jordi bayona

Escrits per no deixar d'escriure

JB07: Això ja és distint

bayona | 26 Juny, 2007 19:31

 En el seu frontipici, dalt de tot, aquest blog es declara partidari d’un nou canvi en el Govern de les Illes Balears. Evidentment, això ja comença a no tenir sentit. Ja sona a passat. La historia ja comença a ser un  altra. El nou canvi començarà probablement la pròxima setmana. Per tant, serà convenient que aquest blog també es vagi apagant.

 

Quan governa la dreta mai falten els hagiògrafs i aduladors de dretes que canten  de les virtuts de la gent del Govern des de tots els mitjans de comunicació. Jo, francament, no ho sé fer dels meus. Em guanya el pudor. Es pot comprovar que en un any i mig escrivint pràcticament a diari ningú trobarà cap lloa a persones o càrrecs de gent de la meva corda. És més, no he esborrat cap dels comentaris, no sempre respectuosos, dirigits a aquestes persones. Els de dretes no tenen aquest pudor, ja ho sé. Però jo, sí. I no em sap greu.

 

Tampoc em vull convertir en el Pepito Grillo de la nova situació. Ja he dit que no sóc independent ni ho vull ser, sobre tot quan el que fa falta a l’esquerra és un poc de estrategisme, que sempre ha quedat ofegat per l’autocrítica constant.

 

Nosé... Ho decidiré en els propers dies...

 

Comentaris

No pleguis, amic

Miquel | 26/06/2007, 19:40

Vagis on vagis, no pleguis el Bloc. Que l'esquerra s'ha d'oretjar, escoltar i contar el que fa.

el pp contra la memoria h

M. Navarro | 26/06/2007, 19:44

AL Pacte PSOE-UM-Bloc es diu que es farà un Memorial per a la Memòria Històrica. N'Angel Acebes ha vengut a Palma ha posar firmes al PP i a disparar contra el "conglomerado": "que lo primero que ha hecho ha sido lo de la Memoria Històrica para enfrentar y dividir". Anam bé, després el jornaler d'escarada d'en Jaime Matas, Antonio Alemani ha tornar fer l' article de rigor, habitualment vomitiu, d'un botifarra-fascio disfressat de liberal, per usar els seus mots. Anam ben servits. "Viva la España eterna y la División Azul!,don Antonio y a ellos...idò

Jordi xfa

comandant 2000 | 26/06/2007, 19:47

Aplegar, d' aplegar rés, es cert que per ventura les teves noves obligacions no te permeten estar dia a dia amb el teu article. Però encara que sigui més pausadament, segueix, no sols per tu, sino també per tots els teus seguidors. Per cert el que va dir "Hoy es lunes y estoy en mi despacho" sino ho he entés malament diu que s' atraca una etapa d' inestabilitat per Balears. El millor es que ben aviat podrem dir "Hoy es lunes y no esta en su despacho", i la inestabilitat no sé si la tendrem nosaltres o ell. je,je,je

La memoria histórica y el babas caidas Alemany

Invitado | 26/06/2007, 19:50

Menos mal que al Alemany le quedan dos artículos de su fachiblog.
Seguro que con el disgustasso de las elecciones la espicha de una vez el muy...
¿Quien heredará sus correajes de falangista de pro?
¿Y el pistolón heredado desde russia con amor?
De momento se podría ira a Rusia a hacer memoria historica por su cuenta a ver si escarbando, encuentra el cadaver del hijo de la gran división azul que fue su padre.
Siempre y cuando pueda demostrar que lo sea. Su padre, quiero decir.

No, Jordi

Joana | 26/06/2007, 20:11

Hem passat una època de molts nervis.És cert que sona a passat ser sols partidari d'un canvi o nou govern i també que fer de Pepito Grillo inmediatament i a la nova situació no té cap sentit. Però no pots apagar el bloc. Observar i escriure del dia a dia desde la pòpia ideològia, sempre és aclaridor.
No ens haries de fer pensar que la gent d'esquerra, quan governa, calla.
Salsa, en els dos sentits. Música i gastronomia.
Una vida normal, amb gent normal, com noltros, que pensa.

Tranquil, Jordi, tranquil

Jaume | 26/06/2007, 20:19

Pots seguir tranquil·lament amb aquest bloc, el PP encara donarà per molt. Tendràs temes a voler amb el que faran i diran des de l'oposició. I a més, d'aquí menys d'un any hi ha eleccions generals, i el PP donarà joc. Tendràs feina a voler encara, i temes per despertar l'interès del lector.

No pot desapareixer

Joan el Moliner | 26/06/2007, 20:55

El Bloc no es pot apagar, pot canviar. El comentaris que hi surten poden fer veure moltes coses a n’el nou Govern i li poden ajudar i fer veure el que pensa la gent.

Sensació contradictòria

JM | 26/06/2007, 21:11

És possible que si tens responsabilitats amb el govern actual no seria el més adient que continuessis un bloc amb la línia actual, però també és veritat que seria una pena que deixasis de banda un espai tan novedós i amb tant de futur com és la blogosfera que, d'altra banda, és de moment clarament progressista. No sé com ho podries fer, però trobo que hauries d'intentar mantenir aquest bloc pot ser amb una altra línia i amb una mica menys d'intensitat. Aquest bloc és un espai on es troba molta gent. En certa manera aquest bloc no és només teu, és de molta gent. Pensa-t'ho

JORDI ET CONTESTEN

Aina Sard | 26/06/2007, 22:03

http://joana.balearweb.net/post/36801

No vols...

Toniet | 26/06/2007, 22:19

No vols fer autocrítica, és això el que ens vols dir?

Alemany

Jordi R | 26/06/2007, 22:21

Para Invitado,
parece que no coincides con las opiniones de Alemany. Tan grave es la discrepancia que deseas que se muera? Así, de verdad, muerto?
Tan falto de educación y de argumentos estás que tienes que remontarte a un padre muerto hace más de sesenta años para insultarle?
Muy elegante de barra de bar, ercto y palillo la última insinuación.
Y encima te crees que eres muy de izquierdas. Lamento contradecirte: eres simplemente un maleducado y un zafio, de la escuela de la derecha ignorante y faltona de toda la vida. Si tú eres la imagen que vamos a dar los de izquierdas estamos apañados.

memoria historica

JOAN PRUNÉS | 27/06/2007, 04:30

El arzobispado de Valencia trabaja desde hace un año en la construcción de una basílica que pretende convertirse en un santuario para homenajear a los “beatos mártires valencianos de la persecución religiosa de 1936” que el Papa Juan Pablo II canonizó en 2001. Para las asociaciones de Memoria Histórica es “vergonzoso” que la Iglesia construya este templo precisamente en una cuidad en la que se han encontrado fosas comunes con miles de fallecidos a causa del régimen franquista a los que “ni siquiera se les puede poner una lápida”.

ESTA ES LA MEMORIA HISTORICA QUE LES GUSTA A LOS ALEMANYS I COMPAÑIA.
LA QUE NOS ENSEÑARON A MUCHOS CUANDO NO SABIAMOS PENSAR...CUANDO PENSAR ERA UN LUJO QUE POCOS PODIAN POSEER..QUIEREN QUE VUELVAN AQUELLOS TIEMPOS..POR ESO SE LLAMAN CONSERVADORES

Calvia?

Yo | 27/06/2007, 05:30

Además esta Calviá y la ultraderecha escondida, debes excluirte de ciertos temas por ser parte interesada. Pero la feina no esta feta, en queda encara molta.
No abandonemos Cakviá.
Ciutadella
Inca
Manacor
Marratxi
Binissalem
...
...
...

Conselleria d'Habitatge

jo | 27/06/2007, 06:11

Per cert, Jordi, perque enau a cercar candidats de fora quand teniu en el partit gent preparada, que du anys fent feina amb aquest tema?

Jordi R

Invitado | 27/06/2007, 06:22

Eso de que le deseo algo te lo inventas tú. Yo me limito a pronosticar.
¿O es que confundes tus deseos, reprimidos por "corrección política", con mis vaticinios?
Por lo ofendido diríase que eres el propio cerdo fascista Alemany (ahora sí lo insulto) o alguno de los de su cuerda o centuria.
Tampoco he insultado a su padre. Bueno quizás sí. Eso de aliarse a Hitler, con el beneplácito de Franco y de la jerarquía eclesiastica, para matar rusos en su propio país es un baldón lo suficientemente terrible como para ser considerado insulto. De acuerdo.
A lo que no quiero pertenecer es a una izquierda acomplejada que se deja insultar, criminalizar y pisotear cada día en aras de la "corrección política" y a manos de tipejos como este o el cojitranco Losantos.
No me da más la gana. No quiero ser, ni de esos, ni de los tuyos.

Invitado

Invitado | 27/06/2007, 06:37

Añadido al anterior:

"Bueno quizás sí. Eso de aliarse a Hitler, con el beneplácito de Franco y de la jerarquía eclesiástica, para matar rusos en su propio país es un baldón lo suficientemente terrible como para ser considerado insulto. Y seguir justificando y no condenando, ni el franquismo, ni el falangismo, ni el divisionismo azul, más de sesenta años después ni te cuento lo insultante que puede llegar a ser. De acuerdo."

Em de continuar

Geminder | 27/06/2007, 08:02

Jordi amb on mallorquí deim "deixa pichar es mul". aquest espai es necessari, sempre serà necessari tenir llocs on continuar la lluita, ja que aquesta no s'acaba, la dreta com va fer el 36, al 73 a chile, al... 99 amb el pacte,... té les seves armes i bruticies, nosaltres necesitem aquest spai, no els donis ventatjes ja son uns vetatjistes. Jordi em de continuar jugant el partit ja que si no l'em perdut, i en Salvador Allende deia que volia jugar ja que si no jugave havia perdut.

Alemany

Jordi R. | 27/06/2007, 08:08

Repito lo anterior, punto por punto. Critica lo que diga Alemany. No le insultes. Y mucho menos a su padre, no creo que el tema aquí sea la división azul y el franquismo, sino las opiniones de Alemany. Ah, que eres libre de insultar a quien quieras, cómo y dónde quieras? Lo dicho, tú no eres de izquierdas, eres un matón de barra de bar cutre: un bocazas.
Y no, seguro que no eres de los míos. Los míos son la gente que defiende sus ideas con argumentos y sin insultar a los vivos ni mucho menos a los muertos. Los que son como tú, a la derecha o a la izquierda(?) no sois de los míos.

Estic d'acort amb Invitado

Toniet | 27/06/2007, 08:14

Estic d'acort amb Invitado, ja basta de correcció politica, ells no mirem prim , per qué ho hauriem de fer noltros? A prenda pel sac tanta pardalaria, prou de donar l'altra galta, amb aquesta genteta hi ha que anar-hi alerta, cal tirar a ferir com fan ells. A en Jordi R. li diria que sermons els minims, per favor, els que som d'esquerres mos agrada la pau i el respecte pero també tenim tota la memoria i dignitat que sembla que li falta a n'Alemany cada vegada que brama com ses someres.

Jordi R.

Invitado | 27/06/2007, 08:14

Tú ni eres de izquierdas ni nada. Eres el típico quintacolumnista infiltrado para crear polémiscas vacias.Aparte de facha camuflado, tienes toda la pinta de tener graves problemas de comprensión lectora.
O los simulas para llevar al que te lee al huerto.
Paso de ti.
Seguiré escribiendo lo que me pete y no eres nadie para criticar ni censurar.
Solo Bayona tiene esa competencia, así que humo y pista.

Trobau...

Toniet | 27/06/2007, 08:25

Trobau que no havian de demanar la seva part els del PSM? Jo, com a votant del Bloc, estic ben satisfet de que els meus interesos haguin estat defensats a les negociacions, pero, ara que ja s'ha firmat un compromis de govern, també demanaré serietat a l'hora de complir els pactes. Tots a una i cap clivell, necesitem determinació y unitat per tornar la dignitat a les institucions d'aquestes illes. Per ventura no hauriem de perdra de vista que el PP i ja ha comensat a esmolar-se les ungles, idó noltros també em de traura els ullals, no entenen cap altre lleguatge malauradament.

Penseu bé!

Luís Bello | 27/06/2007, 11:09

No crec que sigui una bona idea abandonar el timó del blog. Mai és bo deixar la gent sense espais d'opinió, autocrítica,... no ens han de fer por les crítiques per dures que siguin.
No sé el grau de responsabilitat que el nou govern te té assignat, però hi ha fórmules escaients per poder continuar amb el blog en dignitat, coherència i actitud.
Ànims i endavant!!

Alemany (último)

Jordi R | 27/06/2007, 12:29

Veamos como te lo explico para que lo entiendas:
1. Esta discusión aquí sobra.Eso es cierto, por tanto esta es mi última intervención sobre este tema.
2. Ser violento y grosero no es ser de izquierdas. Tú no eres de izquierdas. Eres grosero y violento.
3. Ser de derechas no es ser un fascista. Si Alemany es un fascista no sé donde quedan Franco, Hitler, Mussolini, Pinochet...
4. No defiendo a Alemany. Defiendo su derecho a no pensar como yo. Te ataco a ti porque no eres ni siquiera demócrata, insultas no solamente a quien no piensa como tú sino a sus muertos (eso es de una bajeza que está más allá de opiniones políticas), haces comentarios barriobajeros machistas y encima te permites el lujo de creerte de izquierdas, con lo que de paso, me insultas a mi.
5. Uno de los dos está en un error porque yo pienso casi lo mismo de ti, aunque pienso que eres facha por ignorancia. Alguien te ha contado que quienes no piensan como tú son unos fachas y ese es el pensamiento fascista, odiar al diferente, no entender que alguien pueda pensar de otra manera y entender que respetarle es la base de la democracia y todo lo contrario de ser un fascista.
6. En el caso improbable de que tuvieras razón y ser de izquierdas fuera ser como tú, entonces yo no seria de izquierdas. Cualquier cosa antes que coincidir con gente como tú.
7. No sé por qué, pero me da que tú eres nacionalista. Si fuera así ya lo entendería todo.
8. No soy quien para censurar o criticar? Sí soy quien. Expones tus ideas, me parecen mal y las censuro y las critico. Faltaría más.
9. Me ha encantado lo de 'humo y pista'. Confirma lo de matón bocazas de barra de bar.
10. Para acabar, ya que esta es nuestra última charla, unos consejos: estudia, no hables con el palillo en la boca (mejor si no lo usas) y tápate la boca cuando eructes (mejor si no lo haces).

Dignificar la política

Percebes | 27/06/2007, 13:20

A mí, me encanta sodomizar a los ciudadanos. Por eso, nuestros alcaldes de Calviá y Marratxí se han subido el sueldo un 50 % y un 27 % respectivamente.

Re: JB07: Això ja és distint

xavix | 27/06/2007, 13:23

buneo, Marta tiene razón de IB3, parece que desde hace meses la fiscalia tine datos sobre IB3 radio y el soft!, esto no para.... y el hilo puede ser demasiado largo!

Re: JB07: Això ja és distint

Xavix | 27/06/2007, 13:50

Aparte en N.Y. circula, que en los actos de sociedad, si van Matas y su mujer, se pueden quedar solos, los de N.Y, no irán si estan ellos.
Incluso se habla de caceroladas y de repudio.

No

Ignasi Serra | 27/06/2007, 15:17

Sempre hi haurà actituds de les quals s'haurà de parlar. No deixis el blog, ets el blogaire més visitat. No ho deixis.

Re: JB07: Això ja és distint

Xavix | 27/06/2007, 15:20

Enhorabuena, y gracias, Antich, Armengol, Calo y Mª A. Munar y la gente del Blog, por ofrecernos un cambio a les illes.. !Bona S ort! i gràcies!.

Cacaroladas

>Ppito | 27/06/2007, 15:23

jajajajajajajajajajaja, XAVIX, que fantasma eres. jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaaaaaaaaaa.

Re: JB07: Això ja és distint

Xavix | 27/06/2007, 15:37

el que ríe último, ríe mejor...

Enhorabona

Un de tants | 27/06/2007, 16:04

....i fins sempre.
Per favor deixa el blog perque d'aquí un temps serà objecte de consulta.

Gràcies per tot

Franquismo de ayer y hoy (O los Alemany)

Mireusté | 27/06/2007, 16:14

A Antonio Alemany le molesta que setenta años después se produzca un tímido intento de recuperación de la Memoria. Pero nunca le molestó ni ha criticado públicamente la exaltación que durante décadas el régimen franquista hizo de sus muertos. Y reivindica sin pudor la figura de su padre divisionario. De hecho en el Museo militar de San Carlos hay una bandera española de la División Azul entregada por su padre. Hace unos años, Andreu Manresa comentó el tema de la bandera de pasada en un artículo y la respuesta de Alemany fue inmediata, con un extenso y furibundo ataque personal a Manresa a través de un artículo en El Inmundo.
O sease, que Alemany sólo defiende la memoria de un bando, el fascista. Y me parece muy bien que se denuncie su actitud y la de su
"augusto" padre.
Jordi R., menos "milongas". Al fascismo se le denuncia aunque vaya travestido de "demócrata de toda la vida".

Y Bayona, estoy de acuerdo con aquellos que dicen que este Blog ya no es sólo tuyo. También lo es, en cierta medida de quienes lo leemos y participamos. Propongo que hagas una consulta entre los lectores y valorando el resultado obres en consecuencia.

Salut.

Segar l'herba per davall els peus.

sense nom | 27/06/2007, 16:35

Eh!!! Jordi que l'any que ve hi ha generals i no podem deixar de donar llum els dubitatius, creguts, corruptes, falsaris, manipuladors, etc...Que ells encara tenen molta força.

Ancara queda tasca

Joan de Moscari | 27/06/2007, 17:22

Hola jordi ¡!!!!

Es lógico, terapéutico e higiénico no convertir tu bloc en un coro de CLAC…

Quiero hacerte una reflexión.

Este bloc ha sido una mano importante más!! Como decía Juis LLac si tu estiras un poc d´aqui i ell empeny un poc de lla voras que tomba tomba ………

La realidad es que el PP esta en la oposición y todos nos sentimos participes de este éxito.
De algo habrán servido nuestros comentarios.

Sobre todo TÚ has sido el eje vertebrador de la voz de muchos.

Este Bloc creo que debe seguir, no solo como aula de debate libre y democrático.

También es muy importante no perder el pulso de la sociedad Balear, Creo que es necesario que miréis aunque sea de reojo, que piensan los demócratas.

No podéis perder el pulso de la calle !!!!

En este Bloc, dentro de las discrepancias hay muchos encuentros.

Y creo que será importante para el nuevo Govern tener en todo momento la opinión de todas las voces que hemos aportado nuestra modesta opinión.

Opiniones a tener en cuenta.

También debemos mantenernos movilizados, de poco nos servirá tener un Gobierno Progresista en Baleares si Gobierna en Madrid los Neocon del PP.

Animo Jordi!!!!!

Créenos!!! No somos aduladores somos objetivos, responsables y con ganas de seguir trabajando por esta país.

A buen entendedor...

Toniet | 27/06/2007, 18:09

Yo entiendo a Jordi, este blog se fundó para criticar al PP, ahora ya no lo necesita porque las elecciones se han ganada. ¿Recordáis el tema de la piscina, los antidisturbios en Eivissa y algún que otro etc. vergonzante que Jordi nunca quiso comentar? Me temo que la autocrítica no fue nunca la finalidad de este Blog, por lo tanto, al haberse agotado la materia prima, no existe ninguna razón para que su fundador lo mantenga abierto.

Ética y responsabilidad

Carmen Tarrafeta | 27/06/2007, 19:15

A pesar de ser asidua lectora de tu blog, creo que tu planteamiento es correcto. Difícil compaginar objetividad y responsabilidad política, no mezclar tus filias y tus fobias con los asuntos públicos, etc., etc...
En cualquier caso, y decidas lo que decidas, tu planteamiento demuestra una preocupación ética y me parece loable. Un saludo.

Quin discurs!!!

sense nom | 27/06/2007, 19:26

Si Toniet. Més val que ens quedem amb libertabalea, balearesactual, la web del sirculo de Son Banya, etc.... que només publiquen el que els hi surt dels webs i noltros ens xupem els dits.
Mai la dreta tendrà blogs seriosos perque la seva ideologia és la manca d'ideologia. De que s'ha de queixar un pepero? què reivindica un neocon?. Només poden dedicar-se a emprenyar i embullar la troca. España se rompe. ETA mató a Manolete. Matas posa con Claudia Schiffer. Etc...

Jordi R | 27/06/2007, 14:29

Invitado | 27/06/2007, 20:03

Vete a cagar que vas estreñido.

Resposta a sense nom...

Toniet | 27/06/2007, 20:08

Mai he visitat cap dels blogs que esmentes. No t'equivoquis amb mi perque veig que estàs una mica despistat. Sé molt bé el que em dic i ho mantinc, considero que Jordi ja ha acabat la seva tasca. Em sembla legítim que tanqui el blog, fins i tot crec que ho ha de fer si recordam el seu mutisme en les ocasions que el seu partit no va ser tot lo "socialista" que s'esperava en les seves actuacions, ben contundents en el cas d'Eivissa, ben febles en el cas d'en Ramirez. Bé, res, l'autocrítica es molt recomenable i el PP no es l'unic partit que la rebutja,maleuradament.

aquest

perfeina | 27/06/2007, 20:26

Sense personalitzar en el teu cas en particular, en general trobaria oportú passar a l'acció...
Ha finalitzat una fase i comença una altra. Per a tots. Així que convé que tots els que ara governaran es concentrin en el que faran, quan, com, etc..
Mancava un consell a la teva llista: No badeu.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb