jordi bayona

Escrits per no deixar d'escriure

JB07: S’en foten del problema de l’habitatge

bayona | 24 Abril, 2007 14:19

 Llegesc al DM que les Illes Balears són a la cua de tota Espanya en la construcció d’habitatges protegits. Això és particularment greu quan l’habitatge lliure és dels més cars de tot l’Estat i, a la vegada, els sous estan per davall la mitjana. En el paradís de la construcció, amb especulació, pelotassos i corrupció, no es fan pisos de protecció. I encara hi ha més.

 

Gir la pàgina del diari i em top amb una informació que diu que Javier Alarcón treballa a IB3 i manté intacta la seva plaça de forense gràcies al nomenament com a director general de l’Habitatge a l’Ajuntament de Palma. A més, li han donat jornada reduïda. El regidor Sierra n’està perfectament satisfet i diu que “incluso acude físicamente a su despacho municipal”. Vaja mul!

 

El principal problema dels veïns de Palma mereix una atenció “reduïda”, com la jornada del seu director. Compreneu el perquè del titular d’aquest post?

Comentaris

Un piso

Ramon M. | 24/04/2007, 14:59

Matas tendría que montarle un piso a Alarcón. ¿No se paga así el trabajo sucio?

Me encaaaaanta.

Colau Marieta. | 24/04/2007, 15:03

Si, y yo voy cada dia a trabajar al despacho del señor Sierra.

Vaja peçe aquest Alarcón

En joanet de Campanet. Electricista i comunicador. Seguro | 24/04/2007, 15:05

I damunt quan xerra se creu que els altres son beneits, te una cara que se la tropitja. No pasís pena Jordi aquest element te els díes comptats.

Mentides

Toni | 24/04/2007, 15:12

No saps que dius Bayona. Es cas de n'alarcón és igual a es teu, un alt carrec que treballa per a una empresa privada que treballa per Ib3. Lo teu es un alt carrec a la delegació d'es govern y despres escrius al DM, exactament lo mateix.
D'en Pep Capó, ja tots el coneeixem. Es un mentider patologic, ha estat el regidor que no ha estat en Roig a Cort i deuria figurar per mérits a la llista del seu amic i confident Antoni Roig. Hauriem de sentir-lo parlar per que és una pena, es trabuca com quan escriu.
Ah! que no te intoxiquin Jordi. Es imposible administrativament compatibilitzar dos carrecs dins la administració, ni n'Alarcon ni ningú per molt bo que sigui. A la fi de tantes mentides arrivaras a creure tot aixó que dius. A més no existeix aixó de comisió de serveis especials, capó desbarra per que n'alarcon l'ha posat més de una vegada en el seu lloc amb les troles que diu.
No l'oblidis, Jordi
Salut

corrupció pepera

carles càmara | 24/04/2007, 15:27

N'Alarcón fa feina i cobra de dues administracions publiques. Ens insulta des de el micròfons d'una radio pública pagada amb els nostres diners, no confongueu. Cobra de l'Ajuntament sense que hi vagi. Na Cirer té una cara dura que se la trepija. Com pot fer un contracte a aquest tio perquè pugui tenir excedència? Això és l'engany constant, la corrupció, la vergonya que no ténen.
Jordi no és un cas com el teu. No ét deixis guanyar per aquests que pensen que tots són iguals.
Demanarà empar la direcció d'IB3 al Sindicat de periodistes pels insults que cada dia dirigeix aquest senyor a tots els que no són peperos? Esper que els mateixos que ho van demanar per la "depuració" ara ho facin pels insults que des de una radio pública fa cada dia un impresentable.

DEPURAT

Llum | 24/04/2007, 15:33

confondre llibertad de expresió con desitg de depuració es lo que pertoca, camarades...
BAyona mana des de la delegació d'es govern i despres treballa a un medi privat al que li va donar moltes dobbets en publicitat institucional. A on es la corrupció i la designació?

El mateix

Xisco Pujol | 24/04/2007, 15:50

Jordi, m'en tem que aquesta LLum i en Toni són el mateix. Crec que ho pots comprovar mirant s'IP d'origen. Pensa que els hi han donat ordres d'embrutar aquest blog amb totes les mentides que ja estan avesats a dir. Els hi hem de treure les caretes.

Que canviin de mentida

Xisco Pujol | 24/04/2007, 15:51

A més, tenen tan poca imaginació que sempre diuen el mateix. Podrien canviar de mentida!

Re: JB07: S’en foten del problema de l’habitatge

Xavix | 24/04/2007, 15:54

creo que para IB3, sería necesario otro modelo de finaciación de los programas,pues el gasto del ente empieza a ser RUINOSO para esta comunidad, que se cobrara según la publicidad que ingresen,y nada de estas cantidades ni sueldos de estrellas, a estos "chupoPPteros", y eso si es necesario auditorías y saber que se ha hecho con el dinero, y según lo que se haya hecho, que NOS lo devuelvan.

Sigue asi campeón.

La Trujillo | 24/04/2007, 16:02

El otro día hablas de turismo, hoy de vivienda. Dónde coño estan las 800.000 viviendas que prometió el PSOE hace 3 años.

otro problema

Luz | 24/04/2007, 16:48

Otro problema és sí los oyentes de una amisora pública se merecen a un intruso profesional desinformando cada día, sin ningún rubor profesional, en favor del partido que le paga el sueldo. No pasa en ningún otro sitio del Estado Español e incluso personajes como Germán Yanke en Madrid (tan facha como Alarcón) tienen la dignidad de decir en público que un político no le va a marcar sus fuentes de información ni su planteamiento de las cosas. Se lo dijo a Esperanza Aguirre en directo y le costó el puesto de trabajo. Ya está trabajando en otro medio. Eso se llama dignidad profesional y se hace creíble ante su audiencia. Aunque sea del PP abiertamente. Esa es la diferncia. Nadie critíca a Alarcón por ser del PP, ni tan siquiera por ser facha. Se critica a este individuo por no ser profesional en lo que está trabajando y hacerlo por mandato de los políticos para imtentar no perder unas elecciones. Pero, que no se olvide Alarcón que "Roma nunca paga a traidores". Y... al timpo.

Que se'n foten? Pots pensar!

Martí Fons | 24/04/2007, 17:08

No és veritat que se'n fotin del problema de l'habitatge. Quina mentidota! Ho han fet molt molt bé. Si no, mirau el president. L'honorable té tot un pelassio al casc antic de Palma. Si amb un sou tan esquifit com el seu es pot permetre comprar, rehabilitar i amoblar, carregar d'electrodomèstics de luxe i contractar servei d'uniforme... mil milionets de pessetes, que no ho han fet molt bé, amb la vivenda. El president és l'exemple a seguir!!
I clar, amb aquest model, qualsevol peper que s'acosti a una regidoria o a qualsevol càrrec que ensumi un poc de ciment contribueix a gestionar igual de bé la qüestió de la vivenda. Ho han fet de conya!!

LLUMETA A LA MERDAAAA

JOAN DE MOSCARI | 24/04/2007, 17:42

Llum a tu tambe ten consolador de DIANTS.....

LLUMETA A LA MERDAAAA

JOAN DE MOSCARI | 24/04/2007, 17:42

Llum a tu tambe ten consolador de DIANTS.....

S'en foten de tot.

sense nom | 24/04/2007, 18:18

N'Alarcón amb dos o tres sous fent una sola feina. De llepaculs oficial. En canvi, n'hi ha d'altres que han de fer hores extraordinaries com el xofer de l'EMT que ha tengut l'accident d'avui dematí fent un viatge especial des de València. Si no és amb cocaina i alcohol no hi ha qui ho aguanti. I llavors passa el que passa. I el Siculo de Son Banya OMPLINT-se les butxaques.

valles paregudes, realitat o ficció

comandant 2000 | 24/04/2007, 19:07

Heu vist aquestes valles de Illes Balears funciona i un altra de Palma funciona. No vos han recordad molt els de la fira d' informàtica? . Perquè no Mallorca funciona? El temps ho dira, però a mi, per ventura per que som molt miope,m' ha parescut molt semblant al de la fira.
Per cert el comentari de la revista Tiempo, sobre el nostre candidat Matas, fa mal, molt de mal.... o al manco a mi m' ho pareix.

audiències

letizia | 24/04/2007, 19:35

Per cert avui s'ha donat a conèixer les audiències de radio de l'EGM. Se sap que ha tengut Ib3?
Continua la darrera de la llista?

En Beltrán va reconèixer la poca gent que l'escolta.

Joan el Moliner | 24/04/2007, 20:32

Poc els importen les audiències, el que importa és omplir les butxaques. En Beltran l’altre dia va dir que el que importa és que havien fet el programa, malgrat no tenir una audiència suficient. Crec que la cara li hauria haver caigut de vergonya i no ser com no va estar empagait de reconèixer-lo publicament i a més dir-lo. Un altre que ens pren per beneits i a més ens fot els diners que pagan amb els nostros imposts. Fins quan durarà .Això és una autèntica vergonya

La Mafia PP-UM.

Anónimo | 25/04/2007, 00:35

PP-UM:Dónam mort al món.

RADIO???

Direcció Felanitx | 25/04/2007, 05:19

Estigau tranquils, com a programa de radio, es una porquería i té els dies contats.

Radio pirata

Ricard | 25/04/2007, 07:32

La que está preparant Marisol Ramírez a la sala Mozart és de ses grosses. Una incomoda llibertat d'expressió.

¿Saps el que passa a IB3?

Els 250 treballadors | 25/04/2007, 08:42

¿Saps el que passa a IB3?
Els 250 treballadors de Salom Àudio i Vídeo S.L., empresa que suministra el personal tècnico a IB3 fa fa més de 2 anys que treballam:
- amb contractes brossa, abussius i temporals sense cap futur
- en condicions de inseguretat e insalubritat
- amb salaris de misèria

Tant IB3 com el Govern Balear són responsables dels llocs de feina que generen amb diners públics; per tant incumpleixen els seus objectius al consentir la precarietat laboral i l’explotació dels treballadors que dia a dia fem la ràdio i televisió pública.

Els treballadors de Salom a IB3 creiem que una Ràdio i Televisió Pública de qualitat sí és possible.
Si tú també ho creus,
Vine tots els divendres a les 10 hs. davant el Consolat de la Mar.

¿Saps el que passa a IB3?

Els 250 treballadors | 25/04/2007, 08:44

El passat divendres 20 d’abril els treballadors de l’empresa Salom Audio i Vídeo ens manifestam davant el Consolat de la Mar per exigir al Govern Balear i a l’Ens Públic IB3 que intervinguin en la situació en la que ens trobam els gairebé 250 treballadors que cada dia, des de fa ja més de 2 anys, prestam servei en la ràdio i televisió pública. Els cámeres, regidors, tècnics de sò, maquilladores, informàtics i altres molts professionals que fan que, dia a dia, la televisió i la ràdio funcionin, ho fan com a treballadors de segona.

SALOM AUDIO i VÍDEO S.L.:

- 250 treballadors de plantilla: cap fixe.
- Contractes pressumptament il•legals, amb clàusules abussives, com la d’exclussivitat, que ens impedeix treballar en un altre lloc simultàneament i per tant arribar a fí de mes.
- Flexibilitat i disponibilitat total i absoluta. 24 hores al dia i 7 dies a la setmana.
- Ausència de conveni o marc en el qual es regulin les rel•lacions laborals amb Salom.
- Salaris irrisòris que no ens dónen la categoria ni de mileuristas, i que són els més baixos que es paguen als professionals de totes les ràdios i televisions públiques d’Espanya, sent les Balears una de les comunitats més riques.
- Salom es comporta com a una ETT al no aportar a IB3 res més que la mà d’obra; o sigui, nosaltres. Inclús les ordres que rebem procedeixen sovint d’IB3 o d’altres empreses subcontractades amb les que compartim feina. No es dóna la possibilitat de promoció, no sen’s reconeix la antiguetat a efectes de nòmina. ¿Treball de futur?
- En definitiva, IB3 escudant-se en els seus subcontractes ha generat cents de llocs de feina precaris, en contradicció amb els objectius declarats i suposadament complits del PP.

Consideram que la culpa de la nostra situació la té el model de gestió externalitzada que s’ha elegit a IB3. Exactament igual que fan les empreses privades. ¿Quina és la diferència? Les empreses privades ténen per objectiu únic la consecució de beneficis, mentre que en les públiques el que ha de primar és el servei públic.

El Govern Balear, responsable directe d’IB3, està incomplint l’objectiu de servei públic, i nosaltres ho sofrim per partida triple: per una banda hem de treballar en un ambient en el que la manipulació informativa és constant, la programació tendenciosa i de escasíssima qualitat. Haver de sofrir a les nostres carns la desfeta que s’està fent amb els impostos dels ciutadans de Balears. Per altra banda, els llocs de feina generats (i que no són sòls els 250 de Salom, perque tot está subcontractat a IB3) no són més que treball brossa, per al benefici d’empreses amigues que, aquestes sí, deuen estar emportat-se el seu benefici d’IB3, encara que sigui a costa d’explotar-nos. I per últim sofrim com a ciutadans i telespectadors de Balears, una ràdio i una televisió aburrida, pèsima i mentidera, al servei d’un grup molt concret i que en el cas de la televisió, sòls és mínimament acceptable quan emeten programació “enllaunada” que també es pot veure per Canal 9 i TV3.

Nosaltres seguirem manifestant-nos cada divendres a les 10:00 del matí davant el Consolat de la Mar per exigir al Govern que comenci a posar solucions. La nostra lluita ara mateix es centra en el conveni que estam negociant amb l’empresa, però no podem separar-ho de la rehivindicació d’IB3 com a servei públic de qualitat, en tots els aspectes. Així que fem la convocatòria extensiva als ciutadans, organitzacions i col•lectius que vulguin sumar-se a la nostra lluita, que és la de tots, per que podem tenir uns mèdis públics en els que s’informi en llibertat, es crei treball estable i de futur, i s’ofereixi una programació de qualitat i del agrat de totes les edats, gustos i tendències. Es a dir, una televisió i una ràdio plurals.

OPINIÓN

Votante del PP | 25/04/2007, 10:04

LOS DATOS:

Durante los últimos cuatro años, Baleares ha experimentado:

• La mayor modernización de sus infraestructuras :

o Sanitarias, escolares, deportivas, de transporte público, viarias, instalaciones deportivas como el Velódromo Palma Arena, energías alternativas, recursos hídricos, atención social, centros de asistidos para grandes discapacitados, centros de tercera edad…, respeto al patrimonio cultural ( derribos de edificios sobre las murallas), protección de espacios naturales…

• El inicio de las obras y servicio que completaran el mapa de la modernización definitiva de Baleares durante los cuatro próximos años ( a pesar de los obstáculos puestos por otras fuerzas):

o NUEVO RECINTO FERIAL en el aeropuerto, PALACIO DE CONGRESOS en la Fachada Marítima, Nuevo Hospital de Palma, Captación de agua de la Sierra, Sa Costera, Cable y canalización de gas Península-Baleares… y finalización de los proyectos en marcha.
• El espectacular despegue económico de Baleares tras los años de depresión sufridos durante el Pacto de Progreso:
o De un crecimiento cero hemos pasado a un aumento del PIB en un 3,5 %, muy por encima de las previsiones más optimistas.
o La tendencia es a ir escalando cotas hasta recupetrar el lideragdo que ostentó nuestra comunidad durante muchos años y que se perdió con el Pacto de Progreso.

2.- GENERAR EL MAYOR CLIMA DE BIENESTAR SOCIAL Y CALIDAD DE VIDA DE LOS CIUDADANOS, a través del disfrute de estos servicios de calidad e infraestructuras modernas

• El objetivo del Govern del Partido Popular es que la modernización de servicios a infraestructuras tenga un traslado hacia la sociedad.

• Que sean todos los ciudadanos los beneficiarios directos de estos avanvces, infraestructuras y servicios.

3.-

A.- CREAR UNA SOCIEDAD SATISFECHA CON ELLA MISMA y con unos ciudadanios orgullosos de pertenecer a ella.
• Se trata de trasladar los positivos efectos de los servicios e infraestructuras al terreno de los sentimientos y de la satisfacción..
• La satisfacción interior genera el orgullo de pertenencia a la Comunidad.

B.- UNA SOCIEDAD, DOTADA DE SUFICIENTE AUTOCRÍTICA PARA HACERLA PROGRESAR Y MEJORAR CADA DÍA
• Un justo sentido de la autocrítica ha de servir para que inconformismo haga progresar la sociedad y mejorarla cada día.

MI OPINION:

CON EL PACTO DE PROGRESO:
• Su falta de cohesión interna provocó una situación insostenible que se tradujo de forma inmediata a la sociedad en:
o Dejadez, abandono y apatía social
o Falta de interés por mejorar y hacer progresar a la sociedad
o Imposibilidad de acuerdo para crear infraestructuras modernas
o Incapacidad para crear servicios de calidad para todos los ciudadanos

• Como consecuencia de ello, se produjo una fuerte depresión económica, con un descenso en los ingresos por Turismo y una sensación social de desánimo por solucionar los problemas.

• Y ello arrastró a una pérdida de calidad de vida, crispación social y desprecio oficial a los empresarios turísticos, auténticos motores de la economía

CON EL GOVERN DEL PARTIDO POPULAR.-

1. En lugar de UTOPÍAS, el PP ha usado el SENTIDO COMÚN.

2. La acción política se ha de traducir en hechos, no simples teorías.

3. El sentido común señala que el destinatario de su acción ha de ser la sociedad en su conjunto y todos y cada uno de los ciudadanos.

4. Debe haber un RETORNO DE LOS BENEFICIOS A TODA LA SOCIEDAD . En este caso, los hechos están a la vista de todos:

o Despegue económico: Aumento del 3,5 % frente al “Cero”del Pacto.
Recuperación del turismo, eliminación de obstáculos tipo Ecotasa
o Servicios de calidad: especial atención a Sanidad, Educación, Servicios Sociales y Centros para personas necesitadas de Asistencia.
o Infraestructuras modernas: Comunicaciones, transpoprte público, Instalaciones deportivas, Recinto Ferial, Palacio de Congresos, Cable y gasoducto, captación de agua…
o Defensa del Patrimonio Natural y Cultural.- Espacios protegidos, Murallas, compra de espacios, repoblación forestal.

Sr. Bayona, leo su bloc por ser una forma de reafirmar que mi voto al PP no se pierde, cosa que hace casi 8 años al votar al PSIB, el cambio de Gobierno me resulto patético. Nunca más mi voto espero que ampare un Pacto de Gobierno con tantos partidos dispares.

OPINIÓN

Votante del PP | 25/04/2007, 10:05

LOS DATOS:

Durante los últimos cuatro años, Baleares ha experimentado:

• La mayor modernización de sus infraestructuras :

o Sanitarias, escolares, deportivas, de transporte público, viarias, instalaciones deportivas como el Velódromo Palma Arena, energías alternativas, recursos hídricos, atención social, centros de asistidos para grandes discapacitados, centros de tercera edad…, respeto al patrimonio cultural ( derribos de edificios sobre las murallas), protección de espacios naturales…

• El inicio de las obras y servicio que completaran el mapa de la modernización definitiva de Baleares durante los cuatro próximos años ( a pesar de los obstáculos puestos por otras fuerzas):

o NUEVO RECINTO FERIAL en el aeropuerto, PALACIO DE CONGRESOS en la Fachada Marítima, Nuevo Hospital de Palma, Captación de agua de la Sierra, Sa Costera, Cable y canalización de gas Península-Baleares… y finalización de los proyectos en marcha.
• El espectacular despegue económico de Baleares tras los años de depresión sufridos durante el Pacto de Progreso:
o De un crecimiento cero hemos pasado a un aumento del PIB en un 3,5 %, muy por encima de las previsiones más optimistas.
o La tendencia es a ir escalando cotas hasta recupetrar el lideragdo que ostentó nuestra comunidad durante muchos años y que se perdió con el Pacto de Progreso.

2.- GENERAR EL MAYOR CLIMA DE BIENESTAR SOCIAL Y CALIDAD DE VIDA DE LOS CIUDADANOS, a través del disfrute de estos servicios de calidad e infraestructuras modernas

• El objetivo del Govern del Partido Popular es que la modernización de servicios a infraestructuras tenga un traslado hacia la sociedad.

• Que sean todos los ciudadanos los beneficiarios directos de estos avanvces, infraestructuras y servicios.

3.-

A.- CREAR UNA SOCIEDAD SATISFECHA CON ELLA MISMA y con unos ciudadanios orgullosos de pertenecer a ella.
• Se trata de trasladar los positivos efectos de los servicios e infraestructuras al terreno de los sentimientos y de la satisfacción..
• La satisfacción interior genera el orgullo de pertenencia a la Comunidad.

B.- UNA SOCIEDAD, DOTADA DE SUFICIENTE AUTOCRÍTICA PARA HACERLA PROGRESAR Y MEJORAR CADA DÍA
• Un justo sentido de la autocrítica ha de servir para que inconformismo haga progresar la sociedad y mejorarla cada día.

MI OPINION:

CON EL PACTO DE PROGRESO:
• Su falta de cohesión interna provocó una situación insostenible que se tradujo de forma inmediata a la sociedad en:
o Dejadez, abandono y apatía social
o Falta de interés por mejorar y hacer progresar a la sociedad
o Imposibilidad de acuerdo para crear infraestructuras modernas
o Incapacidad para crear servicios de calidad para todos los ciudadanos

• Como consecuencia de ello, se produjo una fuerte depresión económica, con un descenso en los ingresos por Turismo y una sensación social de desánimo por solucionar los problemas.

• Y ello arrastró a una pérdida de calidad de vida, crispación social y desprecio oficial a los empresarios turísticos, auténticos motores de la economía

CON EL GOVERN DEL PARTIDO POPULAR.-

1. En lugar de UTOPÍAS, el PP ha usado el SENTIDO COMÚN.

2. La acción política se ha de traducir en hechos, no simples teorías.

3. El sentido común señala que el destinatario de su acción ha de ser la sociedad en su conjunto y todos y cada uno de los ciudadanos.

4. Debe haber un RETORNO DE LOS BENEFICIOS A TODA LA SOCIEDAD . En este caso, los hechos están a la vista de todos:

o Despegue económico: Aumento del 3,5 % frente al “Cero”del Pacto.
Recuperación del turismo, eliminación de obstáculos tipo Ecotasa
o Servicios de calidad: especial atención a Sanidad, Educación, Servicios Sociales y Centros para personas necesitadas de Asistencia.
o Infraestructuras modernas: Comunicaciones, transpoprte público, Instalaciones deportivas, Recinto Ferial, Palacio de Congresos, Cable y gasoducto, captación de agua…
o Defensa del Patrimonio Natural y Cultural.- Espacios protegidos, Murallas, compra de espacios, repoblación forestal.

Sr. Bayona, leo su bloc por ser una forma de reafirmar que mi voto al PP no se pierde, cosa que hace casi 8 años al votar al PSIB, el cambio de Gobierno me resulto patético. Nunca más mi voto espero que ampare un Pacto de Gobierno con tantos partidos dispares.

Al votante del PP

De un votante del PP | 25/04/2007, 11:06

I ahora con el PP en s'Institut y la Conselleria de Presidencia y Deportes, la Sra. Canditata Puig, alquila un local de 500 metros cuadrados en Algaida a un conocido constructor por 6.000 euros cada mes durante 5 años y una opción de compra del local de 1.000.000 de euros. Yo no sé tu, pero com mi voto que no cuenten.
Estas operaciones no ayudan a nuestro partido.

Que datos?

Ben | 25/04/2007, 11:35

No hay que tener verguenza para defender la gestión del PP, lo único que piensan es en dar circo y pan, pero los verdaderos problemas diarios y que afectan ala mayorgía de gente se olvidan: vivienda(palacete Matas), escuelas públicas(colegios privados para los suyos, espera en los pasillos de los hospitales públicos(salita en hospital privado), desarraigo de familias por muchos motivos, precariedad laboral, absentismo escolar, deficiente estado de la escuela pública.... hay que tenerla dura, dura... a la cara.

COMPLIT!!!

JM | 25/04/2007, 12:19

Hem perdut la vergonya!!!

Delgado es un "Valiente"

Murex | 25/04/2007, 12:26

"Delgado insiste en que su deseo es impulsar proyectos urbanísticos ´valientes´".
Este tipo es un impresentable, le llama "Valiente" a la destrucción de zonas virgenes de alto valor paisajistico y ecologico, que No se haga el valiente y se vuelva mas sensato. que con la que nos viene encima se debe apostar por el valor paisajistico y la calidad, y preservar el entorno.

Que sea valiente pero con Nigorra

Es prim | 25/04/2007, 12:37

Eso, que sea Valiente. Pero valiente para decir NO a las presiones de Nigorra para urbanizar Can Vairet. Que seria una salvajada. Le aseguramos a Delgado que tendra una oposición total a sus proyectos, Eso si es Alcalde. y si tiene que pactar, ya dejo bien claro UM que no estaba por parques tematicos.

al Votante del PP

Dr Maslow | 25/04/2007, 12:45

Al VOTANTE DEL PP le dicen que la virgen se llama Vanessa y se lo cree. Nos dice "o Defensa del Patrimonio Natural y Cultural.- Espacios protegidos, Murallas, compra de espacios, repoblación forestal." Esto si que es tener cara dura. Sobre todo cuando se escuchan las declaraciones de Delgado que a la legua se nota que habla por boca de Nigorra. Parques tematicos, consumo de territorio. etc.

Re: JB07: S’en foten del problema de l’habitatge

Xavix | 25/04/2007, 13:46

Creo que al "jaumet" con su mente brillante y honorable, encontrará alguna solución "made in matas caramelo" para el problema de la vivienda, por ejemplo regalar un "ExinCastillo" a sus vasallos.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb