sonen a la de NÜREMBERG dels anys 30 del segle passat.

Señor Bayona

Joan | 13/03/2007, 15:32

Sabia ud que De Juana Chaos venia de una familia fascista?

Sabia ud que De Juana fue militante de Fuerza Nueva ultraradical y muy facha?

Sabia ud que cuando De Juana abandono el fascismo español y se paso al nazismo vasco ( la famosa ¿¿¿Izquierda??? abertzale ) su violencia se multipluco por mil?

Sabia ud que De Juana nunca pudo ser lider de ETA por motivos raciales? no era puramente vasco ni tenia Rh negativo

Pues todas estas cosas la deberian saber todos esos jovenes que defienden a ETA y a la ¿¿¿¿¿izquierda????abertzale porque dicen qeu sond e izquierdas y anticapitalistas. Pues bien tanto uno como otro son de corte racista y ejercern la violencia racial, por tanto un poco nazis ( extrema derecha )

Aqui puede ver sobre De Juana, su pasado fascista

http://www.elplural.com/politica/detail.php?id=10335

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Jucef ben Maimó Aletzar | 13/03/2007, 16:28

PP-UM:Excedeixen en perills tot el que la imaginació més delirant hauria pogut concebre

La Mafia PP-UM.

Jucef ben Maimó Aletzar | 13/03/2007, 16:29

PP-UM:Les perspectives sòn catastròfiques.

Solución Final al problema de Mallorca

Jucef ben Maimó Aletzar | 13/03/2007, 16:39

Sa gestió del PP consistèix en embulls,parayns,mentires,manipulació,ingenyaria financera corrupta,tudadissa de dobblers i sobretot fraus i estafas miris a on miris.Gestió del PP?No.Lo que hi ha és robo i destrucció.

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Jucef ben Maimó Aletzar | 13/03/2007, 17:02

PP-UM:El PP és un partit al servei dels negocis dels seus dirigents

Solución Final al problema de Mallorca

Jucef ben Maimó Aletzar | 13/03/2007, 18:31

¿Para cuándo el desmantelamiento definitivo de la cementera de LLoseta?

Solución Final al problema de Mallorca

Jucef ben Maimó Aletzar | 13/03/2007, 18:34

La cementera de LLoseta representa la logística de los que destruyen Mallorca.

Solución Final al problema de Mallorca

Jucef ben Maimó Aletzar | 13/03/2007, 18:56

PP-UM:Daños y molestias a todos los ciudadanos de forma continuada en beneficio de unos pocos corruptos.

En Dragut va acabar malament

comandant 2000 | 13/03/2007, 20:36

En Dragut va morir quan intentava prendre part a la toma de Malta, no sé si m´agradaria tenir un aliat com ell, tot a fer més renou i fum, al final sen varen anar fotuts i banyuts. Jo quan sigui gran vui un pis com es del sr. Matas, anar al Rasputin gratis, vui tantes coses....i podre dir que he gestionat bé. je,je,je

PP= Fatxes casposos

Tolo | 13/03/2007, 21:25

No al PP.

Així fan les coses

Joan el Moliner | 13/03/2007, 21:57

Crec que ha arribat l’hora de que no es malgastin més els diners. Més valdria que el que es gasten en publicitat el destinessin a la causa així tots hi sortiríem guanyant. Davant una publicitat vaig tenir l’oportunitat de realitzar una cridada telefònica per que em donessin informació però aquesta va ser nul·la fins el més d’abril no sabrien alguna cosa. L’anunci publicitari el realitzaren en el mes de gener. Que vos pareix. No es mal gasten els diners. Jo crec que sí.

....

Biniamar | 14/03/2007, 05:10

I, les bicicletes, i el golf de Pula, i en Douglas... Tot pels amics

Re: JB07: Gestió del PP? “Toma” gestió !!!

Biniamar | 14/03/2007, 05:11

...I, sobre tot, IB3!!!

Loa a Matas

M-Jimeno | 14/03/2007, 07:54

Más que los descuentos y la publicidad, la gestión de atas queda representada en IB3: 90 millones de euros (15.000 millones de pesetas) destinados a loarle perrunamente.

el metro al parc bit

gabriel | 14/03/2007, 08:10

ja que parlam de gestió......

ara resulta que s'ampliarà el parc bit i que el presi farà que hi arribi el metro.......

qui es juga un sopar de llagosta a que l'estació estarà amenys de cent metres del col·legi de l'OPUS?

Matas o como ser rehen de un bien tangible como un Palacete

Dr Maslow | 14/03/2007, 08:32

Se percibe entre la ciudadania y con mucha insistencia, la necesidad de votar para que no gane el PP, incluso votantes tradicionales de la izquierda nacionalista, se estan planteando algunos ya lo tienen decidido, el voto contra el PP. Esto lo saben en el PP y de hay que Matas no se presente por Mallorca, percibiendo y con Razon su derrota. Matas a dia de hoy no es libre, Un hombre como el con nulos escrupulos politicos que siempre se ha movido a favor del viento politico, se siente preso, rehen de palacete, cualquier movimento que se salga de la ortodoxia ultra y españolista impuesta desde Madrid. Ha tenido que defender lo indefendible en el caso Andratx, ha tenido que dar la cara por un individuo de la catadura de Rodriquez, se ha visto obligado a someterse y arrodillarse ante Pedro Jota. Por no hablar del escandaloso asunto de Son Espases. Matas calla y obedece, lo hace de mala gana, porque sabe, que la que le hacen seguir, no es la rueda buena. Esta deprimido y se le nota en la cara. Estas son las letras politicas, que tiene que pagar por el Palacete. Y como se salga del guión, ya se encargara, el pistolerismo mediatico de darle un susto.

Desafortunada iniciativa del Bloc (Desmontar Son Banya)

Murex | 14/03/2007, 10:43

Alucinante la propuesta del Bloc , demuestra la nula visión de los problemas que padece la sociedad actual. La supresión de Son Banya, lo unico que generara sera que el problema se traslade a otro punto de la ciudad, probablemente mas poblado, con los consiguientes conflictos sociales que la marginalidad asociada al trafico de drogas provoca, todo ello debido al modelo prohibicionsita que impera en nuestro pais, por no hablar del gravisimo problema socio sanitario que significaria desabastecer de cocaina a la población Mallorquina, de por si muy numerosa. El hecho de erradicar Son Banya no me parece mal, pero siempre y cuando el consumidor tenga asegurado el suministro. Todo el problema, radica en la prohibición que es la que genera, delincuencia,mafias y adulteración. Desde luego en IU no se enteran, a dia de hoy poca gente esta dispuesta a prescindir de Son Banya.

La prueba

Moreno | 14/03/2007, 11:33

Laqs cuentas públicas no le salen nada bien. Pero las privadas le van de viento en popa. En la calle San Felio está la prueba.

La prueba

Moreno | 14/03/2007, 11:33

Laqs cuentas públicas no le salen nada bien. Pero las privadas le van de viento en popa. En la calle San Felio está la prueba.

IB3

XOR | 14/03/2007, 11:47

¿Y lo que ha gastado en IB3 se podría computar como publicidad?. Esta noche sale un reportaje a las 23.20 Conficencial...Sobre la ecotaxa y otras cositas. Sólo con lo que anuncia el Qué, ya me basta. También habría que ver si el panfleto que no diario de BonDia está subvencionado con algún dinero público. No hace más que cantar las excelencias del Ayuntamiento o del Govern. Cada vez que lo leo me da asco porque parece que vivimos en un país de cuento, y luego está la realidad...

bondia

gabriel | 14/03/2007, 12:16

si algú te un exemplar del BonDia, pot dir-me el nom del taller on s'imprimeix i qui es el director i el Redactor en Cap? Gràcies.

GESTIO

Pep | 14/03/2007, 12:23

Partit Popular 3 hospitals, Formentera, Menorca i Comarcal d'Inca.
El Pacte, cap.

GESTIO

Pep | 14/03/2007, 12:25

El PP ha fet 1.700 places residencials per a la tercera edat.
El Pacte no en va fer cap en 4 anys.
De q punyetes parlau?????

GESTIO

Pep | 14/03/2007, 12:27

El PP fa una Residència de Alzheimer.
El Pacte cap.

GESTIO

Pep | 14/03/2007, 12:29

EL PP fa una Residència de Parkinson.
El Pacte cap.

GESTION

Turmix | 14/03/2007, 12:31

GESTION
El PP: un batle i un disrector general empresonats per corrupció.
El Pacte: cap.

GESTIO

Pep | 14/03/2007, 12:31

El PP fa 35 centres d'educació i el triple d'inversió que el Pacte en 4 anys.
De q punyetes parlau???

GESTIO

Pep | 14/03/2007, 12:36

Si, clar en Vera ja està al carrer, ha sortit de la presó fa poc, per fer terrorisme d'Estat.

Turmix no te hagas lios

RIC | 14/03/2007, 12:49

El alcalde de Andratx, que está en prisión y para tu información, expulsado del PP, se te olvida que gobernó con el PSOE y UM durante los años 2003-2005, es decir que al romper el pacto con el Partido del señor Bayona, no se convirtió en un corrupto al día siguiente de pactar o entrar en las filas del PP.
El otro personaje que está en la cárcel, no es Director General, es el celador del Ayuntamiento (no afiliado al PP, para tu información) Massot, está imputado.
Como bien dice Pep, esta semana el señor Vera, compañero de celda de Barrionuevo... despedido de en la puerta de la prisión de Soto del Real por el Presidente del Gobierno Felipe González, ha escrito un libro apoyado en su presentación por el ex-presidente del gobierno, vaya telita...
La corrupción no es propia de Partidos Políticos, será un alcalde o un regidor que sea un capullo y meta la mano en la caja, haga chanchullos o lo que sea.
Pero si alguien no puede hablar de corrupción en España, es el PSOE, que le han crecido los capullos a lo largo de su larga historia.

Corrupción y gangsterismo

VOTA CONTRA EL PP | 14/03/2007, 14:07

Probablemente en pocos dias se descubra la trama, que tiene todas la pinta de ser politica, de la falsa denuncia contra March del Gob. por delito urbanistico, cuando lo unico que habia hecho era reconstruir un gallinero que se habia venido abajo. El fiscal investiga. Todavia esta por elvaluar la ingente cantidad de Euros que le costaran al ayuntamiento de Andratx la actividades de corrupción del ex-alcalde del PP Hidalgo. Por otro lado el PP sigue sin librarse con ejemoplaridad de su principal remora electoral el Tal Rodriguez, personaje friki, que no se le entiende cuando habla y que nadia absolutamente nadie sabe como ha llegado al cargo que ejerce. Que se lo pregunten a Cirer, que no lo queria ni en pintura en el ayuntamiento, por algo seria.

Què diu en Pep de la gestió

Joan el Moliner | 14/03/2007, 21:17

Com et creus les coses Pep. Mira

Fa quatre anys que el P.P. va pregona l’ampliació de l’escola. Encara l’esperam.
Els hospitals són de tots. Al menys el d’Inca la gent el va reclamar durant el Govern del P.P. hi ha tardat anys en ser realitat.
Es va prometre la construcció d’un auditòri a Pollença i els pollencins encara esperen. Que li suposarà això a n’el P.P. de Pollença. Perdre les eleccions. Pot ser.
Fa més d’un any que esper una ajuda per un malalt. Ni tan sols hem rebut resposta. Que me dius de tot això.

Re: JB07: Gestió del PP? “Toma” gestió !!!

Vera | 15/03/2007, 09:53

Lo de la medalla que el Exorcista dió a Matas dará que hablar... Al tiempo.

Re: JB07: Gestió del PP? “Toma” gestió !!!

Vera | 15/03/2007, 09:54

El Dr. Beltrán tiene pensado sacar un conseller en cada programa antes de las elecciones. Buena gestión

Re: JB07: Gestió del PP? “Toma” gestió !!!

Vera | 15/03/2007, 09:56

IB 3 se gasta la pasta de todos persiguiendo, sçi persiguiendo, la vida personal de la oposición. Los dossier de partido se han puesto en las manos de Umbert, que hace el trabajo sucio.

Re: JB07: Gestió del PP? “Toma” gestió !!!

Vera | 15/03/2007, 09:57

PSOE: es indispensable que hagais una limpieza a fondo en IB3.

GESTIO

Balaeg | 16/03/2007, 10:21

GESTIO...como la IB3...Credito a La Caixa.

GESTIO...como Sanidad..Pacte Progres propone Matas inaugura.

GESTIO...Turismo...A llenar hoteles a cualquier precio aunque los visitantes no sepan ni donde estan.

GESTIO...Cultura...AUSENTE.

GESTIO...Educacion...Propaganda pero sin recursos.

GESTIO...Dique Ciudadela...Chantage a costa de desgracia.Mas turistas despistaos.

GESTIO...Andratx...Rodriguez...Todo llega.

GESTIO...INEXISTENTE...

PEP o PP

Balaeg | 16/03/2007, 10:32

Hola Pep, o mejor PP.
Bien da igual.

1-Hospitales: Nacen durante el PACTE, pero claro los Inaugura Matas.Ya que como diria el, viva la privada.

2-1.700 plazas para mayores,¿donde?, por cierto ¿esas posibles plazas son publicas o de pago?.

3-Centro Alzheimer¿Donde?, y publico,¿verdad?.

4-35 Centros de educación, ¿en Ibiza? ¿en Formentera? ¿en Menorca? No he visto ni uno.
¿Por cierto donde se hacen las nominas de los centros concertados por el Govern?, en Madrid?....carai carai....

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb