jordi bayona

Escrits per no deixar d'escriure

JB07: Cadena perpètua

bayona | 05 Agost, 2007 08:40

Parlar de l’herència del Govern anterior pot ser una excusa, però en el cas de les Illes Balears és un a clara hipoteca es miri per on es miri. Veig unes fotos patètiques del colossal Metro den Matas, absolutament buit i fred, com un mausoleu. Era, evidentment una obra sobredimensionada per a les nostres necessitats. I ara que feim d’això? Hi ha d’altres casos més greus...

 

L’aturada definitiva de son Espases pot costar una millonada d’euros d’indemnització per a les constructores madrilenyes, que farien el negoci rodó: cobrar i ni tan sols fer la feina. A n’això s’hauria d’afegir l'altra millonada d’euros que costaria fer el nou Son Dureta... Qui ho pot suportar això amb un mínim de responsabilitat?

 

I podem afegir els centenars de milions de les autopistes i moltes altres factures d’iniciatives esbojarrades que ja no es poden esborrar. El deute es dispara...El nou Govern aura de treballar de valent per desfer el país de la cadena perpètua (econòmica) a la qual el Govern Matas el va condemnar.

Comentaris

FORA DOIS

J. | 05/08/2007, 09:27

NI PARLAR-NE, ENDAVANT AMB CORATGE.
L'aturada definitiva de son Espases pot costar unos 400 milions d'euros (uns 70.000 milions de pessetes) d'indemnització

duda

usuario | 05/08/2007, 09:57

Sólo por curiosidad, ¿hay manera de conocer cuál es el presupuesto de la comunidad para el año o para la legislatura?

Sobre IB3

Marta Puig | 05/08/2007, 09:59

No es necesario cerrar IB3. Es necesario que sea gestionada con honradez y con profesionalidad. Es necesario que por un programa que cuesta 5.000 se paguen 5.000 y no 10.000 o mas. Solo con eso ya existe un importante ahorro. No es necesario bajar el sueldo a nadie un 10% a no ser que sea un sueldo injusto y escandaloso. Lo que hay que hacer es tener la estructura necesaria y eliminar cargos florero totalmente innecesarios. Hay tendrán otro 10% de ahorro real. Es necesario rebajar el número de personal y subir el sueldo a los que son necesarios. No son necesarias 500 personas si se racionaliza el trabajo. La estructura de SALOM de mas indios que caballos hace que todo estén descontentos y mal pagados. Esta televisión se puede hacer un 60%/70% mas barata sin atropellar a nadie y aumentando la calidad y la Balearidad del Éns Público. Solo hacen falta decencia, sentido común y voluntad. Por ahora no la vemos.

Potser...

Toniet | 05/08/2007, 09:59

Potser si hagués interès a asseure a Mates i a algunes persones "afins" enfront d'un jutge, potser no faria falta cap indemnització. O és que hi ha algú que té por de l'efecte dòmino i juga a nedar i guardar la roba? Què passa amb les finestres que s'havien d'obrir de pinta en ample perquè entrés l'aire fresc? Això és la cerimònia del si però no. A la fi, i perquè no canviï gens el costum establert, nosaltres a pagar i ells a gaudir-lo. Estem ben arreglats.

Error

Marta Puig | 05/08/2007, 10:06

Es "ahí tendrán" no "hay tendrán". Siento el error. No se puede escribir tan rápida y tan apasionada.

Re: JB07: Cadena perpètua

Esther Puigcercós | 05/08/2007, 10:09

En Matas ens ha duit a la ruina,ens ha hipotecat bé,no m'estranya que hagi dimitit per què amb la seva herència les Illes tindran uns anys de deutes que sense comentaris.
Tot això li poden agrair eternament al PP.

Deute històric

Manel | 05/08/2007, 14:17

El Govern de Madrid s'hauria d'implicar amb força, entenent que han de sanejar l'economia despés dels disbarats d'en Matas, però també per greuge d'anys mancats d'inversions.

El PP sempre dirà que s'ha fet allò que calia fer, però que Madrid no va voler ajudar.

Girem-hi la truita, ara Madrid ha de fer un enfoc político-econòmic, i assegurar que les Balears no caiguin novament sota el PP: que es noti un tracte preferencial (aquell que sepre es criticava amb Catalunya, i que tampoc era tant; però ho semblava), que la gent es noti atesa per Madrid, que hi ha presència de les illes.

Tampoc cal presses: si a partir de setembre hauran taules de negociació amb Madrid, tot el que vingui serà benvingut. Però que es vegi la diferència, que arribin doblers, els que no han arrinat en 25 anys perquè havien partita diferents governant a una i altre banda. En un any s'han de resoldre 25, ia això sí s'entendrà.

No es normal

Marta Puig | 05/08/2007, 15:38

Me parecen muy bien las bajas en IB3 pero las veo incompletas. Nada se dice de los programas caros y malos del Moreno y los rumores sobresu continuidad a través del Orrico son cada vez mas insistentes. Aparte de ser un 70% mas caros de lo que deberían son la imagen casposa de la TV. ¿Que quieren que siga el Concurso? Que lo produzca la propia TV y ahorrará todos los meses 200.000 euros. Si lo mantienen habrá que pensar muy mal

Haurà va amb H

ona | 05/08/2007, 17:05

Jordi haura va amb h !!!

El nou Govern aura de treballar de valent per desfer el país de la cadena perpètua (econòmica) a la qual el Govern Matas el va condemnar.
Solament caldría mantenir lo que varen fer peró com que es dedican a desfer tot lo que varen fer els altres no veurem cap resultat dels nous

a Esther

ona | 05/08/2007, 17:14

I la ruïna que va deixa aquell pacte progrés ? només cal demanar-ho a els empresaris, per lo menys el govern de Matas va fer coses i ben fetes, el metro es una mostra d'una ciutat que mira cap Europa

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 05/08/2007, 17:24

Pero Munar todavía encargó a la empresa gestada por su jefe de prensa las campañas de comunicación relacionadas con otra de sus iniciativas más destacadas: la política de residuos. Cent&Ment comenzó a cobrar dinero público procedente del Consell de Mallorca por hacer revistas, webs y todo tipo de material gráfico encaminado a alabar esta parcela de gestión emprendida por Munar. Hasta el punto de que una empresa insignificante pasó a registrar una facturación anual superior a los 500.000 euros al término del ejercicio en el que Martorell aterrizó en el Consell y en estos momentos la empresa alcanza ya una facturación anual oficial que asciende a 1,4 millones de euros.

Ja està bé!!!!!

Kubrick | 05/08/2007, 17:41

Ja està bé de lamentar-nos del deute que ens ha deixat el nefaste govern mates. No podem acollonir-nos per les xifres i deixar tirat a la ciutadania. El que es paralitzi son Espases hem pareix perfecte ja que estava en el programa electoral de l'oposició, però sempre i quant s'inicii un nou hospital o es duga a terme una remodelació bestial a son Dureta. No podem fer pagar als ciutadans amb la paralització de les infraestructures per superar un dèficit. Un expresident que estava disposat a fer un bodrall i una sangria al erari públic amb un palau d'opera ens demostra que ben poc l'importaven les xifres. Trobo que es de vital importancia no només per al bé de Ciutat sinó per al mateix pacte començar la segona línea de metro. Això garantitzaria el govern de l'ajuntament de Palma per 4 anys més.El que no ens hem de permetre mai més es tornar repetir l'error de sanejar l'economia a costa de no fer res o no aportar solucions i que despres entri el PP i faci un desastre com el cas de l'autopista Inca-Alcúdia. Ara bé això no vol dir que no haguem de millorar els comptes. Hem de començar a donar creu a madrid i que ens retorni el que ens deu, que comencin a pagar el deute històric. Sino cumpleixen els podem enviar a ca una pu.... i començar a fer una reflexió veritable de projecte de País.

¿El Metro?

Marta Puig | 05/08/2007, 18:35

Es una de las obras mas faraónicas y absurdas del Govern de Matas. Es como comprarle una bicicleta a un tetrapléjico. Y perdón por el simil. Gastar y gastar no es gestionar bien. Es gastar y endeudar a los ciudadanos en asuntos innecesarios. Es como si justificamos los mas de 130 millones de EUROS tirados porque las audiencias han sido aceptables. Si un programa que tiene buena audiencia se paga a su precio justo vale pero si se paga el doble se tira el dinero. Hay cosas muy bonitas pero innecesarias.

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 05/08/2007, 20:19

Creo que a lo que se refiere al hospital, convendría hacer pública toda la información bien detallada, de los costes, las indeminzaciones. Y como lo veo un tema muy polémico, a lo mejor convendría hacer un referendum.

Noefoneret

Toniet | 05/08/2007, 21:35

Un lapsus lingue lo tiene cualquiera; cambia "craso" por "flaco" y ya está solventado el gazapo. Por cierto, vigila tu sintaxis, Sr. corrector, porque deja bastante que desear.

TAMBÉ ERA UNA PROMESA ELECTORAL

Joan | 05/08/2007, 21:41

SI EL NOU GOVERN ATURA SON ESPASES HA D'ATURAR PER COHERÈNCIA L'AMPLIACIÓ DE PORT ADRIANO.
SINÓ NO HO FEIS AIXÍ US BEN PROMET QUE CADA DIA US HO RECORDARÉ perquè no SERÀ JUST.
JA HEU VIST EL VÍDEO DE LA IMMERSIÓ ON DEMOSTRA LA DESTRUCCIÓ DE D'UNA ESPÈCIA PROTEGIDA:
www.soscanvairet.com

Toniet

Neofoneret | 05/08/2007, 21:46

Y tu vigila tu capacidad camaleónica.
No la tienes muy engrasada.
Se te escapa el fascismo cínico por todas las costuras.
¿Tú no eras el que no me ibas a contestar más?
Eso solo significa que te duelen y te joden las verdades que te refriego por tus hocicos de acémila a las órdenes de Perro Jeta y la Estarás.
¿Sufres mucho, fachita enmascarado?
No te obsesiones tanto como para saltar de un post a otro con el mismo tema.
Eso es enfermizo. O puede parecerlo.

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 05/08/2007, 22:00

Mirando por el blog de "Los trabajadores de Salom", encuentro este comentarios de muy mal gusto e inhumano, pero ya estamos acostumrados a esos téncicos de IB3, que usan una jerga y lenguaje de lo más vulgar y digno de la mala educación. Aqui está lo que han escrito en su blog:

" Y cuando la Munar llegue al final del proceso de su cancer do colon que lleva tan avanzado, ¿Que harán todos los Uemiotas?
¿A quién van a nombrar como sucesor-ora?
¿Seguiremos en directo sus idas y venidas a los hospitales de Houston?
¿Veremos en IB3 especiales con los funerales de MAM tan intensos y tan pasteleros como los de la Rocío Jurado? "
Para mí estas son las palabras de un impresentable.

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 05/08/2007, 22:03

Me estos refierendo a "ESOS TECNICOS DE IB3 RADIO", que siempre generalizo con IB3 y me refiero a estos especificamente.

xavix

Neofoneret | 05/08/2007, 22:03

¿Y para la legalización de lo que te metes no deberíamos hacer ningún referendum?
Sí hombre. Antes de que rehabilites deberías proponérselo a la Munar a ver si cuela.

Neofoneret

Toniet | 05/08/2007, 22:45

Tranquilízate, hombre. Mira, la verdad es que me ha costado mucho mantenerme firme en mi propósito de no bajar nunca más al infierno de tus mensajes,al final he sucumbido, ¿qué quieres? uno es débil. Te vuelvo a repetir que te equivocas de todas a todas, me clasificas mal, posiblemente yo esté más a la izquierda que tú, ideológicamente hablando. Sigo pensando que IB3 es un despropósito, te guste o no. No deseo que ningún trabajador se quede sin trabajo, faltaría más, pero tampoco me gusta ver que hay ancianos que no tienen plaza en una residencia y enfermos esperando una operación que no llega porque los que deberían velar para que esto no ocurra tiran el dinero en frivolidades. Ya que tú me llamas fascista y demás insultos...¿Cómo debería yo llamarte a ti por defender tu puesto de trabajo en IB3 pagado con un dinero que se escatima para la sanidad y servicios sociales? . Defiende lo tuyo que yo seré el primero en aplaudirte, pero hazlo sin perder de vista que la sociedad es la que manda, porque es la que paga, y tenemos derecho a pedir que el dinero de nuestros impuestos se administre con rigor. Si ello quiere decir cerrar IB3, pues lo siento, tendrías que buscar trabajo en otro sitio si se diese el caso.

Port Adriano

Calvianer | 05/08/2007, 23:52

los vecinos de El Toro y Son Ferrer seguimo esperando que Margarita Nájera, portavoz de un gobierno que ha llegado al poder gracias a la acción de las plataformas ciudadanas, pronuncie unas palabras que posicionen claramente a este gobierno en contra de dicha ampliación.
Si en el PSOE nadie demuestra que está dispuesto a mover un dedo por parar ese proyecto que se va a cargar, entre otras cosas, una pradera de posidonia, os aseguro que yo también os lo voy a estar recordando cada día en este foro aunque alguno me empiece a llamar facha y todas esas lindezas polarizants que emplean los demagogos sin recursos cuando se quedan huérfanos de razones.

¡¡¡NO A LA AMPLIACIÓN DEL PUERTO DE EL TORO!!!

¡¡¡NO A LA PASIVIDAD Y EL SILENCIO DEL PSOE ANTE DICHA AMPLIACIÓN!!!

¿QUÉ DEBEMOS PENSAR QUE ESTÁIS OCULTANDO?

¡¡¡BASTA YA DE DEJAR VENDIDOS A LOS CIUDADANOS QUE HAN CONFIADO EN VOSOTROS!!!

Toniet

Neofoneret | 06/08/2007, 07:21

¿Ves como eres un hijoputa y un ceporro?
IB3 bien gestionada es el chocolate del loro, y no te quieres enterar ye-yé.
Eres un facha que con la escusa de IB3 quieres ocultar todos los despilfarros que se hacen en el resto de las cosas en las que se ven implicados los dineros públicos y que si roban oportunidades al bienestar social.
¿Quieres ocultar a tus amiguitos para no perder la parte que te toque del mangoneo agitando el ffantasma de IB3?
Eso es muy de izquierdas, ya veo.
Pues va a ser que no.
Tururú. No te lo creés ni tú.
¿Te da mucho miedo que a través de un medio de información independiente puedan salir a la luz los latrocinios de tus amigotes de extreema derecha a los que intentas camuflar?
Pues te jodes otra vez.

enhorabuena SR MARTORELL

Martina | 06/08/2007, 08:07

Usted ha tenido los mismísimos para sacar a toda esta tropa de nuestro ente público,muy especialmente me alegro del ceser de Calafat.
¿cómo puiede presentar un programa de salut un maltratador,cocainómano y putero?

¿Enhorabuena?

Marta Puig | 06/08/2007, 08:24

El Sr. Martorell está actuando con una total falta de tacto y creando fuegos innecesarios. Le dare una fórmula gratuita. Crear un departamento interno que funcione como productora y se encargue de un magazine, un concurso y un late nigth diario. Con esto ahorrará 5 millones de euros al año. Y se puede hacer perfectamente. Ahí, con medidas como ésta, que ahorran un dineral al Éns se le podrá dar la enhorabuena.

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 06/08/2007, 09:22

Espero que una de las cosas que haga la nueva directora de IB3 radio sea cesa al "jefe técnico de IB3 radio", Pedro Sureda. IB3 radio no ha estado a la altura en nada, ni tecnicamente, ni en realización, consiguiendo un 0 de audiencia. Sino se cambia todo IB3 obtendrá de nuevo 0, y sin ningún pudor a partir de ahora pediremos responsabilidades a la nueva directora.

IB3

televidente | 06/08/2007, 09:55

Alucino de que ahora la derecha pida cerrar IB3. ¿Quién creó al monstruo?. No he visto cara más dura.
Cada vez que zapeo me encuentro con una IB3 mediocre, mala copia de los concursos y programas de otras televisiones como Antena3 y Tele5 con las que no puede competir nunca, por presupuesto y sobre todo por audiencia.
En cambio, Mallorca está plagada de televisiones locales que con 4 duros tienen una programación con personalidad propia (M7, canal4, [M], Localia).
¿Para qué queremos una IB3 que ponga peliculitas?. Con la de canales que hay y la que se nos viene encima con la TDT, por no hablar de los que tienen ONO, Canales digitales, Videoclubs y encima los que piratean pelis de internet.
Invertir en una televisión como IB3 no tiene sentido hoy en día, a menos que se haga una programación diferente con una personalidad propia.
Tomen nota.

Absurdo

Marta Puig | 06/08/2007, 10:36

Está muy claro que la creación de IB3 fué un absurdo y un despropósito. Pero ahí está y debe seguir estando con una gestión racional y con personalidad propia. Hasta ahora ha sido una copia obscena de CANAL 9 y eso la ha hecho perder una cantidad ingente de millones sin que nadie se encuentre minimamente satisfecho de su creación. La gestión ha sido, cuanto menos, nefasta y si se persiste en ello su desaparición está cantada. Como manera de garantizar los puestos de trabajo y la dignidad de los mismos, se deben acometer grandes cambios en su gestión y en sus contenidos. CANAL 9 existe ya y se ve en casi todas les Illes Balears, Antena 3 y Telecinco también. Hay que buscarle un sentido y una utilidad pero no se puede ahora de matar al monstruo. Hay que hacerle una cirugia potente para que sea atractivo pero no matarle.

duda usuario | 05/08/2007, 11:57

FuNcIoNàRia | 06/08/2007, 10:52

"Sólo por curiosidad, ¿hay manera de conocer cuál es el presupuesto de la comunidad para el año o para la legislatura?"

Entra en la pàgina web de la CAIB (Direcció General de Pressuposts), es publiquen cada any

SON ESPASES

FuNcIoNàRia | 06/08/2007, 10:57

No tots els d'esquerres aturarien Son Espases, amb l'avançat que està tot

martorell

liberador | 06/08/2007, 11:00

El verdadero director general de IB3 no es Martorell, sino Paula Serra. Hablan entre cinco y seis veces cada día cada día. El director general le llama para informarle incluso cuando va al water. Le pide permiso hasta para ir al bar. Martorell es la voz de su ama (MAM) que a su vez es la figura que mueve Pedro Serra. De entrada, el Grupo Serra dobla el número de programas para el próximo año. Se han quitado de encima a presentadores que no tendrían que haber pisado nunca un plató de televisión pero se olvidan de alguno más. Tomeu Terrasa, ese presentador que no sabe terminar una frase entera sin decir un taco o insultar a alguien, lo han intentado colocar de director de deportes. Fue Paula Serra quien lo propuso porque no puede más con él. Y que lista, lo intenta meter en la televisión pública, sí, pública, la que pagamos todos, la que pagamos también los programas que ella aporta. De que nos sirve que quedar en manos de productoras como Moreno o El Mundo Televisión para que nos maneje el de siempre, Pedro Serra. Volvemos a ser Sicilia, el capo mueve y desmueve. Tranquilo Martorell, puedes ir al water sin que Paula Serra se entere.....

para Xavix

Memento mortis | 06/08/2007, 11:24

Los comentarios tan salvajes que habia ayer en el foro de Salom ya han sido retirados porque eran obra de un degenerado que, no necesariamente era técnico de IB3 - Salom, yo si lo soy y le reprendí por ello, de buenas maneras le dije que se equivocaba. El me respondió hecho un energúmeno. Creo que no era un compañero mio, y no porque no haya energúmenos, que como en todos los sitios los hay, sino más bien porque era un lenguaje de alguien acomplejado o más bien resentido por haber perdido algo, o por no haber conseguido algo que daba por hecho con una mayoría del señor Matas.

En ese foro puede escribir cualquiera, no solo los técnicos de IB3.

humilds!

xavi | 06/08/2007, 11:24

Hem de ser humilds: una comunitat de només un milió d'habitants amb una capital provinciana de 400.000, ni pot tenir-ho tot ni ha de mester ni metro ni óperas ni teles pròpies ni policia autonómica, ni 'hospitales emblemáticos', etc. perquè no 'omple'. És com comprar-se un Mersedes o un 'jumer' o un Yaguar i després plorar i rascar-se les butxaques perquè el manteniment és car... I clar que ho és, com que és un luxe! Hem de ser humils: si el sou de 1.500 € no t'arriba per a una hipoteca de 300.000 €, cullons més la tele de plasma, t'has de comprar un pis de només 200.000 € i no anar pel món de 'bufa'; les iniciatives 'tomatigueres' eren cares perquè el PP no va d'humil, no ha anat mai, sinó de 'benestant' cap amunt, molt amunt, amb aspiracions d'arribar-hi fins el nivell de contrabandista o banquer, que a les Balears son sinónims (J. March) Hem de ser humils: Sa Roqueta no és Mónaco, ni el PIB de les Balears ni el presupost de la comunitat donant per a tant! Autopistes, IB3, metro, soterraments, fer Ses Estacions dues vegades, projectes d'Ópera i polis 'nostros', Son Estafes, conselleria de Forasterismo, hipoteques joves... Com va dir en Pla en veure il·luminada tota Nova Iork desde sa coberta des vaixell que el duia: "¿Y quién paga todo esto?" Doncs, segons la teoria i pràctica matiguera: NINGÚ! No ho paga ningú, tot s'apunta a sa columna del 'debe' i apa, passin es compte al darrer que hi arriba, és qui té sa cara de beneït que tot s'ho creu... Ja només queden en caixa els doblers per a pagar ses nómines funcionarials i gràcies que no s'han hipotecat. Avui diuen els diaris que ni tant sols es va pagar l'ajuda de la targeta verde per al tsunami! Idò, 300.000 €urets de més a afegir al deute de 2.700 milions d'€ Govern, 20 d'Institut, 90 IB3... Poc a poc entenem que sa sobtada 'espantà' d'en Matas va ser com la del 'fullero' o 'tahúr' que, quan perd sa partida de póker -aquest joc a base de 'farols' de les pel·lícules de gàngsters-, s'en va de s'hotel sense pagar l'estada a les fosques i per sa finestra

Ahora ya sé quién es es tarado este.

Invitado | 06/08/2007, 11:53

¿Que pasa freak?
¿Además de a la politoxicomanía tambien eres adicto al roba-copia-pega de los textos más fachas que encuentras por la red?
Señoras y señores:
Este angelito freak que va de listillo y de nosequé (de gilpollas más que nada) es el inventor o distribuidor del software radiofónico de mierda llamado Lowe.
Está que trina porque nadie le compra su mierda de sofware.
¿Que como lo sé?
Porque hasta el cortafuegos que tiene en su ordenador y el sistema operativo en el que lo hace correr se llaman Lowe.

¿Has hablado ya con la Munar, descerebrado?
¿Te ha dado ya plaza en la clínica de rehabilitación?
Tu eres un gilipollas integral y los de ADB unos profesionales.
¿Te queda claro?

que no pagui ningú!

xavi | 06/08/2007, 12:00

A veure: un super mega macro centre Son dureta s'havia de mester fa 50 anys perquè alesohres la xarxa sanitària balear 'estaba en mantillas' i Son Dureta absorvia tots els pacients de tota Mallorca. Avui d'ara en canvi tenim no només els pacs, sinò els centres de Son Llàtzer, Inca, Manacor, Joan March, més ses privades: Juaneda, Rotger, i Miramar només a Palma. Pel que costa fer ara un nou Son Dureta, es pot fer un centre molt més petit en volum amb requeriment d'atenció per a només pacients de Palma, i derivar un bon bombre de pacients cap a les clíniques privades mitjantçant concerts amb la SS, i sortirà molt però molt molt molt més 'baratu'!! Apa nois, a la feina... que no hem de mester un GRAN son Estafes de cap de les maneres!!

Tienen mucha jeta

Se os vé el plumero, ero ero ero. | 06/08/2007, 12:08

Huy! Lo mismo que hacen con lo colegios concertados.
En vez de invertir en nuevas infraestructuras públicas, vamos a enriquecer a las clínicas (o a los colegios y si son religiosos mejor o en vez de enfermeras tiene monjas) privadas.
¿Donde he visto yo eso antes?
En el sistema sanitario de la Esperanzita-Yebes-Madriles?
¿En cualquier otra comunidad gobernada por los caspo-fachosos del pp?
Pos creo que sí.

'forat 3' TV

xavi | 06/08/2007, 12:12

volia dir 'nombre de pacients', no 'bombre'...
Quant a IB3 hi ha una sol·lució, com tot en aquesta vida: la de 'vendre' directament l'espai de temps d'emissió a les productores de programes, que es cercarien la publicitat pel seu compte però pagant-ne una parte de la mateixa a IB3... Aixo es fa! el feia fa uns anys C4Tv amb un espai per a alemanys en alemany... Qué no hi veiue mai el lletreret: 'la publicitat Tal patrocina esta película'...? Les productores guayan més perquè contracten publicitat directament, IB3 guanya per passar de pagar per programes a cobrar per programes / espai de temps / tant per cent de publicitat i tothom queda content... És el mateix principi de les planes d'autopublicitat des diaris i no veig perquè no ho ha de fer una tele autonómica que hi perd doblers

Contabilidad y marqueting creativo a tope.

Invitado | 06/08/2007, 12:18

¿Otra vez listillo?
La IB3 es una telecvisión pública que se financia con "doblers" de las arcas públicas.
No mezcles las churras con las merinas como tanto os gusta a los "libegales p'a mi butxaca" del pp y asimilados.
Los inventos en casa con gaseosa y la publicidad contratada directamente con el consejo de administración del Ente. Pero bien hecho y yendo a por todas.
La tele pierde dinero porque tus amiguitos del ex-gobierno se lo han llevado todo o se lo han regalado todo a sus amigotes.
Deja de marear la perdiz que no cuela.

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 06/08/2007, 12:21

Ya te dije, que no era el del soft, pero los conozco. Les ha llamado y les he contado lo que escribes. Supongo que ya tomarán medidas al respecto.

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 06/08/2007, 12:25

Bueno, me han dicho que te pondrán una demanda, y tendras que explicar que escriben o no, te han lozalizado ya enseguida, por el alta del blog que tienes.

Freak-xavix

Invitado | 06/08/2007, 12:25

¿Se van a encargar ellos de internarte, en vez de la Munar o el ib-salut, en la clínica de rehabilitación?
Me parece una buena medida.
saldremos todos ganando.

Estas fatal de lo tuyo

Invitado | 06/08/2007, 12:29

¿Yo tengo un blog?
Añade paranoyas a tus paranoyas y sigue sin medicarte.
Lo llevas fatal.

No Xavi. No.

Marta Puig | 06/08/2007, 12:31

No puedo estar de acuerdo con tu idea de la venta de tiempo de TV en IB3 a las productoras. Eso, además de ser contraproducentes, es poner la TV en manos del fascio directamente. IB3 no puede ser un negocio. No tiene que ser fuente de pérdidas pero es una televisión pública que debe tener una programación de servicio público y de interés general que jamás tendría con esa fórmula. IB3 debe producir al menos el 60% de su parrilla de manera directa y sin productoras de ningún tipo. Así de simple. Y es que no necesita mas. Ya me dirán que razón tiene comprar programas que se pueden ver en CANAL 9 o en las digitales. Es tirar el dinero. Producción PROPIA es la clave.

Jajajajajaja.

Invitado | 06/08/2007, 12:31

En cualquier caso:
¿Cual va a ser la base de la demanda?
Quiero saberlo, más que nada, para decojonarme de ti otro ratito más.

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 06/08/2007, 12:38

Y vuelvo a sacr el tema del soft, aunque ha muchos no les guste. IB3 radio, pago unas millonadas de pesetas por el soft que suan, cuando había que eran incomparablamente económicos y más efectivos, la revisión del concurso, etc. Cosas que han llevado al endeudamienta del ente a cifras astronómicas. Por tanto tambien por estos motivos, hay que pedir el cese del director técnico de IB3, Pedro Sureda.

xavix

Invitado | 06/08/2007, 12:40

Espacio publicitario patrocinado por
LOWE: software-kaka de luxe que es incapaz ni de mantener una página web en condiciones para que se vean sus demos.
JAJJAJAJAJA.
Seguiremos dando motivos para la "demanda" en breves segundos.

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 06/08/2007, 12:50

Pues voy a continuar dando información sobre el "soft", el soft este llamado "WIT", ha sido creado y desarrollado en Mallorca, y es uno de los soft más vendidos y usado por las principales radios en todo el mundo. Lleva 17 años en el mercado y está traducido a más 7 idiomas. Al mayor de WIT es EEUU, aunque en los dos últimos años, en España se ha convertido en el más vendido e instalado, tanto por radios pequeñas como grandes cadena. Sólo en Mallorca, unas 15 emisoras de radio lo usan.

no més monstres!

xavi | 06/08/2007, 12:56

mira, és que ja està bé d'invertir en 'nuevas estructuras' i enduetar-se més i més quen les estructures que n'hi ha fetes ja mos surten per ses orellles: NO hem de mester més monstres!! Si qualcú ha pogut veure un dels fascicles de 'Rutas por Mallorca' de fa 40 anys veurà que amb una infraestructura tant minbada es podia viure molt bè, fer molt de duros i atreure un turisme de molt bona qualitat. Ara, amb una infraestrutura SANITÀRIA ja feta de mitja dotzena d'hospitals més que no existien fa 20 anys, ja NO fa falta fer altre Son Dureta més! I si es fan concerts amb col·legis de cures, doncs que es fagin amb els malalts: no hi ha problemes!!

Paula, vull feina!

xavi | 06/08/2007, 12:59

es vertader director d'IB3 és na Paula Serra?? NAKASONES, com diuen a 'Humor amarillo' ara mateix el lliuraré el meu CV a na Paula!! 'al manco' na Paula ha fet feina tota sa seva vida, que de na Umbert encara és s'hora que no saben qué ha fet al món del periodisme

que se venda espacio de IB3

xavi | 06/08/2007, 13:08

Marta Puig, IB3 no puede ser un anti-negocio. Desde el momento en que cuesta duros, está obligada a autofinanciarse para reducir deuda y dar beneficios. Si vender su espacio es poner IB3 en manos del fascio, pues bueno, que se haga y así al menos 'el fascio' se verá obligado a pagar los platos que ha roto: la deuda que dejó porque ¿de verdad te crees que al fascio lo iba a ver alguien? los mismos que le votaron el 27M y para de contar, o sea el 46% de quienes votaron, a mí no me da miedo el fascio, ni a nadie debería de darle -ni vería sus programas. Pero si la obligación de IB3 es hacer por sí misma el 60 % de su parrilla, es que no lo entiendo: eso es una productora de TV, no una TV a secas ¿de donden te crees que saca TVE2 sus programas de animales? no envía a un chico becario de Vallecas con una cámara al Polo norte a filmar a los osos...

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 06/08/2007, 13:16

La idea de Xavi es buena, pero nos encontramos con otro problema, el mercado publicitario, hace meses tuve la ocasión de hablar, con comerciales que han trabajado en varias cadenas de radio e intentaron trabajar en IB3, vendiendo la publicidad, la respuesta que daban es que no hay clientes, la isla no da para más y se necesistan nacionales, que rechazan ultimamente a todas las autonómicas, aparte sumale las 36 emisoras nuevas de radio y las 8-9 de tv, y te aseguro que conozco algunos que tienen radios nuevas y cuando les hablas, se ríen dicen tendremos que intentar no perder demasiado dinero, será algo que aguantar, porque no creen que vayan a ganar nada con ellas.

xavi

Xavixixavi | 06/08/2007, 13:31

Eso es lo que necesitamos: menos monstruos neo-libegales y menos lobos fachas con piel de cordero progresista como tú.

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 06/08/2007, 13:53

Tambien hace años, se TV3, aquí hacer los informativos y algunos programas y luego conectar con TV3 o x tv. Así reduciriamos el coste. Y por supuesto la que tu has dicho también es válida, que la productora aporte o cobre según la publicidad.

Como escribir y autocontestarse dandose la razón (el pajillero digital)

El otro | 06/08/2007, 13:58

Sois el mismo jugando al frontón ¿Verdad?
Vaya freak gilipollas que estás hecho, xavierixito.
Creo que te conozco personalmente y no desmereces nada. Eres igual de tolai en vivo y en directo.

Ni negocio ni antinegocio.

Marta Puig | 06/08/2007, 14:04

IB3 debe ser un servicio público, plural y de interés general. Ahora es un negocio para cuatro caraduras y una sangría para la administración. IB3 puede y debe autoproducirse para rebajar costes y hacer una Televisión Propia. No puedo estar de acuerdo en la venta de espacios porque es un imposible y pondría en precario a toda la profesión. Hay personal muy bueno en IB3 y personas muy capacitadas en ses Illes para que venga el Moreno o el Pedro Jeta a llevarselo muerto. Paula Serra es la que manda? Pues estupendo porque es una profesional y trata bien a su gente. Ha hecho mucho mas Pere Serra por Baleares que los zinguangos que vienen a llevarse los doblers de los ciudadanos.

PUBLICIDAD

Plumillas | 06/08/2007, 15:11

En mi modesta opinion, propongo esto:

1- Publicitar a bombo y platillo todas las deudas que nos han dejado el equipo anterior de gobierno.(recordar las campañas del PP contra el Catalàn en Andalucia).
Vallas, radio, TV, periodicos.

2- Apretar el cinturon de cargos politicos.

3- Un referendum popular y puntual de cada tema.

En definitiva, ABRIR LAS VENTANAS DEL GOBIERNO, y que la gente se entere de lo que se han gastado para hacer negocio personal.
Por ejemplo, porque las compañias de alquiler (multinacionales) no pagan el impuesto de circulación en cada municipio de donde están y lo pagan en Torrelodones, cuando contaminan las islas y empeortan el trafico.
Por que en Baleares AENA, se forra (dinero a Madrid, que es donde tiene las sede))y no tenemos un servicio aereo de calidad. ejemplos miles.

HACER OPOSICION A LA OPOSICION.

PORT ADRIANO

Sin Complejos y sin vergüenza | 06/08/2007, 15:16

Seis de agosto del año del año del Señor 2007 y nadie del PSOE en el Govern Balear se ha posicionado en contra de la ampliación de Port Adriano.
Os recomiendo a todos los del PSOE que no estéis pringados en los bolsillos que empecéis a desmarcaros públicamente del silencio oficial y a actuar según os dicte vuestra conciencia porque en septiembre, os lo aseguro, la porquería va a salpicar a todos. El que avisa no es traidor. El que calla y otorga SI.

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 06/08/2007, 16:05

M.Pau Gener, cobra 4.000 euros por programa 16.000 euros al mes.... y continuará en IB3.

La tasca de neteja iniciada per Antoni Martorell està molt bé però perquè la desinfecció sigui efectiva s'ha d'atacar el mal d'arrel. Passa d'hora que na Mapau Janereta compleixi amb el seu horari de professora de la UIB i que s'acabi l'escàndol de cobrar per unes classes que no fa. Na Janereta cobrava 4.000 € cada setmana, és a dir, més de dos milions i mig de les antigues pessetes mensuals, per un programet mediocre que no tenia cap mena d'interès. Mapau Janer està cremada i desprestigiada, tant davant l'electorat del PP com davant l'electorat del PSOE, UM i el Bloc. A què vé ara mantenir aquesta mòmia vivent a IB3? Si el PP hagués tret majoria absoluta els individus menyspreables del clan Janer Manila haurien estat els primers voluntaris a oferir-se per tallar el cap a Antoni Martorell. (lobby)

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 06/08/2007, 16:16

Antich pidió que se conceda un tiempo a la dirección de IB3, pues debe afrontar una situación "muy compleja", derivada del funcionamiento que ha tenido la corporación audiovisual desde su fundación en la legislatura pasada.

Subrayó que lo que le importa como presidente del Govern es "el resultado final" del trabajo del equipo directivo, que debe tener como objetivo dotar a la radiotelevisión pública de "más pluralidad" en las informaciones, "más mesura" en la gestión del dinero público y "un buen servicio" para la ciudadanía. (mallorca confidencial)

Farrús

Farrús | 06/08/2007, 16:34

FARRUS ES ES DIRECTOR DE IB3.

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 06/08/2007, 18:11

Una web de artículos interesantes sobre IB3: http://miguel-veny.balearweb.net/

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 06/08/2007, 18:19

El organigrama de IB3 radio por ahora está asi: (Hay una buena mancha en el)

IB3 Ràdio
Directora: Sra. Catalina Sitjar Aguiló
Cap de Programes: Sr. Tino Martínez Cortés
Cap d'informatius: Sra. Alexandra Martínez Suarez
Subdirector d'informatius: Sr. Pere A. Bernat Trias
Subdirector d'Esports: Sr. Pau Pons Mascaró
Cap tècnic: Sr. Pedro Sureda Morro

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 06/08/2007, 18:46

Por ahora de la lista anterior, han sido cambiado la Directora y el Cap de programas, esperamos que n las próximas horas, sean CESADOS TODOS, TODOS los demás.

Hi ha que ser valents

Castellet | 06/08/2007, 18:49

Estar aturats per por del deute Pepero heretat , deixar IB3 en mans de UM i com diuen del Grup Serra, tenir portaveus que no mes parlen en castellà , i sobre tot fer campanya diguent NO A SON ESPASES i ara estar marejant sa perdiu com diem amb bon mallorquí. Ja es sabia que aturar Son Espases tenia un cost, tant polític com econòmic , no es pot enganyar i asustar a la gent amb aturades parcials i començar a parlar de una millonada d'euros d'indemnització per a les constructores madrilenyes , si tamateix ja son als jutjats, i no sabem com pot acabar.

Jordi Qui ho pot suportar això amb un mínim de responsabilitat?

Hi ha que ser valents , els que som i hem votat socialista i no estam per un càrrec no canviem d’opinió

Aturada definitiva de Son Espases i nou hospital a Son Dureta.

Neteja ja a IB3. radio i tv.

No a col·legis del Opus Concertats al Parc Bit

Pues si

Marta Puig | 06/08/2007, 19:02

Te equivocas Xavi pero no apuntas mal. Te refieres a mi amigo Luis. Yo trabajo en una Central de Medios. De todas maneras, espero, en algún momento las cosas mejorarán en IB3 sin necesidad de que venga nadie ni de Madrid ni de ningún sitio. Un saludo

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 06/08/2007, 19:06

Si, me refería a tu amigo Luís.

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 06/08/2007, 20:04

Durante todo el proceso de cambio en IB3 se han producido situaciones que sólo pueden calificarse de una forma: miserias humanas. Algunos de los que se quedan en el ente tienen carnet del PP, pero han ayudado tanto a UM y al nuevo director general durante las últimas semanas que seguirán en sus puestos cuatro años más. Su militancia política no ha sido motivo de baja laboral mientras otros profesionales no han tenido tanta suerte por haber sido elegidos por el PP para trabajar en el canal autonómico. Integrantes de IB3 sustituirán a compañeros suyos, pero éstos se han enterado en el último momento. Mientras trabajaban codo con codo a la espera de los cambios, algunos trabajadores ya sabían que su compañero se iría a la calle y que ellos les sustituirían. Las traiciones y las miserias humanas en IB3 han estado a la orden del día. Durante los últimos meses, trabajadores del ente se dedicaban a poner a parir a sus compañeros en los blogs más activos de la red. Lo hacían, además, desde las redacciones del ente público. Qué cada uno saque sus propias conclusiones. (mallorcadiario)

Esos con carné del pp

Fora de dins sa TV mafioses i mentirers | 06/08/2007, 20:51

¿Te refieres al Antelm Pujol por poner un ejemplo?

Trece rosas - In memoriam

Toniet | 06/08/2007, 22:02

http://www.elpais.com/articulo/portada/corta/vida/trece/rosas/elpeputec/20051211elpepspor_4/Tes

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 06/08/2007, 22:44

Cuando vemos (y las que veremos) la cantidades que han cobrado, lo que han nuestros políticos (o lo que harán), cuando la injusticia la quieren convertir en justicia, la mentira en verdad..., ¿como vamos a hacer que nuestros hijos crean.. en los estudios, en los logros,en las metas, en la igualdad?, mirad y comprended a quien estamos educando: http://www.youtube.com/watch?v=6JfHB2cruJU

No a l'ampliació de Port Adriano

Cris | 06/08/2007, 23:11

Els que us hem votat no ho hem fet per un càrrec ho hem fet perquè atureu l'ampliació de Port Adriano.
S'ha de ser valents i no deixar venuda la gent!
Ara això de fer aturadetes de dos mesos i ara parlar de forats econòmics i dir a tots els del PSOE que callin amb el tema de Port Adriano, tot això no té bona pinta de govern.
Els compromisos adquirits amb la ciutadania s'han de complir sinó mal anam!

Sustituto de Bayona

xavix | 06/08/2007, 23:16

¿Os acordaís hace años de Radio gestió?, pues de radio gestió, va a sustituir a Jordi Bayona. El antiguo jefe de prensa del Ayuntamiento de Calvià sustituye a Jordi Bayona en la Delegación del Govern.El experto en comunicación Josep Alcover Pons, quien fuera jefe de prensa del Ayuntamiento de Calvià entre 2001 y 2003, ha sido nombrado nuevo director de Comunicación de la Delegación de Gobierno en las Illes Balears, por lo que sustituirá en ese cargo a Jordi Bayona.Así lo manifestó el organismo estatal, en un comunicado difundido hoy, en el que confirmó el nombramiento de Alcover para el puesto, que quedó vacante tras pasar Bayona a ser responsable de la Dirección General de Acción Exterior y Relaciones con la Unión Europea. Alcover, de 40 años de edad, fue en los años 90 director gerente de la empresa Radio Gestió, especializada en gestión de medios de comunicación y formación de profesionales de la radio, para pasar posteriormente al cargo de responsable de prensa de Calvià.

MARGEN DE CONFIANZA

Marta Puig | 07/08/2007, 08:39

Antich pide un "margen de confianza" para IB3. ¿Cómo vamos a confiar en una televisión que sigue siendo MANEJADA por el clan de la horchata que sumió al Éns Públic en el descrédito y la ruina económica? Mientras siga Orrico, Adrián and company NO HAY MARGEN DE CONFIANZA. Hay un hedor insoportable. Y el 1 de septiembre se va a ver.

Re: JB07: Cadena perpètua

joan | 07/08/2007, 09:56

Bon blog.

Horchata

Mosca | 07/08/2007, 16:05

me parece muy extraño que los de la horchata mantengan los programas del Moreno sabiendo, como saben, que les cobra un 75% mas de lo que cuestan y está siendo investigado en otras autonomías por corrupción. si quieren que su mierda de programa siga que lo produzca otra empresa menos corrupta y que cobre lo que debe cobrar. esto es de un choriceo inimaginable y encima se dedican a perseguir y explotar a pobres currelas que no llegamos a los 900 euros al mes cuando a este pajaro le regalan todos los días 5000 euros y el sábado mucho mas. y detrás la Maldi que es la música del pp. martorell se te ve el cimbel.

Mosca II

Mosca | 07/08/2007, 17:11

Carmen Martín y su noviuo siguen ahí chupando del frasco carrasco. Inútiles, fachas, malas personas y ¿corruPPtos? pero el Martorell los mantiene. Que verguenza

Sigue l silencio cómplice del PSOE respecto a la ampliación de Port Adriano.

Calvianer | 07/08/2007, 19:07

Siete de agosto del año del señor de 2007.
Señora Nájera, "Signora de le cime" ¿No piensa mover un sólo dedo por los calvianers que, a pesar de todo, creyeron en usted, ahora que tiene un asiento suculento?

Sr. Manchado, ahora que cobra por dos cargos,
¿Tampoco va a encontrar tiempo para cumplir su compromiso electoral de hacer todo lo posible por paralizar la ampliación del puerto del Toro?
Si en Calviá no se va a poder distinguir al PSOE del PP ¿Como quieren volver a ganar las elecciones aquí?

Cadena perpetua...

beagm | 07/08/2007, 19:33

Hola jordi estic molt d'acord amb el que dius!!!El que pasa es que ara als municipis on el pp governa tenen l'excusa perfecta: no ens donen doblers de palma,doblers que ells mateixos s'han encarregat de fondre en pijades de 2n ordre a la pasada legislatura...i que ara els ciutadans/anes haurem de pagar...oh!!! perdonau... que no hi ha duros i ens haurem de fo...!!!!
Es ben cert que s'haurà de fer molta de feina perquè a nivell econòmic poguem anar manco estrets per part de l'actual govern i consell...però els del pp no demaneu miracles...ja està bé de manipular de valent per tal de sortir airats des pas!!!

HIPOCRITAS

rathmell | 07/08/2007, 19:38

Le recuerdo al Sr. Bayona que los madrileños que hacen Son Espases son un 35% mallorquines (March y Fluxá) además de las dos primeras constuctoras de Mallorca.
Por cierto, ¿qué es eso de la moratoria veraniega para las obras en zona turistica y quieren construir un hospital en Son Dureta a la vez que funciona el existente?. Sean coherentes. Claro los enfermos ya demasiado tienen con lo suyo y no se quejan; pero aguarden a los sindicatos; y sino al tiempo.
El blog está lleno de periodistas de IB3 mirándose al ombligo y haciendo un mundo de unos cambios en la empresa totalmente previsible. En mi empresa, que no es mediática, echaron a 40 hace un par de años, todos tenían nombres y apellidos y no se enteró nadie por la prensa.

Por favor más trabajar y menos medrar.

rathmell

Invitado | 07/08/2007, 19:50

Mediática no sería. Pero financiada con dineros públicos seguro que tampoco.
¿No os afiliasteis a ningún sindicato ni te teníais comité de empresa en ese sitio donde trabajabais? ¿Os quedasteis de brazos cruzados cuando los despidos? El que no llora no mama.
Pues os jodéis y que sepáis que Santa Barbara está no solo para cuando truena.

¿Periodistas?

Marta Puig | 07/08/2007, 21:22

No señor mío. Yo al menos no soy periodista. Soy una ciudadana que está mas que harta de que la tomen el pelo. Los que han medrado son una caterva de Valencianos que han regalado mas de 35 millones a ciertas productoras y han despilarrado otros 100 en una mala gestión. Trabajo en una Central de Medios que ve pasar decenas de informe contrarios a comprar publicidad en IB3 porque la consideran mala. Como el dinero que tiran los Valencianos con el apoyo del PP antes y de UM/PSIB/BLOC ahora, es de todos los ciudadanos incluida yo pues me cabreo. Como tengo un amigo que ha trabajado para una productora que trabaja, es un decir, para IB3 y ha sido testigo directo de la mala gestión, de las corruptelas y del mal trato a los trabajadores y me lo ha PROBADO todo pues yo lo expongo. Y si a usted no le importa es problema suyo pero a mi, como se juega con el trabajo de cientos de trabajadores puteados y mal pagados y se hace con mi dinero pues me quejo.

IB3

Ignasi | 07/08/2007, 21:34

IB3, IB3, IB3, IB3...Me aburro

Ignasi

Invitado | 07/08/2007, 21:51

Pues cómprate un mono y lo enseñas a trencar olivas. O sácate el carné del videoclub.

Marta Puig

Invitado | 07/08/2007, 21:53

¿Luís Ortiz Velasco?

¿¿¿¿?????

Marta Puig | 07/08/2007, 22:03

No. Es Luis Velasco...eso de ortiz lo ignoro. Se que su nombre es Luis Velasco. Pero cuando venga a Palma el jueves le preguntaré.

Blog

Marta Puig | 07/08/2007, 22:06

De todas maneras puedes entrar en su blog de EL PAIS. Se llama Limpieza Audiovisual.

SON ESPASES I PORT ADRIANO

Rosa | 08/08/2007, 08:51

PERQUÈ ES VA PROMETRE, I HI HA RAONS DE SOBRES, I ENCARA MANCA UN MES I MIG PERQUÈ COMENCIN LES OBRES, PERQUÈ ENCARA QUEDA UN PERMÍS DEL GOVERN BALEAR:
VOLEM QUE EL GOVERN FACI AMB L'AMPLIACIÓ DE PORT ADRIANO EL MATEIX QUE HA FET AMB SON ESPASES:
ATURAR-LO!!!!!!!!!!!!

EL NOU GOVERN BALEAR ÉS EL QUE ÉS (PSOE-BLOC-UM) PERQUÈ ELS CIUTADANS HEM DIT PROU:
ARA CONVÉ PASSAR DE LES PARAULES A L'ACCIÓ.
SINÓ AQUEST NOU GOVERN RESULTARÀ SER UN FRAU!

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 08/08/2007, 12:10

Marta, Luís es un gran profesional, pocos en España hay como él.

IB3

Xavier | 08/08/2007, 12:19

Els nous gestors d'IB3 ho duen molt malament. Havien de fitxar Joan Vives, cap d'informatius d'Ona Mallorca, però al final s'han fet anques enrera i l'han deixat amb el cul enlaire. La nova directora d'Ona, Emma Socies (Bloc), no el vol de cap d'informatius i ara no saben què fer amb ell.

És una llàstima que per partidismes es marginin els professionals. Algú pretén vincular Vives amb UM només perquè va ser contractat quan Unió Mallorquina governava el Consell.

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 08/08/2007, 12:54

En "Pep" de radio gestió es una persona muy válida, pero quiero contar algo:(Vamos 15 años pa atrás) Un curso en radio gestió era caro, valía dinero, Xisco, el del soft de Lowe, sabe que hizo, montó cursos gratuitos con el MEC (de antes), ministerio de educación, consiguió que mucha gente tuviera títulos oficiales y él no cobró nada jamás, no pidió nada a cambio, pero consiguió que mucha gente pudiera tener lo que deseaban. "salutacions Pep i enhorabuna, ets bona persona"

Ampliación de Port Adriano

Calvianer | 08/08/2007, 13:18

Ocho de agosto del año del año 2007 de Nuestro Señor.

"Signora de le cime", Señora Nájera, Sigue sin decir ni MU.

Señor Manchado. No se le oye. Se que no le importa demasiado ya pero convendría que no decepcionase a los que han confiado en usted porque nunca se sabe lo vigorosa que puede llegar a ser la memoria de la gente.

Luis ... ...Velasco

Invitado | 08/08/2007, 13:25

Si hombre, el de Canal 7 y del Tres i Mes del principio cuando lo producía el Moreno.

Nuevas caras en IB3 radio

Te acuerdas de mi? | 08/08/2007, 14:14

Desde el Lunes ya tenemos nueva directora. Y se supone que nuevo director de informativos...digo se supone porque todavía no ha aparecido por la radio.
Si, hombre, el tan apreciado Tomas Ibarz.
Este buen hombre ha mandado a su casa a mas de uno por depresión en el Grupo Serra. Prepotencia y misogínia en estado puro, todo un referente del progresismo en periodismo.
Aunque creo que entre los trabajadores de SBT en la radio la depresión les entró cuando supieron que se mantenía en subdirección a la ex-directora de informativos Sandra Martinez.
La pregunta del millon es: Censurará y manipulará el trabajo de los redactores igual que lo hizo para el PP? Me consta que hay redactores que guardan las "versiones" de las piezas manipuladas por esta señora.

Un saludo, y a seguir "arreglando" IB3 que os está quedando bien bonita...

Si, es el

Marta Puig | 08/08/2007, 14:17

Efectivamente, es Luis Velasco. Dirigió TRES I MES hasta Agosto y dejó a Moreno en Enero. Ahora está trabajando como asesor de una importante Productora/Proveedora de servicios que va a salir a Bolsa, a una Televisión Chilena y a otra Mexicana. Además está escribiendo los guiones de una serie de Antena3.

No os hagais mala sangre

Marta Puig | 08/08/2007, 14:24

IB3 va a continuar igual o peor. Las perdidas seguirán acumulándose. Estas, nuestras islas, no tienen enmienda. Salimos de Guatemala y caemos en Guatepeor. Martorell no nos ha decepcionado. No se podía esperar otra cosa de el. Sigue con los del PP porque el es del PP como lo es UM. A los señores de Unió Mallorquina les debería dar vergüenza si la tuviesen. No la tienen. No la han tenido nnca. Esta es su última legislatura. UM se verá hundida por la gestión de IB3 porque el escándalo va a ser internacional. La corruptela, la prepotencia, el nepotismo esta vez van aser castigados. Y no se pueden hacer idea los Munar/Martorell de cuanto. El 1 de septiembre empezará su caída. Se lo han buscado.

el pacto

Pepe Rosselló | 08/08/2007, 18:29

estamos igual que antes del 27M. Nada ha cambiado.igual que en Cataluña, abstención.
IB3 estará en manos de UM y el Grupo Serra los próximos cuatro años.En la Administración los funcionarios nombrados por el PP siguen.
Como deben estar descojonándose.

Al final echaremos de menos al PP

Crotchsky | 08/08/2007, 19:02

¿Igual?
Por desgracia vamos a mucho peor.
Si antes la televisión era pública con la gran parte de la producción externalizada y privatizada; ahora va a ser totalmente privada, en manos de las productoras de Serra , Farrutx-Martorell y con una mínima (minimísima) presencia de la producción propia.
Pero todo seguirá siendo financiado con el dinero de los presupuestos de la comunidad autónoma.
El mismo latrocinio del período anterior pero con diferentes destinatarios y con el supuesto y escaso ahorro que supondrá prescindir de gran parte de la plantilla de curritos a los que prometieron la absorción por parte del Ente.
Ya quedó claro en la reciente reunión mantenida por Martorell con los empresarios de productoras audiovisuales: fue una repartición en toda regla del pastel de la tele autonómica.
En vez de corregir los defectos de la anterior legislatura, los van acentuar pero beneficiando a los amiguitos de Unión Mallorquina.
¿Ahorro? Sí, para las cuentas corrientes de los empresarios afines y de los comisionistas de la directiva del Consorcio Televisivo.
Pero van a tener guerra por todos los frentes, tal y como parecen estar pidiendo a gritos.

La del PP debe ser la oposición con más agujetas en las quijadas de la historia de la democracia.
Pero ¿que otra cosa tendríamos esperar en vista de lo visto y de la capacidad para bajarse los pantalones ante el PP que han demostrado algunos socios del Pacte de Progres, sin ir más lejos, en Navarra por poner un ejemplo reciente?

VERGÜENZA

Marta Puig | 08/08/2007, 19:52

La verdad es que es increible que los pirómanos sigan cuidando del bosque y que todo vaya a peor. Martorell ha demostrado una total incompetencia y en septiembre tendrá que demostrar ante la justicia si está del lado de la corrupción. Una televisión pública que lo único que hace es enriquecer a los amiguetes y crear malestar entre los trabajadores no tiene ningún sentido. Quiero que sepan que solo van a conseguir publicidad institucional porque nadie se quiere anunciar en un ente corrupto y absurdo. Han despedido a Javier Corominas al que en las Centrales de Medios tenemos en gran estima porque ha hecho lo imposible por convencernos. Un hombre profesional que se vió obligado a tener que vender un Canal 9 sin serlo y que ha asumido el fracaso de los que siguen. Ahí están los Valencianos cuidando de los intereses de Moreno. EL MUNDO ha sido eliminado. Su "cuota" la asume el GRUPO SERRA mas afín a Martorell. Sigue Moreno porque es ¿¿¿??? de Orrico. Siguen los Valencianos porque Orrico los necesita para maquillar sus "excesos". Era penoso ver a Orrico haciéndose la foto con cada presentación de programa que se estrenaba. Fotos que nos costaban en ocasiones mas de un millón de euros regalados por programa presentado. En el caso del infame concurso que hace ahora el Moreno se escuda en las audiencias. Irregulares y superadas siempre por la telenovela que ponian en ese mismo horario y que costaban QUINCE VECES MENOS. Lo que tienen que hacer es mas produción PROPIA DE VERDAD y mucho coblaje y encima ahorrarán dinero. Pero eso no les da...¿puntos?. Orrico es un inepto y su equipo es patético. Ha tenido la suerte de medrar al lado de Umbert, que era una acomplejada y colocarse al lado del Martorell que ya veremos lo que es. De momento o es un Don Tancreo o algo mucho peor. Con publicidad que no cuente y con el apoyo del PSIB parece que tampoco cuenta demasiado. Se lo están tragando como un mal jarabe que, lo saben, les va a enfermar mas que a curar. Pobre IB3. Pobre Illes Balears. Pobre democracia. Siempre en manos de los gansteres.

Que tanquin IB3. Es urgent!!!

Joanet de l'Onso | 08/08/2007, 19:55

Totes les veus de gent experta coincideixen: IB3 s'hauria de tancar. No podem tenir una televisió i una ràdio tan cara i tan inservible. El director que haurien d'haver posat hauria de ser en Gabriel Bibiloni i així potser arreglaríem cosa.

No es pot fer pitjor. Tots a casa seva. Una vergonya que no treguin fora a gent que parla malament, que no enviin a casa a la Janer, que els directius siguin uns ineptes, que ara es repensin que a Miquel Angel Nadal no l'haurien de treure. I no serveix per res. Però qu és això?

Venga que se'n vagin tots i que comenci de bell nou. Per començar canviau-li el nom. IB3 ràdio i televisió fa vomitera. Escoltar tots els matins en Joan Monse tractan-mos a tots de familia provoca alèrgia i és que la cosa no té remei. Qualcú ha escoltat mai Catalunya Ràdio els matins. Tan baix hem posat el nivell?

En Matas va perdre les eleccions per IB3 i els progressistes + UM també les hi perdran pel mateix motiu.

Això és urgent. O tancau i hi posau remei o vos anireu tots a porgar fum.

¿Por que sigue abierto este blog?

Por que sigue abierto este blog? | 08/08/2007, 20:43

Por que sigue abierto este blog?

Por que sigue abierto este blog?

Invitado | 08/08/2007, 21:09

Para joder a tontolabas como tú.
Los números cantan:

1293 lecturas y 101 respuestas a esta entrada en los últimos siete días.

Denuncias

Pepe Rosselló | 08/08/2007, 21:28

He denunciado facturas falsas el Grupo Serra,amaños en la concesion de los canales de televisión, sobrecostes en facturas. Mantenimiento de los cargos del PP. ¿ cuanto nos uesta Orrico al mes? Calculo que 8.000 euros al menos.Pero todo sigue igual.
Abstención en las próximas elecciones.Y después, ya se verá.

mirau això...

que | 08/08/2007, 21:31

Mirau això que he trobat. L'escriptor Miquel López Crespí ho veia clar fa un parell d'anys. Pels que no tenen memòria...

Pere Sampol i IB3. Defensa del PSM. Quan el Pacte de Progrés no volia una televisió autonòmica

pobler | 22 Juliol, 2007 07:54
Potser hauria estat un encert fer cas, quan era hora, de la proposta de creació del canal autonòmic defensada per Pere Sampol i el PSM, els únics que tengueren una visió clara del que s'esdevenia. Ni el PSOE ni els altres partits del Pacte no donaren cap mena de suport a una iniciativa que, passat el temps, es comprova com era bàsica per a la simple supervivència política i, també, per a conformar un determinat tarannà cultural dins la societat. (Miquel López Crespí)

Memòria històrica del primer Pacte de Progrés.

IB3 i Pere Sampol

Pere Sampol

La recent inauguració de la televisió autonòmica, IB3, l'espectacle que poguérem contemplar només fa uns dies, evidencia novament, per a aquells que tenen la memòria curta, un dels errors més grans del Pacte de Progrés. Que el Pacte, malgrat les advertències fetes quasi diàriament per aquells que li donàvem un suport crític, no tengués prou valor per portar endavant un projecte com el que està realitzant el PP, demostra una curtor de mires molt extremada.

Ara, tot són queixes, comunicats de protesta, nervis, potadetes en constatar el perill que s'acosta. És evident que el partit que governa les Illes, com el que governa a Madrid, provarà d'instrumentalitzar el medi, en aquest cas IB3, al seu favor. Imagín que per això mateix han portat endavant un projecte que, en la nostra opinió, hauria d'haver concretat el Pacte de Progrés.

Mai no m'he explicat els motius pels quals els dirigents del Pacte no escoltaven els seus votants, els sectors socials que els havíem donat suport actiu. A mesura que van passant els anys s'amplien i es fan més grossos els errors comesos per no haver tengut la sensibilitat d'escoltar la seva base social. Fa feredat recordar la indiferència que els polítics de l'esquerra acomodada que vivien dels sous institucionals, sentien per les suggerències fetes pels més diversos col·lectius de l'autèntica esquerra de les Illes. El cas de l'arraconament del Pla d'Ordenació Territorial és, juntament amb la renúncia a bastir una televisió autonòmica, un bon exemple dels greus errors que es cobraren el seu preu amb la derrota progressista del 2003. És difícil entendre per què els partits del Pacte oblidaren tan ràpidament, en referència a la protecció dels nostres minvats recursos i territori, les reivindicacions de les grans mobilitzacions ecologistes d'abans de 1999. Instal·lats a la cadireta ja no pensaven que varen ser precisament aquestes manifestacions les que crearen el clima per a la seva victòria electoral. Com era possible tenir tan poca memòria històrica? Reconec que no ho entenia en temps del Pacte i tampoc no ho entenc ara mateix. Qui signa aquest article en va escriure prop de quatre-cents, hi ha constància a les hemeroteques, fent nombrosos suggeriments quant a complir le spromeses del Pacte signant el 1999 i que, com és costum.

Les burocràcies fracassades el 2003, ploren en constatar que el PP controlarà IB3 i aquest control possibilitarà, no en mancaria d'altra, una possible victòria conservadora el 2007. Però si tot això se sabia, si l'esquerra oficial era advertida dia a dia... per quins motius acabaren la legislatura sense portar endavant cap dels projectes que eren tan necessaris per a la nostra societat i, també, no ho oblidem, per a la seva mateixa supervivència en el poder?

Aleshores regnava en tots els despatxos oficials la més absurda i brutal prepotència. Munió d'"amics" servils, d'aquells que només saben dir que sí als que comanen per a cobrar substancioses pagues, feien creure als dirigents del Pacte que tot funcionava com una seda. Els enganyaven, mentre continuaven xuclant de les mamelles del poder.

Ara tot són cops de pit i lamentacions en veure que el PP consolida les seves posicions fent, com en el cas de la televisió autonòmica, el que no va voler fer el Pacte.

Potser hauria estat un encert fer cas, quan era hora, de la proposta de creació del canal autonòmic defensada per Pere Sampol i el PSM, els únics que tengueren una visió clara del que s'esdevenia. Ni el PSOE ni els altres partits del Pacte no donaren cap mena de suport a una iniciativa que, passat el temps, es comprova com era bàsica per a la simple supervivència política i, també, per a conformar un determinat tarannà cultural dins la societat. Si el Pacte hagués acceptat la intel·ligent proposta de Pere Sampol, ara hauria estat molt difícil al PP provar de desmuntar el que ja estaria consolidat. Una televisió autonòmica fonamentada en una determinada línia progressista i de reconstrucció nacional i cultural no hauria pogut ser desmuntada per les bones. Però a la socialdemocràcia espanyola, en aquest cas al PSOE balear, no li interessava una proposta nacionalista i d'esquerres com la de Pere Sampol. Els partits d'àmbit estatal ja tenen els seus mitjans de comunicació i no necessiten de la consolidació d'un espai propi que, pensen, pot fins i tot perjudicar els grups mediàtics que els sostenen i promocionen a escala estatal.

Davant el naixement del canal promogut pel PP no calen les hipòcrites lamentacions que hem sentit aquests dies. Foren els mateixos polítics que ara lamenten l'aparició d'IB3 els mateixos que no tengueren el valor de portar endavant un projecte propi i que, a partir d'aquest moment en pagaran les conseqüències polítiques.

Miquel López Crespí

M'ha interessat...

Joanet de l'Onso | 08/08/2007, 21:33

Pere Sampol i IB3. Defensa del PSM. Quan el Pacte de Progrés no volia una televisió autonòmica

pobler | 22 Juliol, 2007 07:54
Potser hauria estat un encert fer cas, quan era hora, de la proposta de creació del canal autonòmic defensada per Pere Sampol i el PSM, els únics que tengueren una visió clara del que s'esdevenia. Ni el PSOE ni els altres partits del Pacte no donaren cap mena de suport a una iniciativa que, passat el temps, es comprova com era bàsica per a la simple supervivència política i, també, per a conformar un determinat tarannà cultural dins la societat. (Miquel López Crespí)

Memòria històrica del primer Pacte de Progrés.

IB3 i Pere Sampol

Pere Sampol

La recent inauguració de la televisió autonòmica, IB3, l'espectacle que poguérem contemplar només fa uns dies, evidencia novament, per a aquells que tenen la memòria curta, un dels errors més grans del Pacte de Progrés. Que el Pacte, malgrat les advertències fetes quasi diàriament per aquells que li donàvem un suport crític, no tengués prou valor per portar endavant un projecte com el que està realitzant el PP, demostra una curtor de mires molt extremada.

Ara, tot són queixes, comunicats de protesta, nervis, potadetes en constatar el perill que s'acosta. És evident que el partit que governa les Illes, com el que governa a Madrid, provarà d'instrumentalitzar el medi, en aquest cas IB3, al seu favor. Imagín que per això mateix han portat endavant un projecte que, en la nostra opinió, hauria d'haver concretat el Pacte de Progrés.

Mai no m'he explicat els motius pels quals els dirigents del Pacte no escoltaven els seus votants, els sectors socials que els havíem donat suport actiu. A mesura que van passant els anys s'amplien i es fan més grossos els errors comesos per no haver tengut la sensibilitat d'escoltar la seva base social. Fa feredat recordar la indiferència que els polítics de l'esquerra acomodada que vivien dels sous institucionals, sentien per les suggerències fetes pels més diversos col·lectius de l'autèntica esquerra de les Illes. El cas de l'arraconament del Pla d'Ordenació Territorial és, juntament amb la renúncia a bastir una televisió autonòmica, un bon exemple dels greus errors que es cobraren el seu preu amb la derrota progressista del 2003. És difícil entendre per què els partits del Pacte oblidaren tan ràpidament, en referència a la protecció dels nostres minvats recursos i territori, les reivindicacions de les grans mobilitzacions ecologistes d'abans de 1999. Instal·lats a la cadireta ja no pensaven que varen ser precisament aquestes manifestacions les que crearen el clima per a la seva victòria electoral. Com era possible tenir tan poca memòria històrica? Reconec que no ho entenia en temps del Pacte i tampoc no ho entenc ara mateix. Qui signa aquest article en va escriure prop de quatre-cents, hi ha constància a les hemeroteques, fent nombrosos suggeriments quant a complir le spromeses del Pacte signant el 1999 i que, com és costum.

Les burocràcies fracassades el 2003, ploren en constatar que el PP controlarà IB3 i aquest control possibilitarà, no en mancaria d'altra, una possible victòria conservadora el 2007. Però si tot això se sabia, si l'esquerra oficial era advertida dia a dia... per quins motius acabaren la legislatura sense portar endavant cap dels projectes que eren tan necessaris per a la nostra societat i, també, no ho oblidem, per a la seva mateixa supervivència en el poder?

Aleshores regnava en tots els despatxos oficials la més absurda i brutal prepotència. Munió d'"amics" servils, d'aquells que només saben dir que sí als que comanen per a cobrar substancioses pagues, feien creure als dirigents del Pacte que tot funcionava com una seda. Els enganyaven, mentre continuaven xuclant de les mamelles del poder.

Ara tot són cops de pit i lamentacions en veure que el PP consolida les seves posicions fent, com en el cas de la televisió autonòmica, el que no va voler fer el Pacte.

Potser hauria estat un encert fer cas, quan era hora, de la proposta de creació del canal autonòmic defensada per Pere Sampol i el PSM, els únics que tengueren una visió clara del que s'esdevenia. Ni el PSOE ni els altres partits del Pacte no donaren cap mena de suport a una iniciativa que, passat el temps, es comprova com era bàsica per a la simple supervivència política i, també, per a conformar un determinat tarannà cultural dins la societat. Si el Pacte hagués acceptat la intel·ligent proposta de Pere Sampol, ara hauria estat molt difícil al PP provar de desmuntar el que ja estaria consolidat. Una televisió autonòmica fonamentada en una determinada línia progressista i de reconstrucció nacional i cultural no hauria pogut ser desmuntada per les bones. Però a la socialdemocràcia espanyola, en aquest cas al PSOE balear, no li interessava una proposta nacionalista i d'esquerres com la de Pere Sampol. Els partits d'àmbit estatal ja tenen els seus mitjans de comunicació i no necessiten de la consolidació d'un espai propi que, pensen, pot fins i tot perjudicar els grups mediàtics que els sostenen i promocionen a escala estatal.

Davant el naixement del canal promogut pel PP no calen les hipòcrites lamentacions que hem sentit aquests dies. Foren els mateixos polítics que ara lamenten l'aparició d'IB3 els mateixos que no tengueren el valor de portar endavant un projecte propi i que, a partir d'aquest moment en pagaran les conseqüències polítiques.

Miquel López Crespí

Error

Invitado | 08/08/2007, 21:47

Perdón cifras referidas a los últimos tres días.

Es un escàndol...

Toniet | 08/08/2007, 21:55

És un escàndol que hauria d'arribar a tots els ciutadans perquè l'electorat sàpiga com es tuden els seus impostos. La bèstia la va crear el PP (ja s'ha vist amb quina intenció) i UM, sense complexos, ha pres el relleu per a seguir l'exemple dels seus antics (ex?) socis. Sa madona de sa grava és molt pragmàtica i va a la seva, amb finura, aixó si, però també a ganivet. Lo raonable seria liquidar l'Ens i amb les corresponents auditories acudir als jutjats perquè es depurin responsabilitats, si no es fa així seguirem parlant de IB3 fins que mos caiguin ses orelles d'avorriment perquè cadascun tira del costat de la corda que li afavoreix millor els seus propis interessos i ningú sembla recordar-sen de que IB3 es finançada amb diners de tots que fan falta per a coses més importants que un canal de TV totalment prescindible. Desig que el sentit comú s'imposi i s'acabi tot aquest espectacle de filibusterisme oficial a IB3 que escandalitza, avergonyeix i sulfura als ciutadans que sofrim la falta d'inversions en serveis bàsics per mala administració(per dir-ho suau) dels cabals de tots. Potser podríem aparcar un poc aquest tema mentre esperem esdeveniments i dedicar, entretant, la nostra atenció a l'ampliació de Port Adriano, que també té tela de la bona i mos afecte a tots com habitants d’aquesta illa.

complejo de inferioridad

zx | 08/08/2007, 21:55

Si, si!
Viva TV3 y Catalunya Radio!

Fuera IB3 Televisión e IB3 Radio!
Fuera todos!

Nadie sirve para nada!

Ni los redactores, ni los presentadores, ni siquiera tampoco ahora servimos los técnicos!

Hay que joderse!
Cuanto complejo de inferioridad!

Fuera! Los acomplejados a vivir a Cataluña!
Total, lo de aquí es una mierda!

Venga a tirar piedras sobre su propio tejado!

Con gentuza de esta calaña NUNCA podremos de verdad aspirar a una identidad PROPIA.

Quan patética es la consecuencia de la frustración y mediocridad de los acomplejados.

Así no vamos a ningún lado.
Iros de esta tierra! FUERA!!!!

5.000.000 de euros

Marta Puig | 08/08/2007, 22:04

Pep Oroselló pregunta cuanto nos cuesta Orrico al mes y aventura la cifra de 8.000 euros. No. Nos cuesta cinco millones que es lo que se gasta de mas en IB3. Eso es lo que nos cuesta. Valer no vale nada pero costarnos nos cuesta un montón de huevos. Y hay gente de IB3 que no llega a fin de mes mientras el vuela en jet con su amigo Moreno t come percebes en el yate del mismo fulano. IB3 no hay que cerrarla. Hay que gestionarla bien y es evidente que UM y Toni Martorell no están por la labor. Al mantener a los de la horchata está claro que quieren que les asesoren en el despilfarro y el amiguismo. VAYA GENTUZA.

complejo de inferioridad

zx | 08/08/2007, 22:06

Si, si!
Viva TV3 y Catalunya Radio!

Fuera IB3 Televisión e IB3 Radio!
Fuera todos!

Nadie sirve para nada!

Ni los redactores, ni los presentadores, ni siquiera tampoco ahora servimos los técnicos!

Hay que joderse!
Cuanto complejo de inferioridad!

Fuera! Los acomplejados a vivir a Cataluña!
Total, lo de aquí es una mierda!

Venga a tirar piedras sobre su propio tejado!

Con gentuza de esta calaña NUNCA podremos de verdad aspirar a una identidad PROPIA.

Quan patética es la consecuencia de la frustración y mediocridad de los acomplejados.

Así no vamos a ningún lado.
Iros de esta tierra! FUERA!!!!

a zx

no servimos para nada | 08/08/2007, 22:10

tranquiiiiilo zx...
esto aquí es común...
es cuestión de idiosincrasia...
ni vosotros los técnicos, ni los redactores, ni los presentadores, ni locutores de radio, ni las ecuatorianas de la limpieza, ni las mallorquinas de la limpieza, ni las recepcionistas de la tele, ni la de la radio...
naaaaaadie...
nadie sirve para naaaaada...

QUE PENA

PAGANO | 08/08/2007, 22:27

VENGANZAS Y ODIOS. TRAICIONES Y RENCORES PERSONALES.
PARA ESTO PARECE QUE ESTA SIRVIENDO ESTE BLOG ULTIMAMENTE.
SE UTILIZA EL ESPACIO PARA DESPRESTIGIAR AL MEDIO Y A LOS PROFESIONALES.
IB3 TIENE COSAS MUY MALAS Y OTRAS QUE APUNTAN BASTANTE BIEN. ES NUEVA. HAY QUE APRENDER HACIENDO CAMINO.
LA RADIO ES MEJOR EN CALIDAD DE PROGRAMACION QUE LA PROPIA TELE AUNQUE SEA OTRO MEDIO.
A LA TELE LE QUEDA CAMINO LARGO Y LA RADIO IBA BIEN ENCAMINADA HASTA AHORA.
HAY MUCHO TRABAJO POR DELANTE PARA LOS QUE AHI ESTAIS PERO ANIMOS A LOS NUEVOS DIRECTIVOS Y QUE SEPAN APROVECHAR LO BUENO QUE HAY, QUE NO ES VERDAD QUE TODO SEA TAN MALO.
YO TAMBIEN PAGO ESTA TELE Y ESTA RADIO Y OPINO ASI.

Ya vale

Manel | 08/08/2007, 23:17

A mi empieza a cansarme que este blog, centro de muchos debates interesantes, acabe monopolizado por los tres o cuatro de siempre con el tema de siempre.

¿Es que no teneis el blog de IB3-Salom para debatir todo cuanto queráis? ¿Es que no hay temas tanto o más importantes aunque no se vean que la jodida IB3? ¿Es que los tres o cuatro de siempre no pueden entender que hay gente que desea debatir tranquilamente y expresar su opinión sobre otros temas, y lo que hacen es espantar o retraer al resto de lectores?

Y sin tan mal está la cosa, pues al juzgado! a cara descubierta. Yo siempre firmo igual y enlazo mi blog, y llevo meses leyendo el blog de Bayona.

¿Quienes sois los que de repente llevais semanas copando post tras post de Bayona? ¿Por qué no os desahogais de manera más práctica, coño? Tanto radicalismo y agresividad verbal, ¿qué arregla? ¿qué aporta?

Joder, que ya vale. Antes escribían una treintena de lectores, quiza más. Ahora se han largado o se han cansado de decir nada, porque a los 8 ó 10 comentarios ya estamos con la dichosa IB3 de los cojones. Hay sitio para todo, no?

Y ya son ganas de machacar, que desde que empezó el gobierno del Pacto parece que os da tanta o más rabia cada día que pasa. ¿Que no os acordais de Matas y Umbert? ¿Acaso todo se hizo en 3 días?

La Consellería de Educació aún no ha deshecho la concertación de los tres colegios del Opus en el Parc BIT-Calvià. Y no por eso estoy enviando 30 mensajes diarios diciendo que la Galmés es una vendida y una incapaz y tal y cual. Porque todo lleva TIEMPO.

Y en todo caso, lo haría en mi blog. O en una bitácora abierta al uso.

Hala. Entre todas la matamos, y ella sola se murió. Y luego a quejarse de que el PP vuelve a gobernar, con espectáculos tan lamentables como estos.

Ya vale

Manel | 08/08/2007, 23:19

¡Cojones ya!

Absurdos

Marta Puig | 08/08/2007, 23:40

Los dos post anteriores, respetables, son absurdos. Lo que pasa en IB3, cojones ya, es de interés público. Se dilapida el dinero que sale de nuestros impuestos en que se lo repartan cuatro granujas y los autores de ese vergonzante reparto HAN SIDO MANTENIDOS EN LA NUEVA DIRECTIVA. Así que tranquilo, manel, que esto es un país libre y la gente debate de lo que quiere donde puede. Dices que muchos lectores ya no entran. Es porque se habla de IB3 no porque sea Julio, Agosto y porque ya están los "nuestros" en el govern. Es una deducción simplista y desacertada. Nadie te obliga a leer o a debatir sobre la televisión del PP/UM/SERRA/MORENO. A mi particularmente, lo que no me interesa no lo comento si es que lo leo. ¿Quien eres tu para decirme a mi lo que tengo que hacer o de lo que tengo que hablar? Hablaré de lo que me de la gana y si alguien se siente calumniado que vaya al Juzgado. ¿Porque no lo hacen? Ellos tienen un equipo jurídico y nosotros somos particulares a los que cualquier movimiento nos puede costar no llegar a fin de mes. ¿Venganzas? Pues si ¿Y? ¿Radicalismo y agresividad verbal? ¿Por exigir que se haga justicia? ¿Por pedir que se fiscalicen los dineros públicos? ¿Pero donde estamos viviendo? Estas islas son el paraiso de las corruptelas por actitudes como esa. Gente que ha dejado atrás todo por un proyecto y que se encuentra MAL TRATADA, MAL PAGADA Y CON ESCASAS POSIBILIDADES DE EMPEZAR EN OTRO SITIO Y TU PRETENDES CERRARLES LA BOCA. Muy democrático. Mientras el PSIB estaba en la oposición todos se hacían solidarios con los trabajadores de SALOM ahora pedís tiempo y margenes de confianza cuando habeis mantenido al equipo de los valencianos. NO ME HAGAS REIR. Yo a ti no te doy consejos de lo que puedes o no puedes comentar. Tu libertad es para mi tan importante como la mía y si no te gusta de que escribo NO ME LEAS. ¡¡¡¡COJONES,YA!!! Que la grosería no es patrimonio tuyo porque tengas un enlace. Mas de 1250 visitas a éste post no creo que sean señal de que no interese lo que en el se expone.

El paper que han jugat les plataformes ciutadanes

PROU | 08/08/2007, 23:58

Bona idea Toniet!
Convé analitzar el per què la senyora Nàjera només parla d'aturar Son Espases i no diu ni pio de Port Adriano a Calvià municipi que coneix de ben aprop.
Endemés tots els socialistes de Calvià s'estan col·locant al nou Govern i a les administracions, per tant poden actuar (si volen) en aquest tema i aturar l'ampliació ja que ho varen prometre a l'electorat que els va votar.
Estaven amb les banderetes dels seus partits, Bloc, PSOE... a la manifestació per aturar la destrucció de Mallorca i compartien el nostre PROU que per suposat era tabmé un PROU d'ampliar encara més Port Adriano. I ho saben perfectament. I ARA QUE...
Alerta amb les plataformes ciutadanes perque han jugat un paper fonamental en el canvi de color politic a les institucions i ara no es pot agafar el carrec i girar los l esquena. O jugar a uns SI i a uns altres NO... segons convengui...
PER QUE ALGU NO ES PREOCUPA DE AVERIGUAR PER QUE AQUEST SILENCI EN RELACIO A LA AMPLIACIO DE PORT ADRIANO...

Diarios

Marta Puig | 08/08/2007, 23:59

Y menos ULTIMA HORA en el resto de diarios se habla a diario de IB3. Así que no es cosa de "tres o cuatro".

MINISTERIO DE MEDIO AMBIENTE Y COSTAS

Corrupción | 09/08/2007, 00:23

Un hotelero denuncia que el ex jefe de COSTAS lleva trece años extorsionándole

La autorización otorgada por el MINISTERIO DE MEDIO AMBIENTE cuya supervisión corresponde a la DEMARCACIÓN DE COSTAS permite a Moll desde entonces alquilar centenares de hamacas y sombrillas; explotar los chiringuitos; así como los deportes acuáticos que se practican en una de las playas más concurridas de Mallorca.

Jaime Moll firmó un contrato con la mujer de Antonio Garau para que ÉSTE NO PUSIERA PROBLEMAS A LA CONCESIÓN de la playa de Sa Coma - El acuerdo obligaba al empresario a darle 30.000 euros anuales
PALMA.- El hotelero Jaume Moll revela que ha venido pagando comisiones por valor de 420.000 euros durante más de una década al ex jefe de Costas de Baleares. El concepto de las mismas era uno solo: evitar que éste le pusiera pegas a la explotación de la Playa de Sa Coma. Mediante estos pagos el empresario asegura que evitaba que Antonio Garau le «extorsionara» y le congraciaba. Es decir, que lejos de conseguir que le dispensara un trato de favor, adquiría un salvoconducto con el que se ahorraba tener problemas con la Administración pública de las Islas.

Según relata el propio Moll en un escrito que ha dirigido al Juzgado de Primera Instancia número 5 de Palma, lograba de esta manera tener a favor al que fuera durante casi 3 décadas la máxima autoridad de la Demarcación de Costas en Baleares.

A cambio de las comisiones Moll asegura que Garau no interfería en ningún momento en un multimillonario negocio que a día de hoy sigue explotando con éxito su propia familia. El título concesional que obra en poder de los Moll data de 1987, fecha en la que Garau era jefe de Costas -lo fue desde principios de la década de los 60 hasta 1992-.

Es el caso del paracaidas que arrastra una lancha o de las motos de agua que hasta hace varios años alquilaban los Moll a los bañistas de la playa de Sa Coma, adscrita al municipio de San Lorenzo, enclavada en el noroeste de la Isla. El que fuera propietario del grupo turístico Royaltur, que llegó a disponer de 12 hoteles en primera línea en Baleares y Andalucía, explica además en su escrito a la juez cómo se articularon los pagos a Garau. Apunta Moll que quien fuera además su ÍNTIMO AMIGO, SIENDO EL MÁXIMO RESPONSABLE DE LA DEMARCACIÓN DE COSTAS le hizo firmar un contrato que se reproduce en esta página.

El Dia del Mundo 08-08-07

¿SI NO FIRMABA EL DE COSTAS LES PONIA PROBLEMAS?

Uy Uy Uy | 09/08/2007, 00:32

«Si no firmaba el documento Garau me ponía trabas», dice el hotelero

Jaume Moll ha explicado a la juez que firmó el documento que se reproduce en esta página para evitar las «trabas» que, según él, le iba a poner el ex jefe de Costas de Baleares Antonio Garau si se negaba. «La concesión se obtuvo sin intervención ni gestión alguna del senor Garau», indica el hotelero en el escrito que ha dirigido a la titular del Juzgado de Primera Instancia número 5 de Palma.

«No obstante Garau me advirtió que a pesar de tener la orden ministerial necesitaba anualmente la autorización de la Jefatura de Costas de Baleares», agrega. En este sentido el que fuera dueño del Grupo Royaltur arguye que aceptó el trato que le propuso Garau «por temor a un enfrentamiento con la máxima autoridad en las Islas en materia de Costas» y a las «triquiñuelas» que Garau pudiera llevar a cabo.

El Dia del Mundo 08/08/07

"... temía la intervención del funcionario de Costas..."

Uy Uy Uy | 09/08/2007, 00:33

Garau se supera a sí mismo

Sencillamente kafkiano el episodio que hoy publicamos acerca de los encuentros y desencuentros del hotelero Jaume Moll y el que fuera durante casi 30 años jefe de Costas, el ínclito Antonio Garau. Y es que uno no sale de su asombro de lo que se traían entre manos estos dos viejos amigos. Si la naturalidad con que Moll reconoce tácitamente que la explotación familiar de Sa Coma era un lucrativo negocio en el que temía la intervención del funcionario de Costas, de ahí que convenciera a Garau para que dejara para otros el exceso de celo administrativo. O bien la naturalidad con que Garau lleva a los juzgados a Moll por incumplir un «contrato» con todos los visos de presunto soborno a un funcionario público en forma de comisión. Una vez más se demuestra, lo hemos visto en los casos de corrupción municipal que saltaron a la luz durante la pasada campaña electoral como el desgarramiento del velo que oculta la corrupción casi siempre se debe a peleas personales entre viejos amigos y cómplices.

El Dia del Mundo 08 / 08 /07

REGALOS AL EX JEFE DE COSTAS

Uy Uy Uy | 09/08/2007, 00:36

Los otros 'regalos' de Moll al ex jefe de Costas

Antonio Garau compaginó su puesto de jefe de Costas de Baleares con el accionariado del Grupo Royaltur, cuyos hoteles estaba obligado a inspeccionar. Este extremo lo reconoce el propio presidente del Círculo de Bellas Artes en una carta que remitió a la familia Moll. En ella explicaba el origen de las acciones que por valor de 360.000 euros obraban en su poder. Garau relata en la misiva revelada por EL MUNDO/El Día de Baleares y fechada el 20 de diciembre de 2004 que percibió el 2,56% de las participaciones de una de las empresas de su otrora íntimo Jaime Moll.

Esta relación mercantil se camufló detrás de la sociedad Tritur, S.A., administrada por la esposa del propio Garau. En la referida carta el ex jefe de Costas explica que Moll le pidió que, mientras ocupaba el cargo público, le ayudara a solventar un problema que tenía uno de sus hoteles en la urbanización gaditana de Sancti Petri. Garau aceptó el encargo, realizó la pertinente gestión y arregló el problema que uno de los establecimientos de Royaltur tenía con un deslinde.

A cambio, Garau admite que su entonces íntimo Moll «quedó bien» regalándole participaciones en una de sus empresas: Royal Andalucía. La que por aquel entonces era la máxima autoridad del litoral de las Islas aceptó sin poner una sola pega unas acciones que, fiel a su modo de actuar habitual, puso a nombre de su esposa, Concepción Obrador.

"...y un informe desfavorable suyo podía poner en peligro..."

¿Repartint-se el que és de tots? | 09/08/2007, 00:44

El título concesional que permite hacerse cargo de esta zona de litoral fue otorgado en 1987. Sin embargo, 2 años después y a raíz del Reglamento de 1989, del jefe de la Demarcación de Costas de las Islas pasó a depender en gran parte el futuro de la instalación. Concretamente los elementos desmontables de la playa. Lo que técnicamente se denominan «servicios de temporada». Garau los inspeccionaba cada año y un informe desfavorable suyo podía poner en peligro incluso el título concesional. Ahí radica el interés al que alude Moll de tener contento a Garau.

El Dia del Mundo

Vale, tómate un calmante

Manel | 09/08/2007, 01:24

Vale, maja, tómate algo y cálmate. Así no hay quien lea.

Por la vida no se avasalla, si no te gusta te aguantas. No quito ni doy razones, y por discrepar no cierro bocas a nadie y aún menos a los chicos de Salom.

Creo que no pido nada exagerado. Respeta a los demás y modérate, que si fuese por ti ya tendríamos montada la de San Quintín. Así no se hacen las cosas. Sí, pero no así.

Vale? y si no lo entiendes te quedarás sola bramando, porque a palos de ciego no se logra nada.

Joder con la mujer, ahora soy un represor. Los extremos se tocan.

Publicidad

Pepe Rosselló | 09/08/2007, 06:31

El otro día vi un anuncio en Televisión anunciando un frigorífico de la marca Bosch. Lo que más llamaba la atención es que al final el niño daba una patada al frigorífico.Me parece un mal precedente.
Es para cambiar de tema ( lo he intentado muchas veces). Se podría debatir tambié sobre otros temas y no sólo IB3, por favor.

Solicitud de traslado...

En Albis | 09/08/2007, 06:57

Manel estoy totalmente de acuerdo contigo en cuanto a lo de la monopolización del blog por parte de los de siempre, por eso no quiero perder la oprtunidad de informarles de las existencia de este post " http://grosske.balearweb.net/post/38428" cuyo título es: "LA POLEMICA DE IB3", Venga chic@s aprovechad la ocasión y trasladaros a un post donde si se puede hablar de IB3....

Si que en IB3 es todo estupendo...

Un amigo del blog | 09/08/2007, 06:57

Perfecto... ahora que ya han tomado la tele, ya no interesa hablar más de ella, y es normal que empiece a salir "ciudadanos anónimos" que entran "espontáneamente" en el blog a poner que "no hay que hablar tanto de IB3" "que no es tan malo al fin y al cabo": LADRONES, COBARDES:

IB3 ha sido una vergüenza hasta la fecha, lo es en estos momentos de cambio (Y si no, esperad y ya saldrán los 6 ó 7 ESCANDALOS que se están llevando a cabo estos días) Y LO SEGUIRÁ SIENDO.

Que la cierren!!! (Y la de Mallorca también, y TVE, y TODAS las públicas!)

Denuncia que de poco vale

Manel | 09/08/2007, 08:16

Pues aquí lo teneis,

http://www.libertadbalear.com/?p=42152

el periódico del Antonio Alimanya, persona respetuosa y neutral donde las haya.

Durante semanas, ni una línea dedicada a IB3 Salom. Ahora, como gobiernan sus enemigos, ya se os tiene en cuenta (con el PP no existíais, o érais unos violentos).

Realmente no vale nada, no es apoyo ni nada. Alemany os utilizará como un kleenex cuando vea que no le servía para atacar al gobierno actual.

Aunque me gustaría saber quién es el pobre mileurista malpagado que sobrevive redactando truños ideologizados, para servir la propag... la 'noticia', al señor "periodista" Antoñico.
Que sepa que mis mensajes están filtrados allí, el rincón de la libertad y de la democracia fecal.

(Lo digo porque al igual ahora interesa que digais algo allí, pero cuando cambie el viento se os echará sin contemplaciones)

Para algunos es mejor opción

Marshmellow | 09/08/2007, 08:23

Es mejor que la polémica sobre IB3 sea monopolizada or la extrema derecha (PP) para que sea utilizada como un arma arrojadiza más contra el Govern, por lo que veo.
Pues nada chicos, ya que a algunos les molesta que se hable de ese tema en este blog, habrá que acudir a el (IN)Mundo el Dia de Baleares o al Periodicucho digital del falangista Toniet Alimaña.
Seguro que ahora somos allí mejor recibidos y se nos dará más eco mediático.
El Martorell (y UM en general) estará encantado. Y de rebote el Pacte.
Hasta luego recogemos los bartulos y nos mudamos.
que os sea leve.

Con mucho dolor y mucho asco

Marshmellow | 09/08/2007, 08:31

Tendremos que mudarnos a ver si nos hacen más caso.
Eso sí, con máscarillas antigás, guantes y protección corporal integral.
Pero a los trabajadores de Salom no nos dejais otra via de escape para defendernos.
Muertos de asco, pero a lo mejor un asco equilibrado al que nos producen los que en campaña electoral tanto nos prometieron.
Y si nos utilizan como servilletas de papel... pues como que ya estamos acostumbrados y avisados y algun provecho, por ínfimo que sea, sacaremos.
Menos da un pacto de progreso.

IB3

Pepe Rosselló | 09/08/2007, 08:50

He propuesto cambiar de tama porque veo que en IB3 todo sigue y seguirá igual y me da mucha pena.Había puesto mucha ilusión en el cambio. Ahora todo es desilusión y fustración.

De odios, venganzas y rencores

Robert Rodriguez | 09/08/2007, 09:31

Qué lastima que las criticas a IB3 se vean desde fuera como una venganza o desde el rencor y el odio.
Estabamos hasta las mismas narices de todos los que dia a dia sólo hacían que tocar la moral con exigencias, con censuras, con "enfoques", con "puntualizaciones", a nuestro trabajo. Y los que nos alegramos de que hubiera un cambio de gobierno, pese a poner en peligro nuestro trabajo por la "depuración" estamos enrabietados.

Alegrías: Nekane Domblas, Albert Travesset, Marisa Goñi. Decepciones? El resto.

Porqué se han nombrado a periodistas de perfil alto en la televisión del Consell y a semejantes ineptos en los altos cargos de IB3?

A mi no me calla nadie

Marta Puig | 09/08/2007, 09:32

Mirad, manel y albis, si al Sr. Bayona le incomodan mis comentarios que me borre y si a vosotros os disgutan ignoradme pero a mi no me vais a callar. Ni a mi ni a ninguno de los que formamos el grupo. Por mucho que me traten de desacreditar o me quieran callar no van a poder borrar que los autores del GRAVE DESPILFARRO de la Televisión Pública SIGUEN AHI y ahora con mi voto. Y eso es lo que me hacer ser mas exigente. Ahora lo hacen con mi voto y con los que pensaron que las cosas iban a cambiar. Me parece absurdo que en un bloc en el que su lema es "Discrepo. Idò existeixo" no se vayan a poder tocar varios temas.Y lo que me parece extraño es que ahora gente de izquierdas o progresista calle la boca mientras se nombran mas directivos con sueldos grandes y no se renuevan contratos mileuristas. Una televisión con TANTÍSIMOS directivos es un lastre. Los directivos, generalmente, no trabajan. Se limitan a tomar decisiones que afectan a los trabajadores. Yo voy a seguir escribiendo en todos los blogs en los que me lo permitan y me de la gana. Creo que soy muy clara. Ojalá los que de alguna manera apoyais a los Orrico fueseis igual de claros.

PSIB

Marta Puig | 09/08/2007, 09:36

Pues porque en la Televisión del Consell está el PSIB y en la IB3 está están los UM/PP. El PSIB hace con IB3 lo que el PSOE hizo con los GAL: miran para otro lado y se tapan la nariz. El mejor jefe es el que se rodea de un buen equipo. Martorell se ha rodeado de los mismos jetas que rodeaban a la Umbert y les ha puesto "asesores". Venga, a tirar el dinero...total a los ciudadanos nos sobra.

Democratización de la riqueza

Marshmallow | 09/08/2007, 09:53

Se llama democratización de la riqueza. Yo estoy en el puesto gracias a las presiones de mi primo XXX que tiene amigos entre los grandes inversionistas (bancos mayormente Sa Nostra, March), como Director General mi único objetivo es mostrar más de un treinta por ciento de ganancias (para mis amigotes) respecto al año y anterior y respecto a la Dierctora anterior, expectativas de aceleración en el trimestre posterior al primer balance de las empresas amigas o asociadas. De esa manera yo me llevo legalmente 100.000 euritos (ya, me he quedado corto) e ilegalmente ni se sabe. Tengo más problemas porque con ese dinero no da para vivir con tranquilidad entonces me tengo que sentar en cuatro o cinco sillas en otras empresas como consejero, me viene bien porque la palabra que me quita el sueño es auditoría y puedo presionar a mi otro primo XXX que manda en un Ayuntamiento y que no me pubiquen la corrosión que exhiben los soportes del Ente.
Todo queda en casa.

Gracias Carlos Arrikitown.

Casi 1500

Marta Puig | 09/08/2007, 11:05

Casi 1500 entradas en tres días y un 65% de los comentarios son sobre IB3. Es el artículo mas visto de BALEARWEB pero a los que no les interesa remover la mierda del Ens Públic no les gusta. ¿Envidia? ¿Miedo? Ellos sabrán.

TVE SI/IB3 NO

Marta Puig | 09/08/2007, 14:15

"En este sentido establecerá cuotas de producción y emisión, según las cuales al menos dos tercios de las horas de emisión deberán ser producidas por la entidad. Esto significa que TVE deberá dejar de adquirir gran cantidad productos de otras productoras como hasta ahora venía haciendo. En estos momentos la proporción de programas propios y ajenos es prácticamente inversa a lo estipulado en este contrato-programa. Una disparidad que se hace más evidente en los programas estrellas del prime-time."
El 66% de lo que emita TVE deberá ser de producción propia. Es decir que se le acabó el chollo a las productoras. Y eso es lo lógico porque se puede hacer y sale un 66% mas barato. Es el dinero de los contribuyentes y regalarselo a las productoras de los amiguetes es: MALVERSACIÓN DE CAUDALES PÚBLICOS, ésto es: UN DELITO TIPIFICADO. ¿Porque la Fiscalía General y la de Baleares no investigan las perdidas de la EMPRESA PÚBLICA IB3?

Marta...

Toniet | 09/08/2007, 15:36

¿Por qué Hacienda y la Fiscalía General no investigan el enriquecimiento exprés de Jaime Matas y otros políticos? Tú pregunta y la mía tienen la misma respuesta.

Bayona necesita gafas

Oculista | 09/08/2007, 16:09

Bayona: que alguno de tus palmeros habituales sea idiota no significa que todos los que leen esto lo son. El Metro está teniendo muy buena aceptación como puede comprobar CUALQUIERA que lo coja prácticamente a todas horas. No tomes por tonta a la gente, anda. Y si quieres atacar a los peperos, esfuérzate más y escarba un poco. No pretendas alterar la evidencia de lo que se ve a simple vista, porque querer hacer ver lo que no es ya resulta el colmo del cinismo.

CORRUPCION

Arrieros Somos | 09/08/2007, 16:53

ablemos clarito de una vez. orrico ha recibido 60.000 euros cada dos meses de miralles se lo traía en metálico personalmente o a través de tino pont y eso lo sabe toda la televisión. ya os vale a los uemitas de justificar todos los turbios de vuestros socis. y el tejedor tiene trapis con empresas de valencia, alquileres de unidades móviles, alquileres del satélite y profesionales raros que vienen de la tierra de la paeya. ya vale de medias tintas. los valencianos son corruptos y se kedan para alludar al martorell a llevarselo. huelga general contra esta gentuza

fariseos

Arrieros Somos | 09/08/2007, 17:21

no os importa que se rove en la tele, lo que os importa es que se able de ello y por eso quereis cayar a los trabajadores. ya os vale. los uemitas y los del pp son iguales ellos se apyan los unos a los otros para robar así son

fariseos

Arrieros Somos | 09/08/2007, 17:21

no os importa que se rove en la tele, lo que os importa es que se able de ello y por eso quereis cayar a los trabajadores. ya os vale. los uemitas y los del pp son iguales ellos se apyan los unos a los otros para robar así son

La verdad incómoda

Marta Puig | 09/08/2007, 18:22

El alto peaje que paga el PSIB por el Govern es tener que tragar con todas las corruptelas anteriores y mirar para otro lado con las que ahora empiezan. Esta gente lo llama "negocis". Los Serra/Moreno/El Mundo/APAIB ponen los precios que les da la gana por sus producciones y los que los políticos han puesto para gestionar hacen lo que les da la gana. Unos lo hacen por incompetencia y otros por corrupción. Lo claro es que son unos inútiles y los que los nombran mas.

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 09/08/2007, 19:28

Aqui hay algo muy preocupante la subida de los alimentos básicos, más díficil lo tendran las familias españolas para llegar a final de mes, lo de los sueldazos de IB3, supongo que se reiran de todo esto: "El presidente de la Asociación de Distribuidores y de Afedeco, Bartolomé Servera, ha alertado sobre el gran incremento de tarifas de la leche y productos derivados que se está produciendo actualmente y que se trasladará igualmente a otros alimentos, sobre todos los derivados de los cereales, como el pan y las pastas.
Las previsiones se centran en subidas que giran entre el 20% y el 50%. Los productos lácteos rondan el 30 por ciento y el litro de leche se situará en un mínimo de un euro. El pan, la cerveza y los productos cárnicos subirán también un 30 por ciento. Las pastas aumentarán entre un 28% y un 50%, según han comunicado a sus clientes las fábricas Gallo y Romero."

no a la ampliacion de puerto de El Toro en Calvia

Javier | 10/08/2007, 08:21

No a la ampliacion del puerto de El Toro.
Hay razones de sobras para que el nuevo Govern no firme el vistobueno definitivo.

oculista

Castellet | 10/08/2007, 10:37

ahir sobre les 11h. vaig anar a l'estació del metro a l'UIB, quan sortirem erem 5 persones i fina a Son Castelló pujaran 7 o 8 mes, tenguent en compte que ara es de franc, tot un exit.

a quan surt cada billet?

Peperos malversadors, se os veu el "plumero"

no se com no estau empegueits de aixecar la cara , hi ha que tenir molta barre per anar de xulos ancara.

Por que sigue abierto este blog?

Por que sigue abierto este blog? | 10/08/2007, 17:27

Por que sigue abierto este blog?

Alter ego

Es bollit | 10/08/2007, 17:30

Para que los cuatro que escriben usando 12 pseudónimos sigan haciendose pajas mentales.

Ampliación del puerto de El Toro

Calvianer | 10/08/2007, 19:19

Diez de agosto del año dosmil siete de nuestro Señor y el PSOE no ha movido ni un dedo por evitar la ampliación del puerto de El Toro.
¿Señor Manchado?
¿Signore de le Cime Nájera?
¿Pretenden volver a ganar alguna vez Calviá para el PSOE o eso ya les da igual?
Ande yo caliente.... ¿Verdad?

Piensa el ladrón...

Marta Puig | 10/08/2007, 19:25

A las 19:27 un hace una pregunta y se responde a las 19:30. O es muy lento o es muy bobo. Este blog existe para que tu, marramurcio, te puedas preguntar porque sigue y para que la gente de su opinión sobre algunas cosas que al PP/UM les molestan. Para que podamos poner los puntos sobre las ies de la corrupción que pusisteis en marcha y sigue a pleno rendimiento. Las cosas porque no se hable de ellas no dejan de existir. El mundo es de los chorizos así que no pases pena que por mucho que pongamos teneis la corruPP/UMción está garantizada.

Pere Sampol

Marta Puig | 10/08/2007, 19:49

El nuevo senador por el PSM, Pere Sampol, confía en que lleguen importantes invesiones del estado. ¿Para que? ¿Para que el Sr. Orrico regale otros 130 millones a SALOM/EL MUNDO/GRUP SERRA/FARRUX/MORENO? Venga ya. Lo de IB3 os parece poca cosa pero va a ser la bomba que va a reventar el Govern. Martorell está jugando con fuego y va a abrasar el moño de la Munar. Lo de Orrico le va a salir carísimo.

martorell y sus amigos

enfadado | 11/08/2007, 09:00

Atenciòn al dato. La próxima figura nocturna de IB3 será Per Sampol. Huelga decir que hasta los suyos los sacaron del PSM por incompetente y chulo. Se han llenado la boca los nuevos gestores con la palabra independencia, plural y al servicio público. Y nos traen a un militante de UM para que nos entretenga las noches. Será un programa parecido al que hace en Televisión Mallorca, infumable, donde se le veía el plumero. Ahora hará lo mismo. Claro, además de ser amigo de MAM, lo cubre el Grupo Serra.
La otra cara "nueva" será la de Lina Pons. Después de su fracaso programa nocturno con el doctor Corbella (el marido de Mari Pau), cuya cuota no llegaba al 1 por ciento, ahora será la líder de la tarde. Y para ello han tenido que pasar por encima al programa Tres i Mes, que era de los pocos que se salvaban de la parrilla. Al menos, era mucho más interesante que el de Lina Pons. Pero claro, ahora hay que darle todos los programas al Grupo Serra. Serra ha dominado hasta ahora el Baluard, otro gran despilfarro con dinero público que no se olvide. Ahora domina la televisión. Pues bien, todo sigue igual. Ni Martorell ni puñetas, todos son unos lameculos de los poderosos y unos impresantables. Que el PSOE tome cartas en el asunto y que Antich no hable tanto de periodo de confianza y que se ponga manos a la obra para detener tanto amiguismo. Le costará muy caro este abandono de responsabilidad en manos de Unió Mallorquina, el partido más corrupto de las islas. Y si no, que expliquen todas las malversaciones que cometieron en el Consell justificando gastos lúdicos colocando nombres de muertos ¿O no es así Munar y compañía? o ¿no es así Martorell?, que te dedicaban a desviar el dinero de publicidad hacia tus empresas y te colocabas junto a los grandes, o sea, Sinto Farrutx y el Grupo Serra. Y tu hablas de independencia y servicio público. Vete a casa y no nos tomes más el pelo por favor.

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 11/08/2007, 09:00

Lo que es una verguenza es que IB3, siga pagando y poniendo publicidad propia del ente, en páginas como www.libertadbalear.com, seguimos manteniéndolos... Si estos son los de la imagen... al calle todos ellos ya.

A Enfadado

xavix | 11/08/2007, 09:09

Si esto es lo que han pensado, vaya lumbreras, "S´hauran romput és cap", de tanto pensar. Les daremos un consejo gratis: "IB3+Amigos+Amigotes++Chupadores=GRAN FRACASO".

hosteleria

Antoni | 11/08/2007, 09:21

Amigos: ¿alguien de vosotros puede indicarme un blog relacionado con el mundo de los hoteles en las islas donde como en este se digan las verdades y se destapen las inmundicias de los patronos hoteleros?.
Gracias.

tooooma moreno....

panchito | 11/08/2007, 10:08

Marta, de donde sacas que el moreno sigue? Porque no he visto ningun comunicado en el cual se comente...

Moreno lo dice

Marta Puig | 11/08/2007, 10:16

Moreno va diciendo que tiene dos programas en Baleares y que va a hacer uno mas de prime time presentado por la Maldi. La TV calla. El que calla otorga.

blog de hoteleros

Oracio | 11/08/2007, 14:25

Antoni, puedes acceder al blog
hotelerstressats de balearweb.

lupita

manolin | 11/08/2007, 16:45

marta, que sabes del tema de Muñoz en un programa prime time?

muñozsito

letizia | 11/08/2007, 18:02

idò que serà el programa "estrella" de la nit, amb tertulians, etcc. Ens volen fer creure que el Muñoz és el gran professional de la televisió. Sabeu on estava fa un any?

Chorros

Arrieros Somos | 11/08/2007, 18:21

ni la marta ni xavix...no teneis ni idea. El Toni Martorell ya se ha llegado a un acuerdo con las productoras para que bajen los presupuestos pero le den a el un 10% de comisión para "el partido". os quejabais de la umbert pero este es pior. este y el orrico ya se lo están montando con el Grupo Serra y con el Moreno y algunas productores de APAIB. se lo van a llevar crudo. lo que tiene que hacer el PSIB y el BLOC es obligar a que se haga produccion propia que es mucho mas barata y garantiza los puestos de trabajo de la tele. pewro eso no les importa. lo que quieren es seguir con produccion externa y apiolar todas las comisiones que puedan. son unos chorros. el martorell y el orrico han hecho buenas migas para robar todo lo que puedan

TODO IGUAL

TEO-FILO | 11/08/2007, 18:54

ya se q es verano.. q no han pasado los 100 dias.. q estamos mas hipotecados con la comunidad q con nuestro propio piso pero... TODO SIGUE IGUAL.. Ni un solo cambio en la ciudad ni en las islas.. Cacas de perro, ruido, vandalismo, coches abandonados, carteristas en la EMT, una IB3 infame (alguien oye IB3 radio?????)son Puñeta colapsado y a punto de desmoronarse y sus profesionales aguantando estoicamente unas condiciones laborales TERCERMUNDISTAS, yates encima de los bañistas, barcos perdiendo gas-oil, la gente dejando basura p las playas.. todo lo q tenemos de "ricos" lo tenemos de asquerosos A TRABAJAR compañeros y vale de lamentos.. P cierto alguien sabe como es posible q el mercadona de son dureta esta casi encima de la carretera y pq lo han hecho ahi???????

NO A L'AMPLIACIÓ DE PORT ADRIANO

PROU! | 11/08/2007, 22:50

NO A L'AMPLIACIÓ DE PORT ADRIANO.
ESPERAM QUE EL NOU GOVERN TREBALLI PER ATURAR-HO COM VA PROMETRE I ES VA MANIFESTAR AL COSTAT NOSTRE DIENT PROU DESTRUCCIÓ DE MALLORCA I PROU DESTRUCCIÓ A TOTA COSTA!

errada

teddy bear | 12/08/2007, 10:25

hola, t'has menjat una "h" a "aurà". De res. :-)

Re: JB07: Cadena perpètua

xavix | 12/08/2007, 12:57

Munar siempre se dedicó a la política, ahora ya no es política es una guerra (metáfora) de los grandes, y tiene un nombre IB3.

Me voy

Marta Puig | 12/08/2007, 14:13

Me han destinado a A Coruña. Pero seguiré con el grupo de anticorrupció balear. Aunque no es por desanimar a nadie pero hay muy poco que hacer. En septiembre pondremos las denuncias, pasaremos los dossiers a la prensa...pero Orrico ya se ha situado al costat del Martorell y las corruptelas están servidas. No quieren hacer una televisión autonómica para Baleares...solo quieren hacer un negociete para los amigos. Si realmente supiesen y quisiesen hacer una televisión buena y barata harían un 66% de producción propia y la externa serían series y películas dobladas al mallorquín. Pero eso no les deja comisiones y por eso seguirán dandoselo a productoras de fuera y poniendo el cazo. Es una pena pero es así. Y los pobres empleados de Salom irán a la calle paulatinamente hasta casi desaparecer. La permanencia de los vengativos valencianos hará que todo estalle pero yasabemos que al Martorell todo se la suda.

Mireu aixo

Joan | 16/08/2007, 10:28

Es molt bona, ja esta be de catalanisme històric

http://regnedemallorca.blogspot.com/

Re: JB07: Cadena perpètua

Jose maria | 20/08/2007, 21:33

Martita.. veo que sigues sin vida social, eh?
Estado civil :soltera (supongo)
Ocupación: RAYAR a todo cristo en un blog de provincia lleno de radicales y maleducados.

Mi vecina solterona se ha comprado un perro y se la ve mucho más contenta.
Prueba

Un saludo fuerte

A MARTA PUIG

PEDRO | 22/08/2007, 09:01

OYE TÍA, BUSCATE UN ABOGADO LABORALISTA O CAMBIATE DE TRABAJO, PERO NO DES MÁS POR EL CULO CON LA TELEVISIÓN ESTA , QUE NI LA VEMOS NI SABEMOS QUE EXISTE, SI NO ES POR GENTE COMO TU QUE LA NOMBRA. QUEREMOS COSAS SERIAS.

Que os den

Marta Puig | 24/08/2007, 13:22

Estos dos tontopoyas de PEDRO Y JOSE MARIA muerden en hueso. Hace falta ser chupamedias.El perro se lo compras a tu madre que seguramente, con un hijo como tu, sería mas feliz. Paso de vosotros dos. Imbéciles.

Re: JB07: Cadena perpètua

Jose maria | 28/08/2007, 13:31

Si.
Seguramente sería más feliz con un perro.
En cambio tu solo con el perro estarías incompleta ,verdad,amargada?
Te faltaría un tarrito de mermelada con el perro.
Interpretalo como quieras.
Estado civil:soltera y SOLA
, supongo.
De verdad crees que alguien se lee toda la verborrea xenófoba y acomplejada?
me das pena.
Eres una paleta acomplejada,inútil e imcompetente.
Espero que allá donde curres te puteen mucho.
No caes muy bien por ahi martita, comprate un perro solterona

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb