jordi bayona

Escrits per no deixar d'escriure

JB07: Auxili!!! Allau del PP!!!

bayona | 09 Maig, 2007 16:11

L’allau de propaganda desplegat del PP és realment angoixant. És impossible passejar el Palma sense veure les grans carotes dels candidats del PP de grandària descomunal de 15 o 20 metres, centenars de tanques grosses o de petits cartells. Han creat una autèntica sensació d’ofec i fins i tot d’agressivitat. Són avasalladorament per tot. No volen deixar cap racó sense la seva empremta dominadora i prepotent.  De fet, la campanya del PP correspon amb la manera de ser dels seus dirigents.

 

Tot ho volen gran, macro, descomunal. Des de les autopistes a la propaganda. Tota casta de propaganda, de gran volum i en molta quantitat. I també grans obres, milions de turistes, molts cotxes. El seu gust per tot el que és gegantí, és malaltís. I, sobre tot, molta virtualitat, molta màgia, molt d’engany.

 

Jo els hi diria senzillament que aquest país ja no suporta el “de tot i molt”. En tot cas hauria de ser “de tot, millor”.

 

Per cert, qui ho paga tota aquesta despesa colossal? Surt exclusivament de les butxaques dels militants?

 

Comentaris

Nirvis

C. Masquefa | 09/05/2007, 16:19

Posen dels nirvis. Esper que la gent prengui nota d'aquestes agressions sordes.

Fan por

Álicia M. | 09/05/2007, 16:23

Allò que habposat davat del que era Es Triquet és impresentable: aquelles cares den Matas, n'estaras i na Cirer fan por!!

PROPAGANDA

JOSEP | 09/05/2007, 16:57

La gent s'hauria de fixar més amb tot el qué han fet i no amb els cartells (segurament tenen els millors assessors d'imatge).
Han tudat els diners a senalles, subvencionant a gent que te diners de sobra, multiplicant el cost de les adjudicacions d'obres i serveis... En canvi diners per la sanitat o l'educació no n'hi ha, i a més a més la culpa és del govern central. Com és que sense tenir els diners han fet autopistes i en canvi amb Sanitat o Educació no han aplicat la mateixa regla?. Esper que la gent se n'adoni de que sempre afavoreixen els qué més tenen.

Ampul·losos

Un | 09/05/2007, 17:09

Tenen por perquè necessiten, avariciosament, guanyar. S'han aviciat a la llotja, al palau, al luxe ostentós i botifarra i els aterra perdre el poder i tornar a ser en Jaume, na Rosa o na Catalina.
Per això la despesa alocada amb l'embolcall. Ho volen vendre sense desfer, amb molts de flocs i paperum de qualitat perquè a l'interior sols hi ha fum i bons negocis a fer.
Confiï que l'empatx dels seus semblants hipòcrites provoqui el vòmit de les consciències honestes i siguin rebutjats per tot arreu.
La seva victòria acabaria d'esfondrar greument aquesta estimada terra.

Re: JB07: Auxili!!! Allau del PP!!!

ISKAN | 09/05/2007, 17:36

En cambio el PSOE lo quiere todo pequeñito y discretito... como la propaganda cuando desgobernaban las islas, como sus pequeños escandalitos o sus pequeños coches de lujo...

Que opina Usted del metro? de la mejora del tren o del aumento de inversión en Serveis Ferroviaris de Mallorca? Se acuerda que con el Pacte la inversión era de 185 millones y con el PP de 390 millones? Tambien se opone a las grandes inversiones? Se opone a que se invierta el triple por alumno que cuando gobernaban los suyos? Más seriedad señor Bayona que el suyo parece un Blog cómico...

Que rostro tiene la rata ISKAN, de hormigón de Andratx.

Invitado | 09/05/2007, 18:03

Si mucha inversión y mucho maletín perdido por el camino.
Y los presupuestos de las islas hipotecados hasta que mis nietos sean mayores de edad o más viejos.
Con polvora del rey bien se invierte y se pervierte.
Y lo más gracioso es que estos eran los apóstoles del déficit público cero.
No tienen vergüenza ninguna estos canes venaticos de la derecha franquista.
Todo para sus butxacas aunque el resto y nuestros descendientes muramos en el intento.

Tanto monta, monta tanto.

sense nom | 09/05/2007, 18:06

El que em preocupa és tota la comèdia que ha fet UM a Son Espases, per després acabar llepant-lis el cul com de costum.

PRESUPUESTOS

TEO-FILO | 09/05/2007, 18:54

YA EN OTRA OCASION LLAME LA ATENCION A LO Q SE GASTARIA EN CAMPAÑA, HACE DIAS LEIA LOS PRESUPUESTOS DE LOS PARTIDOS PARA LA CAMPAÑA... EL DEL pp Y psoe ERAN SIMILARES PERO..... VIENDO EL DESPLIEGUE PPRO UNA DE 2, O HAN MENTIDO O QUIEN REGALA AL PP LOS MILES DE "POSTERS" Q OCULTAN LA REALIDAD????? ESO SI EN SON GOTLEU-VIVERO Y SIMILARES NO SE VEN TANTO.. UNA VEZ MAS DISTINGUIMOS "NUESTRA" PALMA Y SUB- URBIOS

ib3

ciutadà | 09/05/2007, 20:01

això sense contar les hores i hores que tenen de propaganda (camuflada de programes) que tenen a ib3

per començar les dues hores del lamentable programa de en Beltran. quin personatge!!!

sa festa den rajoy

nkalona | 09/05/2007, 21:07

s'altre dia parlava amb el responsable de l'empresa que ha "contractat" el PP per preparar la posada en escena del proper miting d'en rajoy a PAlma. Idò bé, va reconeixer que estarien fent feina tota l'empresa durant els propers 15 dies per il·luminar el Palma Arena. Lo més fort de tot és que els milions de pessetes que costava el muntatge anada de franc ja que, com ell reconeixia, des del PP se li havia demanat una contribusió a la campanya. Posant la pistola al clatell de les empreses com iluminotec, trui o mallorca so és normal que el PP pugui posar les tanques publicitàries que posa... quina vergonya!!!!

Rebuig

Miquel López | 09/05/2007, 21:53

Mirau, es millor que ho faci així. Crearà encara més rebuig.

OI

Susanna | 09/05/2007, 23:46

Fan oi. Aquesta vegada hem d'anar tots a votar. Els hem de treure del mig.

Los funcionarios también.

rosa de pula | 10/05/2007, 06:31

Son muchos los empleados públicos que estan trabajando día y noche para el PP, cuánto nos cuesta esto? LOs enchufados como: la beltraneja, el segurota, el in-presentable, el pinto, la custodia de Encarnita, la celestina de s'era d'en Pula,etc. etc.

Rebuig

Josep Miquel | 10/05/2007, 08:54

Jo també pens com en Miquel López, que aquesta macrocampanya d'imatge els pot ser més perjudicial que beneficiosa, especialment perquè veure la cara de'n Matas somriguent és un reclam per anar a votar...en contra seva.

Denuncien al Dr. Beltran

Xavier | 10/05/2007, 09:33

Sembla ser que el programa del Dr. Beltran a IB3 TV ha estat denunciat a la Junta Electoral. És una pena que no ho hagi estat fins ara perquè des del primer dia és de Jutjat de Guàrdia. Per cert, com mols d'altres programes.

ciutadà

Invitado | 10/05/2007, 09:44

No te preocupes.
Para la mierda de audiencia que tienen en IB3.
Mirad todos Mallorca TV, que aunque sea de la Munar tiene mucha mejor calidad, son menos sectarios (hay algo de pluralidad y no es pp pp pp pp pp todo el día) y además tratan a sus trabajadores con dignidad, tanto en condicciones de trabajo como de salarios y no como los chorizacos de IB3(pp)-Salom(amigotes del pp).

Parece mentira que una televisión mucho más modesta le dé seiscientas vueltas al dinosaurio fosilizado ese que han creado, para mayor gloria pecunaria propia y de sus enchufados, en el polígono de Son Bugadellas.
Verguenza debería de darles, auque solo fuera por la comparativa de producciónes propias y sobre todo par la calidad del continente y contenidos.

I Voltros?

Picantsaneu | 10/05/2007, 09:55

És ver: allau del PP. Una campanya ben feta. I voltros? Campanya de baixa intensitat. Sembla, Jordi, que n'estau empegueïts. Tothom sap que en el fons donau ja per perdudes aquestes eleccions. Si fins i tot en Felipet, el de la calderilla, ho va dir en públic: "Esto no está ganado". Res, Jordiet, un any més xupant de la Delegació del Govern i després a viure de la teva dona, que és la periodista més avorrida i més mal lletada de TV3.

Una dreta soberbia i la Transició

Llibertari | 10/05/2007, 10:21

Una dreta soberbia i prepotent, "sin complejos" com va dir en Ansar que va sortir amb total impunitat del Franquisme amb la baixada de calçons que alguns partits d'esquerra van fer durant la "sacrosanta" Transició. Avui tenim ocasió de xerrar sobre aquest tema:

DIJOUS 10 DE MAIG

El «camelo» de la Transició

Una mirada crítica d'un període històric mitificat

A càrrec de David Castillo

(escriptor, poeta i director del suplement cultural del diari "Avui")

Casa de Cultura (20 hores)

Més enllà de les edulcorades cròniques que sobre la Transició ens han
venut durant anys, veiem necessari reflexionar críticament sobre
aquest període de la nostra història recent. Perquè la Transició no va
ser «exemplar», sinó la certificació del triomf de la impunitat dels
botxins franquistes.

El periodista i escriptor David Castillo ens remuntarà a aquells dies
de febril activitat política i debatrem sobre aquelles jornades en les
quals tot va canviar per continuar igual. La judicatura, l'Exèrcit, la
policia, l'aparell polític van seguir essent franquistes... De fet,
trobem que aquells vents portaren aquests fangs, amb una dreta
envalentida als carrers. Parlarem també de l'underground i del
moviment llibertari, en un temps on el desencantament polític encara
no havia calat.

Una mirada enrera totalment necessària per entendre molts dels fets
polítics del present. Una xerrada per trencar els clixés imposats des
dels mitjans de comunicació i per qüestionar uns tòpics més falsos que
la perruca de Carrillo...

Els diners de les Campanyes

Llibertari | 10/05/2007, 10:25

I per cert, Jordi, el debat no és unicament d'on surten els diners del PP per fer aquestes macro-campanyes. La pregunta que cal fer-se, el gran debat pendent, és d'on surten els diners que tots els partits utilitzen per fer les seves campanyes. I com és possible que les entitats bancàries mollin a tots els partits amb representació grans quantitats alegrement que després, i en molt de casos, mai son tornades. Com recuperen els bancs aquesta inversió? Amb tractes de favor de governants i oposició, potser?
AIXÓ FA MOLTA DE PUDOR

El montaje contra Groesske se desmorona

Joan | 10/05/2007, 10:30

El montaje contra Groesske otro montaje Pepero que se desmorona y se convierte en un nuevo escandalo. Aparece de nuevo el nombre de un viejo conocido por la afición, otra vez Rodriguez . El alcalde de Sencelles afirma que hay semanas que ha hablado hasta 25 veces con este señor. Y otro personaje el Abogado Pita Da Veiga. que se le supone una etica profesional. Como profesional tendria que darse cuenta que estaba ante una chapuza o un montaje y si no es asi, es que o es un mal profesional o carece de etica.

Gran Hermano

Lluis M. S. | 10/05/2007, 10:31

El PP demostra una vegada més el comportament prepotent i controlador a lo "Gran Hermano" que té. Per cert, en Miquel Coll, que tan defensen, s'està enfonsant amb la seva pròpia merda: "El Consultiu dobló la indemnización a la empresa representada por Coll". titular de Diario de Mallorca d'avui.

Tonterías

Pere Dalmau | 10/05/2007, 11:06

Idò jo et donaré un altra titular del Diari de Mallorca sobre el tema de la polémica de Son Espases. Cort califica de "tontería" la falta del informe de los arqueólogos. És evident que per a na Cirer les restes arqueológiques són bejenades que s'han d'esbucar.

picando la nieve

Prou | 10/05/2007, 12:10

Sí y tú muchos años lamiendo culos esto es lo que te espera, no sabes hacer otra cosa, borde más que borde. Ala! quedate con tu mierda. Que nosotros nos quedamos con debates serios, y con TV serias como TV3.

Motxo

Llucia | 10/05/2007, 12:40

Què passa que aquesta dreta va com a loca? No li basta aquesta propagandassa aufegadora que descriu en Jordi? També han d'anar pels blocs progressistes posant la seva merdeta? Jordi, creume, passa el motxo.

El descubierto montaje del PP contra Grosske en meneame y en Europa Press

B.Florit | 10/05/2007, 12:55

En este enlace puedes votar la noticia en meneame.

http://meneame.net/story/nuevo-escandalo-pp-balear-descubre-montaje-contra-eberhard-grosske

RASPUTIN

Perdut | 10/05/2007, 14:12

Picantsaneu, bono, bono, tambè tú i eres al Rasputín, que heu sap el teu compañy, ay,ay, que vos picaveu sa fava per allà tambè?

El PP no es un partit politic es una oficina de empleo

En Joanet de Campanet. Electricista i comunicador seguro. | 10/05/2007, 15:12

Es PP es una oficina de empleo per els seus militants , son com ses rates se multiplican o se triplican i clar aixó es molt mal de aturar. La seva teoria es engreixar als seus i aconseguir el vot segur, son moltes las panxetas agraides del PP per aixó sempre guanyen. La esquerra hauria de fer lo mateix enxufar als seus i no anar de punyetes, ja vorieu que la cosa cambiaria, la igualtat ha de esser per tots igual.

Als que pensen que tenen la superioritat moral i la raó històrica

Premsòmetre | 10/05/2007, 15:16

http://www.elsingulardigital.cat/cat/viewer.php?IDN=6132

Els empresaris

Joan el Moliner | 10/05/2007, 21:29

No Jordi. No surt de la butxaca dels militans impossible i pots estar ben segur. A Inca un determinats empresari obsequiava a totes les dones que volguessin a sopar. El sopar estava organitzat pel P.P.
Ja tens una resposta. A CANVI DE QUÈ? Un altre dia pot ser que tinguem la resposta.

Emprenyar

Tomeu | 11/05/2007, 06:58

Que en posin més, més empreyaran a la gent

Re: JB07: Auxili!!! Allau del PP!!!

Miquel Angel | 11/05/2007, 07:00

Rebentaran, com a porcs grassos.

Re: JB07: Auxili!!! Allau del PP!!!

Miquel Angel | 11/05/2007, 07:01

I si rebenten hi haurà merda per tot.

PProppaganda

makineto | 11/05/2007, 10:00

No sé si els hi servirà aquesta propaganda fastigosa, embafadora i arrogant. Es nota que Clave, Malla, etc. fan feina de valent. Tal vegada pels contractes que han tengut o els futurs.
El mon de la infornació està canviant cada dia. Els dies 11-M al 14-M ho vàrem observar, però els peperonis no s'han enterat. Encara són al 1939, amb la Tytadine, ETA, es General...
Els més important ara és motivar a tots els cibernautes progressistes per anar a votar dia 27-M. Quan menys abstenció hi hagi millor. La solució menys xeraca: una victòria del PSOE, un bon resultat del Bloc i ja tenim un altre Pacte de Progés. No vodria haver d'aguantar a la nova rica de na Maria Antonieta.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb