jordi bayona

Escrits per no deixar d'escriure

Andratx: Matas se’n renta les mans

bayona | 28 Novembre, 2006 08:18

 Balanç del primer dia de l’operació “Voramar 1”: Jaume Matas deixa entendre que la cosa no va amb ell, que pràcticament no coneix a cap dels detinguts i que ja ha fet tot el que havia de fer. Em deman si se’n pot rentar les mans així com així? Ha dit coses curioses… 

El president ha dit que la detenció de Massot no té res a veure amb el seu càrrec de Director General d’Ordenació del Territori del Govern. Crec que algú li hauria d’explicar que un no és delinqüent quan està a un despatx i honrat quan està a un altre. Seria com dir que tal persona és un assassí a Palma però quan està a Marratxí és un bon atlot. Per favor!!! 

Jaume Matas és expert en utilització del “Tefflon”, el material antiadherent de certes caceroles. A ell res se li aferra: “Hidalgo...? No el conec. Massot...? No és del Govern”. 

Haurà “Operació Voramar, 2, 3,4...?  

Comentaris

Sí a l'operació Voramar 2,3...

miquel | 28/11/2006, 09:05

Sí que hi hauria d'haver aquesta segona i tercera operació !

Per bé de la justícia : per infondre més credibilitat.

Per bé de la ciutadania que encara creim en la justícia, però que començavem a tenir dubtes.

Per escarni dels qui se'n riuen de la jústicia,passant-se totes les lleis pels forros.

Per aconseguir allò tan senzill: tots som iguals davant la llei.

I si bé es veritat que s'ha de començar pels grans corruptes, que tremolin certs petits corruptes dels pobles del Pla de Mallorca.

Endvant Voramar 2,3,4....

Cabrer dimisión

Montes | 28/11/2006, 09:07

A esta hora Cabrer ya tendría que haber dimitido. El nombramiento de Massot es suyo, personal. Una andritxola nombra a otro andritxol. Que no se vaya de rositas.

Mabel dimissió

sense nom | 28/11/2006, 09:12

Ara sabem per que no dormia na Mabel. El que seria bó és que ens explicàssin d'on va sortir la filtració que va fer que el PPájaro ja ho sabés.

Massot y las autopistas

Dr Maslow | 28/11/2006, 09:29

Matas, no se cansa de lanzar cortinas de humo sobre las actividades de Massot en el Govern balear, en forma de: "Las comptencias de urbanismo dependen del consell de Mallorca", y las autopistas de quien dependen???. Como se explica el auge del urbanismo en los pueblos atravesados por las nuevas autopistas, con que finalidad se construyen, quien influye en su trazado final, estas autopistas, han favorecido la especulación urbanistica, nada es baladi en su trazado, aqui es donde se nota la mano de Massot, "Tienen que pasar por aqui", lo de Ibiza ha sido ademas particularmente sangrantes, claro que tambien le toca de cerca a Cabrer, ya lo creo, Massot no era un florero del govern como nos quieren hacer ver. Era un conseguidor, en el momento y lugar adecuado.

PULA

Golfo | 28/11/2006, 09:43

Qui hi ha darrera PUla, Matas, Estaràs... tots han d'explicar que hi tenen, també perquè es fan nous blocs al costat. Qui els fa? Quin grup Hoteler? son propers al PP? Poden estar implicats amb altres temes urbanístics? massa preguntes sense resposta del Sr Matas i el PP, a veure sí la justicia també hi posa ma...

Pilotes fora

Luís Bello | 28/11/2006, 09:47

Ahir vespre vaig escoltar i veure per TV3 l'il·lustríssim president de les Illes Balears, Jaume Matas. A la Nit al Dia, la perspicaç presentadora etzibà una sèrie de preguntes al nostre ínclit president que el descol·locaren sistemàticament. Ara bé, a cada pregunta una resposta evasiva, mitges veritats o mentides completes. De cine.
Quina llàstima de president, enlloc d'agafar el bou per les banyes es vol desentendre de tot un problema sagnant a les nostres Illes. Quina vergonya!!

andratx connection

el mariner del club nàutic | 28/11/2006, 10:30

Moner, Cabrer, on sou?

Re: Andratx: Matas se’n renta les mans

Rut | 28/11/2006, 10:38

Pobre ignorant el Sr. Matas, totom a Andraitx esperava lo que va passar ahir menys ell.
Fa molt poc que va ratificar la batlia a Andraitx i ses denúncies fa molt més que hi eren. Vol fer creure que ha actuat amb rapidessa treguent fora del partit i del govern a tota aquesta gent. Ho havia d'haver fet molt abans. Fins i tot televisions i revistes nacionals havien parlat del tema. Sr. Matas ha arribat molt tard, y tots els ciutadans ens hem adonat. Es mal ja fa temps que està fet. Què passará amb tot el que s'ha destruit a un dels pobles de la nostra illa?

"Operació Sant Feliu"

Mireusté | 28/11/2006, 11:03

Ahir a la Terribas nomès li va mancar fer-li una pregunta a Matas: ¿Com es possible que amb un sou com el seu es compri un palau de 800 mil.lions de pesetes que, amb reformes, son practicament 1000 mil.lions? Fa falta engegar l'operació Sant Feliu.

Disurbia

Mireusté | 28/11/2006, 11:06

Visiteu la pagina de Disurbia si voleu seguir pas a pas tot l'entramat de "pelotassos" que un dia sí i un altra també surten a Mallorca. La pagina es totalment recomanable.
http://disurbia.blogalia.com/

Andratx

Porcel | 28/11/2006, 11:56

El municipio mas representado en el Govern de Matas es Andratx, con dos conselleras. Pero no saben nada, claro.

Directament

Joan LL. | 28/11/2006, 13:17

En el nomenament den Massot com a Dtor. Gral. va participar directament en Jaume Matas. Ell és responsable.

MASSOT

biel | 28/11/2006, 13:27

Massot ès un independent (?), però el seu nomenament segur que te padrins. En el PP no es dona tant de poder a un pixaolives qualsevol. Qui el va posar a la DG, Cabrer, Matas.........

Un altre detingut

Rosita | 28/11/2006, 15:08

Han detingut a Maribel Seguí, que és un càrrec de confiança de la Conselleria d'Educació. Que fa una arquitecte relacionada amb Andratx a la conselleria?Cercau

teranyina

Maya | 28/11/2006, 15:15

La teranyina s'extén per tot el PP i per totes les conselleries. Treure-los del govern serà un acte de sanitat pública.

Rodriguez

Julio | 28/11/2006, 15:20

¿ Y la mano de Rodríguez donde está en todo esto? ¿Nadie lo sigue?

El problema del PP

M. LLamas | 28/11/2006, 15:42

El PP de Baleares tiene un problema en su propia esencia. Sus cargos no están para defender una ideología sino para generar beneficios económicos al precio que sea. Durante mucho tiempo se han camuflado detrás de la más absoluta impunidad. Cuando no prescribía el delito era que las cintas grabadas no eran válidad como prueba. Ahora, esta jugada les ha salido mal. Pero no soy optimista y creo que esto ya no irá a más porque las presiones (que las hay y muy fuertes) impdirán que se siga por esta vía.

Perera...al rescate !

Un | 28/11/2006, 17:36

Redell ! Quina feinada que tendrà el misser oficial de tot aquest cabrum. Tasca fina, sí senyor ! Vaja escarada que li espera ! Haurà de moure fils per dins els jutjats a correcuita com acostuma. Reclamar un favoret fet per aquí, un altre per allà i...tot arreglat ! Que per això són els amics

No comprenc res

Damiana | 28/11/2006, 17:37

Es normal que es detingui engrillonat a un director general del Govern del PP i a un batle del PP i el partit es limiti a donar-los de baixa? Ja està? No s'ha de demanar reesponsabilitats a ningú? Na Cabrereta queda tan tranquil·la? I en Matas tan satisfet? No comprenc res...

SOS Parera

Dos | 28/11/2006, 17:41

Efectivament, demà ja vorem a Parera pels diaris i aquí no haurà passat res."Un" ha fet una bona apreciació.

tothom es innocent fins...

l'amo de son juny | 28/11/2006, 18:20

ehhh, no fotem faves!! quans alts càrrecs i directors generals i quefes de gabinet i assesors i companys d'institut i amics corals i compromisos pot tenir un president com el nostre? Que no conegui Hidalgo, Gibert o Massot és ben bé lògic, teniu en conte que quasi no coneixia la Mari Pau Segura, i tampoc té constància de la consellera d'immigració, just just coneix algun veinat i ara amb el canvi de residència ja me direu. Voleu insinuar que estava al corrent de tot plegat, ell? No aneu de bromes si d'ençà que no és per Madrid està com la princesa del poema amb un ull aquí i l'altra allà. I m'atreveixo a dir que si aquests personatges feien el que per lo vist feien podem suposar que devien tenir els seus motius..., salut i força. I després de la befa la reflexió: el que he sentit és que tothom ho sabia, maleït tarannà mallorquí que ens fa ser tant reputament discrets.

jijiji

jajaja | 28/11/2006, 18:29

Los bandoleros y ladrones de hoy día ya no tienen sus campamentos en el monte.Han bajado a las ciudades y pueblos y ocupado sus ayuntamientos.¿A qué esperamos para echarlos?

jijiji

jajaja | 28/11/2006, 18:41

La mierda está hoy más que nunca de moda en la política.

jijiji

jajaja | 28/11/2006, 19:05

Sa fira des polítics bords.Andraitx puede organizar dicha feria cuando quiera,con un recorrido turístico para que los escolares y gente de todo el mundo interiorizen y vean la relación que existe entre corrupción,destrucción y devastación.También una visita a la casa museo del alcalde corrupto donde podrán admirar obras de arte,colección de armas antiguas,colección de coches...etc.

Re: Andratx: Matas se’n renta les mans

Xavix | 28/11/2006, 20:32

La gente de la calle, se está cansando de tanto desmierde, y de tan poca justicia, pero bueno según las dimensiones que vaya tomando... me parece que hay mucho, mucho más, que en Marbella.

Sólo tienes que imaginarte la IB3 que tenemos, nada más!

La gente de la calle

Anonimus. | 28/11/2006, 21:32

La gente de la calle no sabe o no contesta, más bien pasan del tema, como si no fuese con ellos. Qué vida la de Perera, haber nacido para defender a esta gentuza, la verdad es que no me da ninguna envidia, es el equivalente a las rémoras que acompañan siempres a los tiburones que para comer tienen que esperar a que el escualo cace. Ojalá Hidalgo no ofrezca la otra mejilla y la justicia haga el trabajo que le corresponde y vaya hasta el final, entonces el Sr. Perera verá como esta vez pierde el caso.

http://valenti.balearweb.net/

X | 28/11/2006, 21:52

RECOMAN AQUES BLOG PER LA SEVA FIDEL TRANSCRIPCIO DELS FETS

VAlenti valenciano escriptor i diputat del PSOE
http://valenti.balearweb.net/

Parasit

Un | 29/11/2006, 01:30

Ho veis? Què vos deia jo! Aquest home, en Perera, ha trobat un hoste formidable. Es nodreix a balquena de les immundícies peperils. Ja el deuen haver posat en nòmina? O tal volta, com un voltor afamat, en percebre la flairança de la putrefacció acudeix sol·licit sabent que hi treurà tallada grossa? Idò que li aprofiti, tal com a un carronyaire!

QUI PAGA?

JOSEP | 29/11/2006, 07:52

Qui pagarà les minutes del Sr. Perera? Els imputats? El PP? O potser tots nosaltres, via Ajuntament o Govern? Fets com aquests s'haurien de jutjar des de Brussel.les, per evitar interferències i suspicàcies.

Corrupció urbanística a Petra. El PSOE mira a una altra banda.

Pere Mateu | 29/11/2006, 21:18

A Jordi Bayona:

parlem de corrupció urbanística seriosament, Jordi. Els socialistes de Petra t'haurien d'haver informat que el batle de Petra, del PSM i amb majoria absoluta, també està imputat en dues querelles criminals per corrupció urbanística, per un presumpte delictes de prevaricació i un altre contra l'ordenació del territori. Els casos s'instrueixen als jutjats de Manacor i són el cas Son Roca (2002) i el cas Son Canals.

Jordi: al cas de Son Canals ja tenim una sentència ferma que va guanyar el Consell a l'Ajuntament. Està demostrat que el batle va donar una llicència nul·la de ple dret, segons els jutges de lo contenciós-administratiu. Els jutges han dictat la demolició de l'obra, cosa que evidentment el batle no ha complit. Però sobre el mateix cas el batle de Petra està també imputat a lo penal per prevaricació i delicte contra l'ordenació del territori. Es veu que el procediment, a petita escala, era el mateix utilitzat per Hidalgo a Andratx: fer passar una obra nova per una ampliació. D'aquesta manera s'evitaven passar pel Consell.

Jordi: a més et vull recordar tot el cas sobre la nau il·legal que es construí el marit de la tinent batle de Petra (del PSM) a un solar que varen reclassificar a urbà un mes després d'haver-lo comprat com a rústic (2002). A més en aquest negoci en actiu, li falta llicència d'activitats al dia, cèdul·la d'habitabilitat, etc, etc... i té obviament una orde de demolició.... que tampoc s'ha complerta.

Jordi: es veu que els socialistes de Petra no t'han informat bé, perquè a la llista que donen Armengol i Antich sobre els batles de Mallorca imputats per corrupció -n'hi ha la meitat que no hi estan, Jordi- per corrupció hi falta el batle de Petra.

Potser aquesta informació, més l'enfilall de notícies sobre aquest corrupte batle de Petra que han anat apareguent als mitjans li hauries de passar al fiscal anti-corrupció, Joan Carrau.

Per cert, el PP a Petra, que és l'únic que ha denunciat això (el PSOE, el GOB i UM de Petra no diuen res, miren a una altra banda), ha demanat que el Consell de Mallorca actuàs i, llevant la sentència esmentada al cas de Son Canals, no ha fet res més fins ara.

Jordi: per què els socialistes de Petra no denuncien totes les obres il·legals que hi ha dins el terme, o bé que no han demanat llicència, o bé s'han eixamplat molt més del que estipulava el permís? Per què els socialistes de Petra no són més valents a l'hora d'atacar el PSM posant damunt la taula els escàndols del batle de Petra???

Jordi: mostrau massa el llautó. No denunciau res que pugui perjudicar ni a UM ni al PSM. Res. Només vos interessa fer sang contra el PP.

Per altra banda, ja em va bé que hagin agafat Hidalgo i la seva tropa. Ara bé, sembla que alguns sí ho poden fer i d'altres no. Aquest és el tipus de justícia que preconitza el PSIB-PSOE, Jordi?

Pere Mateu

matas mentider

mercè | 30/11/2006, 17:18

Però, com se poden dir tantes mentides seguides sense espipellejar?.
Veure les respostes de Matas a na Monica Terribas i no poder cridar ¡mentider! me va provocar una crisi.

rasputin?

qui estima s'illa | 30/11/2006, 21:59

ningu s'en recorda?, he ha molta corrupcio politica que estam pagan tot cada dia. voldria demanar que qui sapiga res que ho digui,que es donin es noms, que no quedem aturats en es passat, que es donin ideas noves i que no ens fa falta politics d'aquets que quan pasa una situació d'aquesta no es coneguin entre ells, mentres segur que dinen i sopan junts. Ens hem d'aixecar de mirar lo millor per Majorca i protegirle i per noltros.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb