jordi bayona

Escrits per no deixar d'escriure

Només encerten quan rectifiquen

bayona | 22 Desembre, 2006 09:11

Sentint les intervencions dels membres del PP arran de l’aprovació del nou Estatut d’Autonomia de les Illes Balears vaig recordar aquella famosa frase de “només encerten quan rectifiquen”. Posaré tres exemples.  

1.    S’han passat dos anys belant contra la reforma dels Estatuts perquè “rompia España”. Ara diuen que és un dia històric per a les Illes Balears. Ahir negre, avui blanc. 

2.    Hem sentit a na Rosa Estarás afirmant categòricament, i deia tenir proves molt sòlides, que el nou Estatut no s’aprovaria perquè no interessava gens ni mica al PSOE, que no volia tenir compromisos econòmics amb Balears. Avui s’ha de menjar amb patates les seves sòlides proves. 

3.    En Jaume Matas diu que ha estat el punt culminant de la legislatura i que marcarà definitivament el futur del nostre país. La reforma de l’Estatut no era al programa electoral del PP. Resulta que “lo  més gran” pel país és allò que van dir que no farien. 

Com sempre, un model  de coherència.

 

Comentaris

Com ho rectifiquen?

Jaume X. | 22/12/2006, 09:33

Les seves opinions les poden rectificar pero ¿Cóm rectificaran que tenguin 20 batles a la barra, el darrer el de Sant Josep, y dos directors generals i un conseller amb "serios indicios de encubrimiento? Com ho rectificaran això?

Re: Només encerten quan rectifiquen

BIEL MATI | 22/12/2006, 10:03

QUE POC TARDES EN RETIRAR S'OPINIO DE UN QUE NO ES D'ES VOSTRO TALANT. IAIXO QUE NO HE INSULTAT, TAN SOLS INFORMAT. AIXO ES ES TALANT VOSTRO....

el retorn del martí

gabriel | 22/12/2006, 10:24

abans era biel martí

ara ja es bial mati

aviat serà biel matigues

es el que te la manca de personalitat

jordi, no esborris els comentaris d'aquest "pollo", son del tot mes estrafalaris i divertits.

No he esborrat cap comentari nou

Jordi Bayona | 22/12/2006, 10:35

No he esborrat cap comentari nou. Senzillament en aquest bloc no es copien els comentaris del dia anterior. Amb un pic ja basta.

ANALFABETISME TECNOLÒGIC

gabriel | 22/12/2006, 10:55

Pareix que al nostre major admirador-troll no li ha retut el curs d'"aPPrenda ha haser un blog en sien dias, igual de fasil que sembrar sindrias.

si no sap llegir ni escriure, com ha de saber manejar-se en la blogosfera!!!

pel que fa al Rodrigues, llàstima que la compareixença no sigui el 28 de desembre. el que ens hagués costat l'endemà reconeixer la vertadera inocentada als diaris!!!

FOTO PORTADA

Artur London | 22/12/2006, 11:07

´Mirau la foto de portada de Dari de Mallorca, al costat del president Marín hi ha: l'estaràs, la salom, el rotger, el ripoll, tots xupant càmara i això que n'han tingut d'anys per modificar l'estatut i no i creien; tenen una barra que la se trepitgen. Son uns "sants de guixo, que ni cagan ni pixen", perduts més que perduts...

Delinqüents que encara van de víctimes

Mireusté | 22/12/2006, 11:15

"El Inmundo" d'avui publica que el peperos organitzen una contramanifestació per contrarrestar la casserolada. El seu lema: "«Contra la corrupción, la manipulación y la persecución política»
Quina barra que tenen. Si estan en contra de la corrupció que la combatin al seu propi partit que está plagat. Si están en contra de la manipulació que comencin per el seu partit i els medis afins que un dia si i un altra també segueixen la estrategia de Goebbels. I després xerren de persecució política perque uns pocs dels seus corruptes siguin objecte d'investigació. No se com ho vegeu pèro ara, encara més que ahir, s'impossa una assistencia massiva a la casserolada de demà. Aquesta colla de delinqüents i de hipòcrites ens han d'escoltar.
DEMÀ TOTHOM AL CONSOLAT DE LA MAR A FER RENOU!!

A la mani

Xisco | 22/12/2006, 11:54

Demà, a la mani del Consolat!!!!

Canción dedicada

LA MODE | 22/12/2006, 12:25

Había un grupo a principio de los ochenta que se llamaba La Mode, que cantaba aquello de...
Para ti que solo tienes 15 años cumplidos.
Mi más ferviente deseo que los corruptos los cumplan en galeras

M'ACOMIADO

kriptonita | 22/12/2006, 13:36

Adéu a tots els "bloguistes". N'hi ha un parell que em cauen molt simpàtics i que tenen raó emb moltes coses(Joan de Moscari, L'electricista de Petra). Però me'n he d'anar,perquè en Baiona m'ha esborrat la meva darrera comunicación, on jo brindava(amablement, per cert) el telèfon mòbil den Rodríguez,per si algú volia -lícitament- parlar o enviar un missatge a un dels pressumptes corruptes més importants del moment. Com qui En Bayona ha fet això, us dic adé a tots,però -a volsaltres- amb simpatia. A'n Bayona, no: no m'agraden els censors. Adéu per a sempre(realment imagino que ningú no m'enyorarà gens ni mica, però ara m'ha fet il.lusió posar-me melodramàtic... Adieeeeeuuuuuuuuuuuu

Tribus indias en el CIM.

gahlida | 22/12/2006, 15:28

Visto que los "nuestros" sólo nos perjudican a todos con su política de usurpación y destrucción territorial no me importaria que en el CIM se confiara la gestión del territorio,los planes territoriales a representantes de los CHEROKEE,CHEYENNE,CHICKASAW,CHOCTAW,COMANCHE,DELAWERE,APACHE...ETC

No era d'en Rodríguez

Jordi Bayona | 22/12/2006, 15:31

Contrariament als meus hàbits, avui he de donar moltes explicacions. Però ho faig de bon gust. No era el telèfon d'en Rodríguez sinó el d'un altra persona, que no té res a veure amb el PP, que m'ho va fer saber i em va demanar que l'esborràs perquè rebia misstges i no entenia res.

QUEJAS AL FISCAL

Martínez | 22/12/2006, 15:37

Me dicen que Matas ha hecho llegar al Fiscal aquello que ya había anunciado la Estarás: la denuncia contra los medios de comunicación que hablaron del aviso de Matas y Rodríguez a Hidalgo. ¡Es un farsante! Sale en la prensa que pide perdón a los periodistas por si ha habido alguna reacción que los haya molestado y pocas horas después aparace la denuncia. Está visto que no le puedes dar la espalda ni un minuto. Te la clava.

A la mani

Xisco | 22/12/2006, 15:39

Més motius per anar demà a la mani davant del Consolat. Recordau: a les 12 h.!

A la mani

Xisco | 22/12/2006, 15:39

Més motius per anar demà a la mani davant del Consolat. Recordau: a les 12 h.!

Va contra El pais

Murdoch | 22/12/2006, 15:44

Sí, es cert, he vist la notícia publicada a un diari digital, pero es refereix exclusivament a un diari d'àmbit estatal, amb clara referència a EL PAIS. Quina jeta! Perquè no demana també accions contra els diaris locals que han dit la mateixa cosa?...

Lo que a Matas más le duele

Basilio B. | 22/12/2006, 15:54

Uno de los dramas de Matas ha sido que el caso Andratx lo aparta definitivamente de la carrera política en Madrid, para la supuesta sucesión del equipo de Rajoy si pierden, como es previsible, las elecciones de 2008. Lo que le duele a Matas es precisamente eso. La política balear le importa un bledo. Por eso trata de limpiar su imagen en Madrid y decir a sus jefes que todo lo que dice la prensa progresista es mentira cochina.

La convocatoria per la "Contramanifestació" a la pagina de Nuevas Generaciones

Fart de corruptes | 22/12/2006, 15:58

Mirau la convocatòria que fan els "cachorros" del PP a la seva pàgina. La contramanifestació diuen que ès "a favor de la libertad y frente al acoso que están sufriendo demasiadas personas en las Illes Balears". Al calendari adjunt xerren de que es manifestaran "contra la corrupció i la coacció". Ara nomès falta que duguin avions fletats de la Península. Tot es per flipar. No tenen vergonya.
Demà necessitem ser molts.

El link de Nuevas Generaciones

Fart de corruptes | 22/12/2006, 16:00

Perdoneu, m'he oblidat de publicar l'entrada del comentari d'abans. Aquí la teniu:
http://nnggbalears.org/palma/principal/index.php?action=fullnews&id=287

Llegiu i flipau vosaltres també

Decadència

Pau | 22/12/2006, 16:05

Quan en una societat democrática un govern diu que la culpa de tot la té la premsa és que aquest govern ja ha entrat en la definitiva decadència.

guerracivilismo

Il Gatopardo | 22/12/2006, 17:55

No viví los años previos a la proclamación de la II República y el posterior golpe de estado por parte de la fuerzas reaccionarias de la época, pero por lo que que he leido, empiezo ha tener la sensación de un déjà vu al que sólo le falta una una profunda crisis económica a nivel global para completar el retrato...lo peor es que la gran crisis,fiel a su cita cíclica, viene siendo anunciada desde hace unos años. Estallará por causa de un definitivo enfrentamiento armado en Oriente Medio o por un choque nuclear entre India y China, quién sabe, pero cuando lo haga, el ambiente que vivimos ahora nos recordará inevitablemete el de los felices años 20, en los que un espíritu de Carpe diem impedía vislumbrar el inminente futuro que le esperaba al mundo. Nada me asusta más que ver de nuevo a la reacción salir a la calle contramnafestándose para exigir impunidad a sus tropelías económicas. En el fondo lo que desearían es legalizar la corrupción. A saber hasta dónde llegarían en caso de vernos envueltos en una crisis económica, con miles de personas en paro, la mayoría inmigrantes. Espero que el precio de la vivienda descienda lo más lentamente posible.

Visca l' Estatut

Comandant 2000 | 22/12/2006, 18:25

Tot i aixó tenim nou Estatut. Esper que no es gastin els doblers amb advocats de Madrid amb assumptes estranys, o amb policies autonòmiques que dependen de qui ja sabeu, ... no ens mereixem que hi hagui politics com aquestos...Segur que dins el Partit Popular hi ha gent que no enten la estratègia que segueixen. Vos imaginau que passaria si aixó ho hagues fet qualquun d'IU,PSOE o inclús UM, que dirian ... Ara que s' atraca el 31 de desembre Vergonya cavallers, vergonya"

ECO, ECO!!!

Miquel | 22/12/2006, 19:08

Hay alguien ahí, ANTICH, ¿donde estás?
ECO, ECO!!!

Protestar y denunciar

Miravet | 22/12/2006, 19:37

PP-UM:Supermercado de la corrupción.

EL Inmundo publica e-mails personals

Andreu | 22/12/2006, 20:08

Heu vist el que publica avui "El Inmundo"? A part de fer propaganda de la contramanifestació pepera(semblen gansters manifestant-se perque ja no els hi deixen robar tranquils) surten dos missatges difonguent la casserolada de demà amb noms i e-mails. Fins on volen arribar?

contentración

un contrentro | 22/12/2006, 20:10

Sábado a las 12, contentración frente a delegación de gobierno a favor de la libertad

Frente al acoso de que están sufriendo demasiadas personas en las Illes Balears, mañana se ha convocado una manifestación.

Nos manifestamos contra la “persecución política” de sus miembros con la connivencia del Gobierno socialista.
Nos manifestamos contra la utilización política de las instituciones como instrumento al servicio electoralista de un partido.
Nos manifestamos contra el hecho insólito en que un fiscal, por primera vez en la historia de la democracia, critique en rueda de prensa la decisión de un juez

¡¡¡ NOS MANIFESTAMOS POR LA LIBERTAD !!!

contentración

el contrento | 22/12/2006, 20:11

Copiat de sa pàgina Uep NNGGPP

MAÑANA TODOS EN CONTRA LA CORRUPCIÓN DEL PP CON UNA GRAN CACEROLADA DELANTE DEL CONSOLAT.

PEDRO J. | 22/12/2006, 21:06

BASTA DE CORRUPCIÓN DEL PP . MANIFESTACIÓN EN CONTRA DE LOS CORRUPTOS . DIMISIÓN DE JOSE Mª RODRIGUEZ YA..!!!!

CACEROLADA

Jaume | 22/12/2006, 21:41

Jo demà hi seré, si a l'Argentina així varen fer fora una guarda de mafiosos, aquí també ho podem fer. PP SÍ, LLADRES NO!!!

Veo en Mallorcaconfidencial,com

UN LECTOR ALARMADO | 22/12/2006, 21:42

Siguen adelante las maniobras del PP para desmontar la verdad del Caso Andratx
Politica - Mallorca
22.12.2006
La Fiscalía de Baleares remitió hoy a la Fiscalía General del Estado las diligencias informativas incoadas tras solicitar el presidente autonómico, Jaume Matas, que actuase de oficio contra "El País" por informar de que el Govern alertó al ex alcalde de Andratx Eugenio Hidalgo (PP) de que iba a ser detenido. Según una nota enviada por el fiscal jefe de Baleares, Bartomeu Barceló, dichas diligencias, que se iniciaron ayer, se han remitido al fiscal general del Estado, Cándido Conde-Pumpido, para que las atribuya a la Fiscalía que él "considere oportuno" debido a que la denuncia es referente a un "rotativo de ámbito nacional con sede en Madrid", en alusión a "El País".

El comunicado aclara que las diligencias se abrieron después de la "denuncia del presidente del Govern balear" presentada el pasado día 20 de diciembre.

La vicepresidenta del Govern balear, Rosa Estarás, había anunciado el 18 de diciembre que se solicitaría a la Fiscalía que actuase de oficio contra los medios de comunicación que informaban ese mismo día de que el Ejecutivo avisó de su detención al entonces alcalde de Andratx, del PP, minutos antes de que se produjera.

El diario "El País" publicaba en portada el pasado día 18 de diciembre "El Gobierno balear alertó al alcalde de Andratx de que iba a ser detenido", y los subtítulos "El consejero de Interior llamó a Hidalgo hora y media antes de su arresto" y "Una grabación realizada por orden judicial recoge la conversación telefónica".

llamada anonima

los lunnis a las 8 en el despacho | 22/12/2006, 22:20

RODRIGUEZ:
CONNECTING PEOPLE

Al Consolat de la Mar

Casserolero | 22/12/2006, 22:22

CLONC CLONC CLONC!!
Ja sonen les casseroles.

El PP va a entrar en crisis

Es patro Salla | 23/12/2006, 02:44

El PP puede entrar en crisis a pocos meses de las municipales, los escandalos de corrupción ha hecho daño y obligan a Rajoy a condenarlos, lo que le enfrenta con el sector mas cutre del PP, representado en palma por la Salom, que dicho sea de paso fue la cabeza de lista por el PP que peores resultados ha conseguido en unas generales, pero ella se cree la hostia. De Rodriguez estarian encantados de librarse, estoy seguro que los de Madrid lo pusieron para vigilar a Matas, porque no se fian de el,Rotger esta harto de Matas y de los zaplaneros.Delgado no dice nada porque esta acojonado con lo que ha pasado en Andratx. Sabe que le gano el pulso a Matas con el transfuga thomas y cree que tiene sus opciones si sabe jugar sus cartas, Matas va de por libre y nadie se fia de el, su gestas mediaticas, estan llenas de cadaveres politicos, los de esos cargos samurai que no dudan en enterrar su carrera policita paras salvar los muebles del president. Y Rodriguez no tendria que ser la excepción, pero puede que si lo sea. Si lo aprienta, entre el e Hidalgo , la pueden liar y a ver luego lo que dicen desde Madri. El mundo, su principal arma mediatica, esta perdiendo prestigio, porque existe una corriente que en vez de criticar a "El mundo", simplemente se rien de el y de Pj, lo cual les hace mucho mas daño, porque pierden la vitola de serios. las metidas de pata de PJ son jocosamente comentadas al igual que las teorias de la conspiración y el acido borico. Este pp entrara en crisis, a no ser que los del dinero, impongan su ley.

Solicito informacion!!!!!! y bon nadal

Joan de Moscari | 23/12/2006, 08:43

Hola Bloqueros de la democracia y manos limpias!!!

Si alguien ha leído el tema de la central ELECTRICA que Sampol quiere montar cerca del Parc BIT y el Campus Universitarios.

Simplemente, saber si las informaciones que corren, hacen referencia a la titularidad de los terrenos.
Si son de Sampol o del Consell ?????

Si son de titularidad reciente de Sampol, hay otro pelotazo muy bien tramado, que conozco muy afondo y relatare por entregas.

HA una cosita.....

En este bloc no sobra nadie ni debe autoexcluirse nadie.

La palabra y el razonamiento es nuestro derecho,

Las caceroladas son actos de libertad.

Las contra manifestaciones, son actos Fascistas con la única intención de aniquilar al adversario.

De na, Salom jajajaja vaja clon de FOFITO.Ja amb parlarem.
JORDI AIXO VA MOLT BE!!!!

A TOTS BONNNNN NADAL

nou estatut de les illes balears

mafalda | 22/02/2007, 07:25

no estoy muy de acuerdo de la forma que han aprovado el nuevo estatuto de les illes balears, considero que se hubiera tenido que hacer una referendum para que todos los isleños pudieramos elegir si queriamos un nuevo estatuto o no, y no imponerlo como lo han hecho. ¿porque los catalanes y los sevillanos han tenido ocasion de elegir si querian tener nuevo estatuto y los baleares no? me gustaria que alguien me lo explicara.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb