jordi bayona

Escrits per no deixar d'escriure

JB07: Tornen els taurons?

bayona | 21 Març, 2007 15:53

Un dels efectes col·laterals de la mani és, pel que pareix, la reacció d’una part de la premsa alemanya que ha interpretat el missatge dels manifestants com un rebuig als turistes, especialment els d’aquell país. Jo no vaig veure cap pancarta ni cap eslògan en aquest sentit. Tot és molt misteriós. I, sobre tot em recorda un episodi molt divertit.

  

Durant el Govern Antich, certa premsa alemanya va ser cruel. Record que un dia que es va trobar una tintorera grossa morta per devers aigües de Cala Rajada el titular del Bild Zeitung va ser : “L’ecotaxa i els taurons provoquen el pànic entre els turistes a Mallorca”. I tot anava il·lustrat amb la bocota oberta de la tintorera i un primer pla del barram amenaçador.

 

Després es va saber que algú, des de Mallorca, pitjava a un tour-operador que tenia molt bon accès a aquest diari per provocar aquests titulars. I pel que es veu aquest mateix encara fa de les seves. Qualsevol dia li hauríem de treure la careta de bon atlot.

 

I és que, a les primeres de canvi, ja treuen les bateries pesades i comencen a disparar.

 

Comentaris

Solución Final al problema de Mallorca

Jucef ben Maimó Aletzar | 21/03/2007, 16:08

No volem titelles de ses màfies criminals a ses instituçions.No votis PP-UM.

Tiburones y ecotasa

RIC | 21/03/2007, 16:17

La ecotasa ya la tiene el bloc en su programa y los tiburones ya sabemos quienes son...

Re: JB07: Tornen els taurons?

gabriel | 21/03/2007, 16:26

i també sabem qui son les rates de clavaguera i les GAVINES d'abocador.

Re: JB07: Tornen els taurons?

Animalista Convencido | 21/03/2007, 16:32

A mi tot això em fa fàstic, sempre he dit que amb les coses de mejar (turisme) no es juga, però aquesta vegada posa en dubte la nostra dignitat com persones. Que a Alemanya interpretin la manifestació com els doni la gana. PROU, PROU i PROU.

La premsa alemanya ens ajuda

L'Abat de Sant Feliu | 21/03/2007, 16:33

Jo m'apunt ara mateix a fer una manifestació anual si així conseguim que venguin mig milió d'alemanys menys.

rebutjam segons qui!!

Martí Fons | 21/03/2007, 17:30

Rebutjam els "turistes" que venen amb les butxaques buides i amb les panxes plenes de cervesa? Sense tenir ni idea d'on són? Clar que els rebutjam!! Si a Alemanya els visités turisme com el que ells ens envien aquí probablement tornarien a obrir Auschwitz!! Que es quedin a casa seva: tant ens fa si són alemanys, anglesos o qualsevol altre típic client de tot inclòs, o turista de gatera.
Però obrim els braços a qualsevol viatges que valora i respecta el país que visita. Aquesta persona ens enriquirà econòmicament i culturalment.
He dit.

Per submergir-s'hi a gust

Bloquesferòmetre | 21/03/2007, 17:47

http://bolanyogate.blogspot.com/

Taurons

Ràdio Uc | 21/03/2007, 17:56

El “cabreig” contra la politica destructora del PP esta muy bien, pero el “cabreig” solo contra el pp, es entrar en un juego y espectaculo con pocas luces y muchas sombras.

Pongo la tele y los políticos dicen barbaridades.
Salgo a la calle y la gente entra en el juego que los políticos quieren.
Los pisos cuestan 60 millones de pesetas,pero yo mi piso no lo vendo por menos de 70.
Ronaldinho y Capello son capaces de hacer olvidar los problemas de la gente de mónima inferior a 850 €.
Recordamos a todas/os.
manifestación estatal por la vivienda para el próximo 24 de marzo de 2007.
VOLVEMOS A LA CALLE PARA QUE LA VIVIENDA SEA UN DERECHO Y NO UN NEGOCIO
De nuevo nos encontramos en la calle los excluidos del acceso a una vivienda, los hipotecados, los que ya no se extrañan de la corrupción de cada día, los que seguimos sin entender que haya más de tres millones de casas vacías en el estado y los que pretendemos impedir que el afán de lucro de unos pocos secuestre los derechos de todos.
Esta vez nos movilizamos en tiempos pre-electorales, de promesas, de mentiras… en tiempos en los que todos los que no han hecho NADA nos intentarán convencer de que a partir de ahora sí se van a tomar en serio el problema de la vivienda, sí van a actuar y sí van a defender los derechos que el mercado les ha hecho olvidar.
Por todo ello, el 24 de Marzo se convoca una macro-manifestación en todas las ciudades por el derecho a una vivienda digna para todos.

I lo d'Andratx

Mapau | 21/03/2007, 18:05

Així que la corrupció, no preocupa a Alemania. No mo crec, segur que la destrucció provocada per n'Hidalgo a Andratx a fet més mal que res. Perquè els hotelers anteposen les afinitats polítiques a lo que els va millor a l'industria hotelera com és frenar l'urbanisme salvatge? Això no heu enten ningú amb un micoia de capacitat de raciocini. Genteta com en Segureta, en Calafat, i en Beltràn... segur que no els preocupa ni mica, ells saben que sí el PP continua el seu "chollo" anirà bé, les importa un rave la destrucció de Mallorca.

Taurons

Anónimo | 21/03/2007, 18:13

Si es fa una manifestació, jo m’hi apunto i portaré més gent.
Ara bé: penso que hauríem de cercar maneres alternatives de fer les nostres propostes: fa un temps vaig llegir alguna cosa sobre la convocatòria de “contrainauguracions”.
Si el pp inaugura un tram (encara no acabat, per cert) d’autopista, nosaltres podríem convocar la “contrainauguració” de cadascuna de les cases tombades, dels pous eixugats, fer un monument al les restes arqueològiques arrasades, etc. Tot molt publicitat com si d’un acte oficial es tractés.

Taurons

Ràdio Uc | 21/03/2007, 18:26

Que pecado hay en no echarse atrás por que Otro Modelo de Comunicación i de sociedad es posible, que los movimientos sociales lo están trabajando diariamente a nivel internacional y que todavía les queda a estos grupos un buen recorrido por mejorar sus propuestas comunicativas.

A Eivissa hi ha un corral de dreta i esquerra d´allò més interessant.
yatoooooo quan guanyeu aneu-vos a observar: El partido contra la pobreza;
1. David Beckham (GBR/Real Madrid) 25 millones euros.
2. Ronaldo (BRA/Real Madrid) 19,6.
3. Zinedine Zidane (FRA/Real Madrid) 13.
4. Christian Vieri (ITA/Inter Milán) 12.
5. Alessandro del Piero (ITA/Juventus) 9,5.
6. Frank Lampard (ING/Chelsea) 9,4.
7. Raúl González (ESP/Real Madrid) 9,3.
8. Thierry Henry (FRA/Arsenal) 9,2.
9. John Terry (ING/Chelsea) 8,6
10. Luis Figo (POR/Real Madrid) 8,5
11. Ruud van Nistelrooy (HOL/Manchester) 8,46
12. Ronaldinho (BRA/Barcelona) 8,2
13. Olivier Khan (ALE/Bayern Múnich) 8,095
14. Roy Keane (IRL/Manchester) 7,92
15. Patrick Vieira (FRA/Arsenal) 7,8
16. Michael Owen (ING/Real Madrid) 7,5
17. Francesco Totti (ITA/Roma) 7,4
18. Sol Campbell (ING/Arsenal) 7,3
19. Michael Ballack (ALE/Bayern Múnich) 6,83
20. Rio Ferdinand (ING/Manchester) 6,42.

Os dejo con este documental de visualización prácticamente obligatória.
La Isla de la Flores
Este video mustra el valor que le damos a las cosas

http://video.google.com/videoplay?docid=4670557832710277491&hl=es

Re-cu-la-da ve de cul

Un | 21/03/2007, 18:30

Jordi! Estam d'enhorabona! Ja han començat la campanya contra el futur Govern de les Illes Balears. S'hi han posat d'hora, no et sembla? Ho veuen tan negre que ja peguen barramades sense to ni so. Per cert, la reculada de na Rosita i companyia sobre la guerra d'Irak és de les que fan vergonya. Si els escoltes sembla que no eren ells que, dempeus, feien mamballetes tot cofois i enaltits donant suport a la intervenció bel·lica de n'Aznar, el seu cabdill.
Tampoc s'han apuntat mai a la conspiranoia de l'11 M. Nosaltres, que som un poc curts, mai hem vist les pancartes de les seves manifestacions, ni hem sentit les seves miserables declaracions. Ara pretenen que només ens ho hem imaginat. Puta món!

Tornen els taurons?

RIC | 21/03/2007, 18:36

Fue una Consellera (la verde) del Pacte del ciment, la que dijo que ni queríamos, ni necesitabamos más turistas.
Lo que realmente daña al turismo, es maltratarlos e insultarlos.
La imágen de la corrupción, por descontado que daña el turismo, pero te falta meter en el saco de Andratx al nº1 del PSOE, del PSM y de UM, que tienen todos al parecer viviendas ellos o familiares suyos en dudosas situaciones urbanísticas.
Repito, Hidalgo desde 2003 hasta 2005 gobernó con UM y PSOE, que no se convirtió en malo cuando se afilió al PP.
Hay que tener memoria histórica.

La Mallorca que volem.

sense nom | 21/03/2007, 18:58

El que fa mal al turisme RUC és ofertar unes fotos molt boniques de cales verges, aigues trasparents, cambrers amb corbatí, preus "tot inclòs", etc, i trobar-se la realitat quan arriben. Platges i piscines massificades, brutor per tot arreu, per foravila i per Ciutat, serveis tercermundistes, trileros, birras a 5 euros, alcohol de barral, etc.

El mercenari Segura

Albert | 21/03/2007, 19:19

Avui en Miquel Segura diu que els manifestant tenien l'únic objectiu de descavalcar en Mates del poder i els tracta d'una "pandilla de resentidos" després de dir que "amb les coses de menjar no s'hi juga" i que els manifestants volien destrossar el medi de vida dels ciutadans de les illes. Aquest personatges tètric i corrupte (Mapau i altres) de cada cop està més a prop del feixisme pur i dur. És un pocavergonya.

si senyor!!!

Guillem | 21/03/2007, 19:40

Ho pots ben assegurar, herr Segura: Tenim l'únic objectiu de descavalcar Mates i tota la seva colla d'ineptes, encimentadors, feixistes, cacics, prepotents, corruptes, nous rics, gonelles, colonitzadors, venuts, barruts, pocavergonyes, girajaques, botifarres, mireustés, requalificadors, etc. etc. etc. perquè aquest país ja no pot alenar amb tanta brutícia com hi heu portat.

Solución Final al problema de Mallorca

Jucef ben Maimó Aletzar | 21/03/2007, 19:58

PP-UM:Mercaderes de la basura.

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Jucef ben Maimó Aletzar | 21/03/2007, 20:00

Día 27 de mayo hay que acabar de una vez con la irresponsable política del PP-UM.

La Mafia PP-UM.

Jucef ben Maimó Aletzar | 21/03/2007, 20:02

PP-UM:Imperio de la máfia.

No li faceu cas al Sr. Segura

Joan el Moliner | 21/03/2007, 21:18

Tothom té dret a opinar. Però que es pot esperar d’en Segura, un implicat en la manipulació informativa de les illes.

Sabeu els favors que deu al P.P. recordau el cas Mapau. Quina influència tingué aquest personatge que diariament alimenta la premsa amb informacions incertes i que no pretenen altra cosa que crear mals i afavorir al P.P. al que tans de favors deu i menjar gràcies a ell. Un consell no faceu cas del que ell diu . El conewixen de sabres per sa Pobla.

No se nota

Dr Maslow | 21/03/2007, 22:21

Con el todo incluido y los bajos precios que imponen los operadores turisticos, el turismo hotelero en baleares es un negocio que da dinero a unos pocos caciques y un mal negocio para el resto de los mallorquines. Que somos los que soportamos los costes de un turismo que sacando la calculadora salimos perdiendo. La gente lo percibe, si vienen tantos millones de turistas, porque ganamos tan poco dinero?, porque tenemos tapocos y malos servicios, porque se hacen autopistas que nos hipotecaran durante años, porque pagamos tantos impuestos, no habiamos quedado que el turismo trae riqueza, donde esta ??? porque la gente no la ve???. Los caciques que mantienen a un grupo de mediocres con ganas de figurar y muy manipulables, eso si bien pagados, que forman la cupula del PP Balear. No estan dispuestos a que se les escape el control. Lo que pasa, es que en su despiadada guerra mediatica contra el pacte, en su desespero por ganar mostraron sus cartas y ahora todos sabemos quienes son, cuando actuan, y como actuan, esta vez no habra sorpresas. La mentira se paga.

Faxillas Conversos

Hitler | 21/03/2007, 23:25

En Segura als camps de concetracion alemans.
Es el seu Joc Natural.

Para vomitar

Ferran Oliver | 22/03/2007, 00:48

Vomitivo hasta decir basta.
pp3 emite un documental sobre el 11-M producido por telefachaesperanzuna (fachamadrid), poniendonos al dia en las teorias conspiranoicas.

¿A que juegan estos fachapepesunos?

Por las mañanas se desdicen y afirman que nadie en su partido ni siquiera ha sugerido la participación de eta en los atentados y por la noche se situan al lado de las organizaciones de extrema derecha, como son los pezones (perdón, peones) negros sacandose de la manga las más absurdas y obsoletas (el macro-juicio las está demoliendo una por una) teorías paranoicas, solo comparables a las de alguna secta de inspiración ufológica.

PP no conce la decencia

joan de Mocari | 22/03/2007, 09:11

PP Secta Neocatólica-Talibanes, Catolicos.....
Guerrilleros de Cristo rey.
Manipuladores del OPUS!!!!!

Esta es la estructura del PP.

El Conseller de Industria miente en Menorca!!!!

Es lo normal en un elemento que fue denunciado en IBAS por pesca FURTIVA..... Quina Chusma!!!!

En Font vaja vaja en Font el artifice del fraude electoral de SA Pobla LE VOTARON LOS DIFUNTOS.......
MIENTE MAS QUE HABLA.... MANIPULA EL EFECTO DE LAS DENUNCIAS: CASO ANDRATX y AHORA DIRÁ QUE NO SABIA NADA CUANDO SEA DENUNCIADO POR EUROPA. CASO AUTOPISTA, POR FALSEAR EL PROYECTO (AL PRESENTARLO TROCEADO.)

CADA DIA QUE PASA , ES MAS NECESARIA LA PURGA DE ESTOS

CORRUPTOS, MANIPULADORES, SAQUEADORES, DE PATRIMONIOS.

JORDI…….. SERIA INTERESANTE CONOCER EL NOMBRE DEL SABOTEADOR DE LA ECONOMÍA BALEAR!!!!!! EN LOS PERIÓDICOS ALEMANES

PARA ENVIARLE AL COBRADOR DEL FRAC……..

PP , Partido Friki y cateto

VOTA CONTRA EL PP | 22/03/2007, 10:12

El actual PP es una verguenza, una verguenza por la carga de catetismo y chabacaneria que exhibe, es un partido que provoca verguenza ajena, por lo friki y vulgar, pensar que puedan ganar unas elecciones es subvalorar mucho la capacidad intelectual de todos los Españoles. Como puede alguien con un minimo de formación creer en la psudociencia que exhibe el PP con la teoria de la conspiración. Es absolutamenet flipante que catetos como Zaplana y Acebes esten en el lugar que ocupan. Es para alucinar.

www.ibizaliberal.blogspot.com

mirau i flipau, deu meu | 22/03/2007, 10:25

http://eivissadigital.blogspot.com/
http://ibizaliberal.blogspot.com/
http://eivissa.wordpress.com/

Solución Final al problema de Mallorca

Rodamón | 22/03/2007, 10:54

PP-UM:Cuatro años de destrucción,caos y terror.

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Rodamón | 22/03/2007, 10:58

PP-UM:La "nostra" solució;es teus problemes.Arregla´t.

La Mafia PP-UM.

Rodamón | 22/03/2007, 11:00

PP-UM:Total corrupción.

Salvem Mallorca

Rodamón | 22/03/2007, 11:10

PP-UM:És la millor escola de corrupció.

Seria interesante..

Lluis | 22/03/2007, 11:55

Serian interesantes tantas cosas!! por ejemplo que todos los que teneis datos e imputáis delitos tan a la ligera dierais vuestros nombres verdaderos y, en caso de estar tan seguros de todos esos delitos que imputáis lo denunciaráis a las autoridades, porque sino estáis cometiendo un delito de Calumnias ( ver articulo 205 C.P y siguientes)

Provocaciones.

Ferran Oliver | 22/03/2007, 12:03

No caigais en la trampa.

Este quiere que deis vuestros nombres para poder localizaros y daros el paseillo al amanecer con sus compinches de la cabeza rapada.
Los mismos que se manifiestan con NuevaMallorca-pp y que ponen bombas en las sedes de los sindicatos.

Fin del bloqueo

Ferran Oliver | 22/03/2007, 12:22

Se acabó el bloqueo al Tribunal constitucional:
El magistrado del Constitucional Pérez Tremps (de la facción ultra), hospitalizado en Madrid por un derrame cerebral

Fin del bloqueo

Ferran Oliver | 22/03/2007, 12:47

Fin del bloqueo:

Error.

No es de la facción ultra, sino el recusado.

Y al parecer se recupera favorablemente.

Disculpas.

Re: JB07: Tornen els taurons?

Xavix | 22/03/2007, 13:06

Estupideces para los turistas.. Ahora resulta que se hacen las autoPPistas para ellos... Me acuerdo la última vez que fui de viaje, pues escogí el sitio por las enormes y buenas autoPPistas que había.... sabes cual es el mejor sitio del mundo para pasar unas buenas vacaciones... pues es en el desierto de Arizona que hay mucha carretara...mucha.... es el sitio preferido por la mayoría para de ir de vacaciones.....

Re: JB07: Tornen els taurons?

xavix | 22/03/2007, 13:11

con las autoppistas, mejoramos la rapidez de acceso, pero se destruye todo el paisaje, ese encanto que atrae los turistas... luego no vendrá nadie, nadie de nadie, porque en el mundo SI hay sitios preciosos que nadie destroza.

Solución Final al problema de Mallorca

Rodamón | 22/03/2007, 13:57

PP-UM:Talibanes de la corrupción.

Solución Final al problema de Mallorca

Rodamón | 22/03/2007, 14:01

PP-UM:Madrasas de la destrucción;auténticas escuelas de terroristas ambientales.

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Rodamón | 22/03/2007, 14:08

PP-UM:Entusiasta destrucción de Mallorca por medio de armas de corrupción masiva(Dinero del narcotráfico).

La Mafia PP-UM.

Rodamón | 22/03/2007, 14:20

Mallorca:La destrucción programada de un pueblo por el PP-UM.

Luisito 205

Demócrata | 22/03/2007, 15:14

Aquí el único que calumnia y corrompe a la sociedad un día si y otro también es el PP.

Métete el artículo 205 por el culote como le gusta a unos de tus Jefecillos P.J R.

Espera el día que la justicia actué conforme a ley.

50% políticos PP a la Cárcel.!!!!!

Pregunta a Matas de donde salen tantos bienes???????

Pobre!!! Eres Faxilla y te jode la libertad de Expresión

Mentiras y destrucción

La Gossa Sorda | 22/03/2007, 15:28

Primer van cremar les muntanyes
condemnant al desert la nostra terra,
enverinaren les hortes
enganyant als llauradors de la nostra terra.
La terra que viu d’esquena a sobreviure
que a colps de vara i renec ha perdut la memòria
vigila, que es juga l’última part de la història.

La terra és un regal que ens han prestat els nostres fills
Vigila!

Rodant per damunt del teu cap
la guadanya apunta ta casa
i els teus que la veuen passar
dissimulen i miren cap una altre banda.
ta casa que veu com s’acaba la vida
d’aquell món tan teu que encara vas viure,
vigila, que et jugues poder tornar a somriure.

La terra és un regal que ens han prestat els nostres fills
Vigila!

Màquines de guerra s’apropen cap a tu
Repartint misèria, terra sense futur.
Hipocresia legal, genocidi,
Destrucció natural, contructors assassins
Oferint-te el suïcidi.

La terra és un regal que ens han prestat els nostres fills
Vigila!

Tanta por li fa?

sense nom | 22/03/2007, 15:32

Ja torna a tocar els collons el Gran Duc de Sant Feliu tapant la TV3 que tant l'emprenya com els seus coleguis valencians?

Els amics d´en Rajoy

Tolo | 22/03/2007, 16:30

A continuació es relaciones els presos d’ETA que varen sortir en llibertat en el període 1996-2004 amb els governs del PP. Conté el nom del reclús, condemna acumulada, període d'inici de pena i data de excarcelació i ministre del partit popular que va signar la seva sortida de la presó.

1.. Artola Santiesteban, Jose Ramón - 327 anys - 02/09/1986 -04/08/2002 - A. Acebes

2.. Letona Viteri, Enrique - 311 anys - 09/10/1987 - 14/05/2003 - A. Acebes

3.. Larrinaga Echevarria, Juan José - 221 anys - 28/11/1980 - 14/11/2000 - Mayor Oreja

4.. Rementera Beotegui, Jaime - 220 anys - 11/08/1983 - 08/01/2004 - A. Acebes

5.. Esquisabel Echevarría, Francisco - 180 anys - 13/10/1980 - 17/08/2002 - A. Acebes

6.. Ugarte Zincunegui, Jon J. - 174 anys - 19/06/1987 - 03/07/2003 - A. Acebes

7.. Echeandía Zorroza, Juan Xarlos - 172 anys - 26/05/1983 - 06/07/2001 - M. Rajoy

8.. Oteagui Arezabala, Luis Mª - 162 anys - 28/04/1987 - 20/06/2003 - A. Acebes

9.. González Garcia, Fidel - 160 anys - 19/05/1981 - 05/09/2000 - Mayor Oreja

10.. Alberdi Olano, Ernesto - 135 anys - 28/11/1980 - 15/09/2001 - M. Rajoy

11.. Bengoa Unzurranzaga, Félix - 134 anys - 14/11/1980 - 21/10/1999 - Mayor Oreja

12.. Aguirre Aguirre, José Ángel - 133 anys - 28/10/1985 - 26/05/2003 - A. Acebes

13.. Ancizar Tellechea, Fermín - 126 anys - 19/05/1981 - 23/07/2001 - A. Acebes

14.. Cabello Perez, Francisco - 120 anys - 05/11/1986 - 12/02/2003 - A. Acebes

15.. Nazabal Auzmendi, Juan - 106 anys - 03/10/1979 - 20/04/1998 - Mayor Oreja

16.. Galardi Sagardía, Itziar - 101 anys - 01/03/1982 - 12/02/2002 - M. Rajoy

17.. Anza Ortuí±ez, Juan Mª - 101 anys - 20/02/1982 - 18/10/2002 - A. Acebes

18.. Iraculis Albizu, Fernando - 99 anys - 30/03/1982 - 27/11/2002 - A. Acebes

19.. Irastorza Fernández, Eugenio - 96 anys - 28/02/1980 - 09/09/2003 - A. Acebes

20.. Echevarri Ayesta, José Antonio - 94 anys - 09/07/1980 - 18/01/2002 - M. Rajoy

21.. Jiménez Zurbano, Jesé - 94 anys - 22/11/1988 - 31/05/2003 - A. Acebes

22.. Zabaleta MendÃa, Ángel - 94 anys - 13/06/1989 - 08/03/2004 - A. Acebes

23.. Ormaechea Antepara, Jesé Mª - 88 anys - 08/05/1984 - 24/01/2003 - A. Acebes

24.. Muie±os Díaz, Agustín - 88 anys - 16/05/1984 - 25/02/2002 - M. Rajoy

25.. Ostolaza Alcocer, Manuel - 85 anys - 05/02/1981 - 07/07/1999 - Mayor Oreja

26.. Pagola Cortajarena, José A. - 78 anys - 27/06/1984 - 17/10/2003 - A. Acebes

27.. Garciandia Solano, Ricardo - 73 anys - 20/10/1981 - 23/11/1999 - Mayor Oreja

28.. Guridi Arocena, Pedro Juan - 68 anys - 14/11/1980 - 11/04/2001 - M. Rajoy

29.. Alberdi Zubizarreta, Miguel - 68 anys - 06/12/1984 - 14/11/2001 - M. Rajoy

30.. Areizaga Arozamena, Salvador - 67 anys - 17/11/1981 - 12/12/2002 - A. Acebes

31.. Zabaleta Garmendía, José R. - 66 anys - 12/12/1987 - 07/02/2003 - A. Acebes

32.. Recarte Gutiérrez, Gloria Mª - 65 anys - 29/10/1981 - 24/11/2000 - Mayor Oreja

33.. Jaio Bustinduy, Jon Ie±aki - 64 anys - 09/06/1985 - 11/09/2003 - A. Acebes

34.. González Merino, Juan Manuel - 63 anys - 20/06/1984 - 04/03/2000 - Mayor Oreja

35.. Aldanondo Luzuiriaga, Joaquín Mª- 58 anys - 21/12/1986 - 27/10/1999 - Mayor Oreja

36.. Merino Quijano, José Luis - 57 anys - 28/03/1984 - 27/09/2001 - M. Rajoy

37.. Eguibar Michelena, Coro - 53 anys - 20/02/1982 - 05/08/2000 - Mayor Oreja

38.. Bilbao Goicoechea, Ignacio J. - 52 anys - 06/07/1983 - 28/09/2000 - Mayor Oreja

39.. Marcos Olaizola, Luis M. - 51 anys - 04/02/1981 - 07/10/2001 - M. Rajoy

40.. Apecechea Arozamena, Juan M. - 50 anys - 17/05/1980 - 08/04/1999 - Mayor Oreja

41.. Arluciaga Iribar, José A. - 48 anys - 19/05/1981 - 27/05/1999 - Mayor Oreja

42.. Zumárraga Luzuriaga, Miguel G - 48 anys - 31/12/1986 - 14/02/2003 - A. Acebes

43.. Pastor Landa, Luis Alberto - 46 anys - 22/01/1982 - 19/11/1999 - Mayor Oreja

44.. Izaga González, Ricardo - 45 anys - 07/03/1986 - 21/04/2002 - M. Rajoy

45.. Izaguirre Iglesias, Teodoro - 44 anys - 22/01/1981 - 12/06/2003 - A. Acebes

46.. Aguirre Arin, Gervasio - 43 anys - 01/01/1980 - 17/05/2002 - M. Rajoy

47.. Viae±a Balda, Emiliano - 42 anys - 27/10/1987 - 10/09/1999 - Mayor Oreja

48.. Arzallus Eguiguren, José M. - 42 anys - 02/06/1980 - 15/04/2000 - Mayor Oreja

49.. Aguirre Echetia, Enrique - 42 anys - 16/07/1980 - 14/05/2000 - Mayor Oreja

50.. Olagorta Arana, Juan A. - 41 anys - 16/07/1980 - 11/04/2001 - M. Rajoy

51.. Izaga González, Luis Javier - 36 anys - 03/07/1981 - 19/06/2002 - M. Rajoy

52.. López Domaica, Saturnino - 36 anys - 03/04/1981 - 19/02/2003 - A. Acebes

53.. Arnaiz Echevarría, José J. - 35 anys - 06/09/1982 - 20/03/2004 - A. Acebes

54.. Beloqui Cortajerena, José J - 33 anys - 01/10/1982 - 08/06/2000 - Mayor Oreja

55.. Martínez Apesteguía, Francisco J- 32 anys - 03/03/1979 - 16/03/2000 - Mayor Oreja

56.. Astola Ituretagoyena, José M. - 30 anys - 22/01/1982 - 17/01/2002 - M. Rajoy

La fotografia de Sebastià Llompart, publicada al Diario de Mallorca el 03.03.2007, recull la concentració del dia anterior en la Plaça de Cort contra la presó atenuada de De Juana, amb la presència de membres del Govern de les Illes Balears presidit per Jaume Matas.

Que si que si

Lluis | 23/03/2007, 15:25

Varias cosas, en primer lugar Ferrán, ¿ahora voy con la cabeza rapada? pensaba que iba engominado..
Otra cosa, como puedes ser tan HIJO DE PUTA como para escribir aquí que la muerte de nadie significa el fin del bloqueo constitucional, ¿y yo soy el facha?¿Soy yo el que está en contra de la libertad de expresión?
La libertad de expresión tiene unos límites, que vosotros desconocéis completamente.
Si algún cabeza rapada pega a alguien por sus ideales, pone bombas en sedes sindicales, etc.. es un delincuente que debe ir a prisión.
Por mucho que os sorprenda no soy ningún facha y, lo que está claro es que los únicos que insultáis por pensar distinto que vosotros sois vosotros..y lo gracioso es que soy yo el fascista!!
¿Soy yo quien desprecia a otras personas por lo que piensan ferran?
¿Soy yo quien se alegra porque una persona tenga un derrame cerebral?
Tu categoría humana queda perfectamente reflejada aquí, eres una mierda

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb