jordi bayona

Escrits per no deixar d'escriure

JB07: ¡María de la Paz! ¡María de la Paz!

bayona | 18 Abril, 2007 18:13

No em puc reprimir el comentari d’unes imatges que he vist. La cap de premsa de la Conselleria d’Educació y Cultura també treballa per al PP. A la presentació de na Janer, entre tant de rebumbori mediàtic, aquesta cridava al nou fitxatge pepero amb un estentori “María de la Paz! ¡María de la Paz”. Com és natural, la responsable de prensa d’Educació i Cultura del PP només parla en castellà.  Crec que aquesta insignificant anècdota descriu perfectament l’embull en el qual s’ha ficat en Matas tot solet, víctima de la seva hiperactivitat.

 

I és que aquest episodi ja supera les cròniques polítiques. Aquí fa falta un “¡Hola! local. Llegesc a n’en Lluís Planas, al “Diari de Balears” que l’estel del firmament políticomediàtic es presenta a una entrevista acompanyada per dos membres del servei de premsa del PP i per,,,,, un psicòleg contractat per la campanya electoral del PP!”. Tots tres controlen el que diu l’enviada de Déu. Tanta por tenen?

 

Crec que qualsevol reflexió ja està de més. Em propòs no escriure ni una sola paraula més d’aquest tema. Sempre i quan no em posin en safata tants fets suculents...

 

Comentaris

Re: JB07: ¡María de la Paz! ¡María de la Paz!

Rodolfo | 18/04/2007, 18:20

¿La señorita Mari Pili ya está lista para la entrevista?, pregunta la criada. "Aquí fuera hay unos jóvenes desaliñados que dicen que son periodistas y que hablan muy raro, apenas se les entiende nada..."

elconfidencial.com

sense nom | 18/04/2007, 18:29

No vos perdeu l'article i els comentaris de M. Vallés damunt el palassete a elconfidencial.com.

La Janer

Luz | 18/04/2007, 18:36

¿Es consciente la Mari Pili que en caso de que gane el PP (??), en caso de que tome posesión como Consellera de Cultura (el Govern no tiene ninguna competencia al respecto) ??, va a cobrar bastante menos de lo que le paga la productora para la que trabaja y a la que paga IB3, que es una productora d´en Sinto, que recibe cada año del Ente 1.600.000 euros por esa maravilla de programa hecho desde un aeropuerto ?? con una media de share de 0,9%?. ¿Lo sabe la Mari Pili?. ¿Lo aguantará la Mari Pili?. ¿Lo querrá la Mari Pili?. Sabe nadie oiga... sabe nadie.

"Prims Teams"

Un | 18/04/2007, 19:13

Em sembla que si aguanta al Partit Pudent fins a les eleccions ja s'haurà guanyat el seu sou i el de son pare, però els auspicis em diuen que ben aviat aixecarà el vol del niu. Els tèrbols auguris d'aquests "Prims Teams" Populars esclataran ben aviat. En tornarem a parlar

LA SRA JANER

JOSEP | 18/04/2007, 19:19

Per molt que es vulgui justificar discrepant de les polítiques peperes, anant a la llista del PP, suposa ser part implicada en la destrucció del territori i de la cultura d'aquestes illes. Que no miri pel País Valencià. Aviat aquí serà pitjor. De moment ja no veig ni Canal 9 ni Punt2. Em tem que TV3 i el 33 seran els següents. Potser no sap el significat de la paraula coherència. I si ho sap, que la posi en pràctica

Es del P.P.

Joan el Moliner | 18/04/2007, 20:10

Ha quedat clar no té res de nacionalista. Avui la premsa diu que ha votat al P.P. Crec que a Mallorca si tenia ganes de votar podia elegir entre altres partits. Però es veu clar que és del P.P. Crec que va anar a CIU per conveniències i per donar-se a conèixer un poc més. L’ha dit ella és del P.P. per què l’ha votat i a més va a les llistes. Mentres fins ara inclús molts de nacionalistes li besaven el cul, com deim en bon mallorquí.

La familia Janer...

Anonimus | 18/04/2007, 20:16

La família Janer s'ha venut al millor postor. Primer el pare, després la filla, els dos molt mallorquins, molt amants de la terra i la cultura, però fenicis fins a la medul·la. El que importa és la butxaca, la cultura catalana es pot vendre per un plat de llentilles.Per a alguns compte més la cartera que la dignitat. Mª de la Pau entra en les llistes d'un partit corrupte, ella ho sap, el que no sabem nosaltres es per quant s'ha venut, perquè el preu que pagarà a nivell personal i professional serà molt alt, perque això li costarà el seu desprestigi general entre els intel·lectuals de llengua catalana. No només no ha après de l'error del seu pare, és que damunt li imita. No m'ho esperava de tu, Mª Pau, encara que et sabia catòlica i practicant, per tant molt aferrada als béns temporals, no t'imaginava entre els renegats de la cultura catalana. Abans em semblaves encertada en els teus comentaris, ara em sembles treta d'un sainet. Que els votants et premiïn com et mereixes... !Tant de bo, Mallorca, igual que Roma, tampoc pagui als traïdors!

Janer money

Tomeu | 18/04/2007, 21:26

NO diga JANER diga EUROS ;-)

QUI PAGA LA CAP DE PREMSA?

Ètic | 18/04/2007, 21:49

jordi, la qüestió no és quin idioma pot usar la PATRICIA cap de Premsa del Conseller TITO FIOL sinó qui la paga quan fa feina pel PP si la seva feina i sou és del Govern. Passau per Palau Reial/PP i sabrem respostes a les nòmines. ÈTICA, per favor.

Luz inocent

Arquitecte | 18/04/2007, 22:27

Luz, que n'est d'inocent. En Sinto com tu li dius sol fer empreses amb capital compartit, per tant na janereta deu tenir part d'aquesta productora i sinó en crearà una altra. Ella no sortirà al programa però seguirà cobrant com a propietaria (i si no és ella serà la seva tieta o qui sigui). això si com a nova consellera sense competencies promou nous programes "culturals" que acabarà fent com no la seva empresa/productora

Traduccions de noms de persones

Joan | 19/04/2007, 02:07

"¡Maria de la Paz Enero, Maria de paz Enero, que le llama en presidente Jorge Arbusto!"

Sábana Caliente

Tort | 19/04/2007, 06:26

Son tal para cual, la Ganer se va a la sábana que más calienta, y a esto estamos acostumbrados en ésta tierra de mafiosos.

En Gomino pren massa retxes

Makineto | 19/04/2007, 08:01

Encara no ho he assimilat. Crec que guanyarà les pròximes eleccions a president del manicomi. En "Gomino" és com un kamikaze. Esper que en el seu viatge arrossegui hotelers, construtorets, la nova estrella de PP3, les entrevistes amb goril·les i psicòleg, etc. Això és el Titaniiiiiic.

Siempre con viento que mejor sopla.

Explotado por las subcontratas de IB3 | 19/04/2007, 08:01

Es buena naveganta la Janer, le viene de raza. Naveganta o chaquetera que viene a ser lo mismo. Lo mismo dan mapaus que premios literarios tongo. Sin complejos.

Bayona:

Mira de hacer que se publique esto en algún sitio, por favor.
http://img221.imageshack.us/img221/7286/salomjpgfn3.jpg

Gracias y salud.

CINTO FARRUS

IB3 2 | 19/04/2007, 08:18

Jaime Matas-Cinto Farrús-Munar-Javier Mato-Pedro Muñoz-Maria de la Pau Janer.
Este es el verdadero pacto PP-UM...EUROS

Y digo yo...

Jesús | 19/04/2007, 08:23

¿De verdad sería más perverso democráticamente un pacto contra natura PP-PSOE que todo el poder que seguramente volverá a ostentar UM?

EL PROGRAMA DE LA IZQUIERDA: Hablar de Maria de la Pau

LOSANTOS SOBRE LA JANER | 19/04/2007, 08:43

D. Federico. ¿Qué opinión le merece el fichaje de la Sra. Janer por D. Jaime Matas como número 8 de sus listas? Muchas gracias.
Entre penoso y bochornoso, entre humillante y abracadabrante.

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Rodamón | 19/04/2007, 08:58

Por el derecho a contemplar las estrellas;no votes PP-UM.

Devoció per Matas?

Josep Miquel | 19/04/2007, 09:07

Quan na Maria Pau manifesta la seva admiració per Matas, tot justificant la seva decisió amb aquest argument, no deu incloure també la seva admiració per com parla de bé el català el president? A veure, si aconsegueix que deixi de fer la "l" bleda, per exemple.

no amb en Farrús

Pere Càmara | 19/04/2007, 09:40

Me pareix que l'estrella no fa el programa amb en Farrús. Crec que és amb l'empresa d'audiovisuals del grup Serra. Ja sé que més o menys és el mateix.

Cort prevé un crecimiento de otras 27 hectáreas en los próximos 10 años

Dr Maslow | 19/04/2007, 09:45

Y a que no saben donde se encuentran estan estas 27 hectareas? . Pues donde iban a estar "stas están situadas en torno al monasterio de La Real, incluyendo la finca con el mismo nombre, la franja situada entre la carretera de Establiments y la zona ahora delimitada como parque periurbano, Son Cabrer, parte de la finca de Son Pacs, una superficie situada entre Son Castelló y Son Sardina, además de Son Espases Vell, finca en la que se construye el nuevo Son Dureta.
También incluye Son Puigdorfila Vell, una zona situada entre sa Indioteria y Marratxí" No me diran que no les suena de nada, Son Real, Son Cabrer, Son Espases. La desfachatez de esta gente no tiene parangon.

LO MISMO pero DISTINTO

Ved a Maruja Torres en El Pais | 19/04/2007, 10:02

buen retrato de PPMaatasJaneryBaleares en la col de Maruja Torres de hoy en El País

Re: JB07: ¡María de la Paz! ¡María de la Paz!

Pere Foner | 19/04/2007, 10:18

Crec que tot és una estratègia den Matas per ocupar lloc en els diaris. No li fa res bo però tampoc dolent: tots els votants del PP acabaran de votar PP.

La primera en la frente

Luz | 19/04/2007, 10:19

La Mari Paz va a tener un curro. Que alguien le pregunte que, aún no siendo del PP pero estando de acuerdo con la forma de hacer de Matas, participa de lo que ha pasado el fin de semana pasado aquí en Mallorca. Este és el teletipo de efe:
Palma, 16 abr (EFE).- El Observatorio de la Lengua Catalana es contrario al decreto para la aplicación del trilingüismo en las aulas aprobado por el Govern balear, pues considera que "no se adecúa a la legislación vigente" y "relega el catalán a una posición insuficiente" para garantizar su aprendizaje.

Esta entidad difundió hoy (16 de abril) un comunicado en el que hace públicas las conclusiones de las IV Jornadas del Observatorio de la Lengua Catalana, celebradas los días 13 y 14 de abril en Cura, en las que diferentes expertos examinaron la situación del catalán en la enseñanza.

Las jornadas analizaron el modelo lingüístico de los sistemas educativos de Cataluña, la Comunidad Valenciana y Baleares y constataron "profundas diferencias en cuanto al uso de la lengua entre los diferentes territorios de habla catalana".
Ahora vas... y lo cascas Mari Paz

mapau acabada

joan | 19/04/2007, 10:56

Trob ridícul que es parli d´ella com a consellera: primer el seu partit ha de guanyar unes eleccions que, com a mínim, per majoria absoluta no crec que guanyi. Serà interessantíssim veure la feina de la diputada Janer a l´oposició durant quatre llargs anys... Aquesta jugada den Matas, ara ja amb un poc de perspectiva, no crec que li aporti vots, ni crec que hagi fet mal de veres a UM, que és el que pretenia (juntament amb desviar l´atenció per uns dies de la corrupció galopant dins i al voltant del seu partit). I estic d´acord amb en Bayona que ja se n´ha parlat més que a bastament. Sigui com sigui, m´agradaria veure a UM reaccionant amb contundència (les seves llistes es couen a foc lent...) i fent amb els seus vots, que no seran pocs, que l´embaucada Janer faci els seus deures al pupitre de l´oposició durant quatre meravellosos i inacabables anys...

A Sa Pobla també tenim un Janer

soci OCB | 19/04/2007, 11:31

El PP de sa Pobla també ha fitxat per anar amb ells a llistes a un destacat membre de l'OCB del poble. Un jove super nacionalista compromès amb la nostra cultura i tradicions i que va a llistes amb el PP!

Otra

Maribel | 19/04/2007, 12:11

Y nueva cita del presidente del Consultiu implicado en el Caso Andratx. ¿Hasta Cuándo Matas piensa mantenerlo?

jaja

Lluis | 19/04/2007, 12:56

Explotado tio, hazte dibujante de cómics, vaya ilustración tio!! es realmente genial, como diría buenafuente.. eres buenoo chicoo jajaja!
Os va a hacer bueno mañana y todo, si llevais unos litrillos de cerveza y calimotxo ya dáis el pego total, ya os dije ke llevaba yo los bocatas

Re: JB07: ¡María de la Paz! ¡María de la Paz!

Mauri | 19/04/2007, 12:59

Las instituciones se hunden bajo el peso de la corrupción del PP

Re: JB07: ¡María de la Paz! ¡María de la Paz!

Mauri | 19/04/2007, 12:59

Las instituciones se hunden bajo el peso de la corrupción del PP

No se presentará

Nani | 19/04/2007, 13:02

La Janer no se presentará. Ya ha conseguido lo que quería: notoriedad. No le interesa perdesentarse y quedarse con ma mísera paga de un conseller o un director general. ¿Apostamos?

Re: JB07: ¡María de la Paz! ¡María de la Paz!

xavix | 19/04/2007, 13:42

Fracaso TOTAl de audiencia ayer en IB3... El moreno tres i mes (3.4%), la victoria esa (3.9%), noticies migdia (11%), IB mentiras (3.5%), perdón confidencial. Aixo no agrada a ningú, perdó "aixi es la vida" (1.1%).... Quin DESASTRE!!! que NOS devuelvan los 15.000 millones de pesetas.

Re: JB07: ¡María de la Paz! ¡María de la Paz!

!!!!! | 19/04/2007, 14:58

Voleu de deixar de xerrar d'aquesta tia, collons!!!!

Re: JB07: ¡María de la Paz! ¡María de la Paz!

!!!!! | 19/04/2007, 14:58

Voleu de deixar de xerrar d'aquesta tia, collons!!!!

Re: JB07: ¡María de la Paz! ¡María de la Paz!

!!!!! | 19/04/2007, 14:58

Voleu de deixar de xerrar d'aquesta tia, collons!!!!

La pela

Maite | 19/04/2007, 15:00

De acuerdo con Nani: es probable que no se presente, porque si tiene que dejar los programas de televisión, que es de donde se saca la pasta gansa... Para ella la pela es la pela

Re: JB07: ¡María de la Paz! ¡María de la Paz!

Toni | 19/04/2007, 15:01

Deixa- vos de punyetes i posau-vos cent vegades el gol de Messi. Això és felicitat

Re: Toni

Anonimus | 19/04/2007, 18:51

Toni; ets un poquet ximple, no?

Janer

Bel | 20/04/2007, 00:02

Estic astorat davant el cinisme de tanta gent. Que na Janer no és ni ha estat mai nacionalista ja es demostrà quan va acceptar anar a una llista del PSOE fa un caramull d'anys. Que na Janer a Catalunya és de CIU és evident per la quantitat de doblers que ha guanyat en els mitjans que controlava aquest partit. Que na Janer i son pare són del PP fa anys que tothom ho sap: no fa dos dies que en Biel és l'amic i col.laborador d'en Miquel "Mapau" Segura a les "tasques" de l'IEB!
Per tant la novetat tan sols és que en Mates ara la vol a la llista. Per què serà? Sap que na Janer no li dóna cap vot ja que ella i el seu clan estan enfrontats amb els altres clans del mandarinatge cultural. Idò? Efectivament en Mates és hiperactiu i el món de la cultura no li va ni li ve. Ras i curt: no en té puta idea. Per això qualcú -probablement acostat al clan Janer-Mirando- li ha venut una moto. I ell ha picat com un betzol. Exactament el mateix que va fer en Triay Llopis fa 12 anys.

y encima es un solazo

Club de fans de la cap de premsa... | 20/04/2007, 10:29

La cap de premsa de la Conselleria d'Educació y Cultura també treballa per al PP, es un solazo, guapa, encima es simpática. Bayoneta lo que pasa es que eres un envidiosoooooo.
Little, eres la mejor!!!

país

manacio | 21/04/2007, 01:06

Potser na Janer es pensava que era nacionalista i, com a "Polònia", es desperta descobrint que simplment una pepera més... Ja s´ho farà!
Els que hauríem de llevar-nos les lleganyes dels ulls d´una vegada som la majoria de mallorquins entabanats per uns i altres, i el 27M votar majoritàriament en clau nacional.

Cert, manació

fan de na Mam | 21/04/2007, 09:02

Cert, manació: jo votaré UM!

Re: JB07: ¡María de la Paz! ¡María de la Paz!

Pep | 24/04/2007, 10:52

Idò jo no.

Politicos

Miquel | 26/04/2007, 16:58

María de la Paz, Matas, UM, Patricia, me parece mentira que aún se crea en la política,el presidente del Gobierno Español cobra mensualmente unos 7.000 €, la munar se ha "auto-afligido" unos gastos personales mayores que los del presidente, el de Andratx que robó todo lo que pudo y más, los del pacte anterior sacaron tajada de todo y más y aún así seguís discutiendo si uno roba o si votaremos a Um, lo que hay que hacer es boicotear a todos los políticos de una vez por todas, si estas elecciones ganan unos u otros no os preocupéis ya veremos lo que pasa... y si no al tiempo.
Un saludo y a seguir con lo nuestro que es lo que os dá de comer.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb