jordi bayona

Escrits per no deixar d'escriure

Dos blogs i tu

bayona | 15 Febrer, 2008 07:18

En aquesta campanya hem pensat fer un experiment de comunicació; un diàleg públic entre dos blogaires i tu. Toni Roig i un servidor hem decidit conversar públicament sobre el dia a dia de la campanya electoral però també ens hi interessa la teva opinió. Per això et convidam a participar-hi. Avui jo parlaré de Pizarro. Demà opinarà Toni Roig però, mentre tant, tu què en penses?

Pizarro, sense gas

Els del PP diuen a la premsa que estan molt contents amb el fitxatge den Pizarro com a nombre dos den Rajoy. Diuen que mentre parlen d’ell, la gent no parla den Zaplana, Aceves i companyia.

Mirau per on, a jo també m’agrada parlar den Pizarro. Le gent de les Illes Balears hauria de saber que, sense aquest senyor, avui ja tendriem un gasoducte a punt de funcionar per distruir gas natural a totes les cases de la gent d’aquesta terra.

El primer Govern de Francesc Antich va fer el projecte i totes les gestions pertinents en temps i forma. Tot anava avançant, però quan va arribar a la seva taula va inclinar el seu polse per avall. Kaput. Com a mà dreta de n’Anzar, i per tal de fer la punyeta al Govern de les Illes Balears, ens va deixar sense gas.

Ara, els ciutadans de les Illes Balears tenim la magnífica oportunitat de deixar-lo a ell sense gas. Aprofitem-la.

 

Comentaris

Ara

Joan de Campanet | 15/02/2008, 07:29

Així m'agrada, que començau a moure-vos. Meam si ho feis un poc millor perquè en aquestes pàgines veig moltes sabatades entre l'esquerra i poca branca al PP. Mentres mos barallam entre noltros, vendrà el PP de Rajoy i Pisarro i llavors riurem!

Endesa i la política

Tolo no Reus | 15/02/2008, 23:22

I per què no parlau d'en Tolo Reus, també, que s'ha fet ben bo per ésser del PP presidint una empresa que ja és privada (Gesa) i que ja no existeix perque és Endesa des de fa estona

Bayona

vicenç | 16/02/2008, 01:30

Arriben ses eleccions i torna en Bayona. Curios.

Torna en Bayona...

TONI ROIG | 16/02/2008, 14:08

... i les tanques publicitàries, els mítings, els especials informatius dels mitjans de comunicació... Què és el que te resulta curiós, Vicenç?

debat

Mariano | 16/02/2008, 21:59

el pere sampol quines idees te més enllà que motar sempre seguit la butxaca i el victimisme-

Impresentable

un de decebut | 19/02/2008, 13:07

Jordi, has perdut tota la credibilitat que podies tenir. Només guaites el nas quan sents olor de papeletes i eleccions. Gent com tú és la que fa mal a tot allò que dius que representes. Ets un impresentable. Crec que desde les teves pàgines faràs molt de mal als teus, i això hem sap greu, no soc gens de dretes jo.
En camvi tú no ets ni de dretes ni d'esquerres, ets de la cadira i del comandar. T'ho repetesc: IMPRESENTABLE

Per en T. ROIG

Cansat de mentiders i falsos | 19/02/2008, 13:17

Ah Toniet, això no és una tanca publicitària ni un mitin, es supossava era un lloc d'intercamvi d'idees i de denúncia, però quan els denunciables podeu ser vosaltres, un altre gall canta . . . no teniu vergonya i en camvi exigiu als altres que en tenguin. . . Impresentables.

Puntapie al PP

Zegna | 21/02/2008, 07:32

Joder, Bayona, que les has hecho. Aquí das un puntapié como toca al PP y te sale toda la progresía pesemera rasgándose las vestiduras y diciéndote de todo. ¿No se lo tendrían que mirtar?

A 'cansat...'

TONI ROIG | 21/02/2008, 18:59

S'ase li va dir a es porc orellut :-)

A Toni Roig

Cansat del tot | 22/02/2008, 08:37

Molt bé Toni, m'agrada que hem donis la raó i acceptis que feis o bé d'ase o bé de porc. Ara bé, no li puc dar passada que tenguis tant pocs arguments per defensar-te. Segui així al·lots, de cada dia se vos veu més es "plumero".

+

esperances . . . | 23/02/2008, 00:55

O sigui, replantejau-vos les vostre ideològies, i si encara són el que eren, adonau-vos que el vostre comportament no hi quadra gaire. Una cura d'humilitat, un bon xarop i a jeure; demà serem el que erem . . .

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb