jordi bayona

Escrits per no deixar d'escriure

JB07: Una zona verda que és grisa

bayona | 22 Gener, 2007 15:03

Té raó n’Aina Calvo quan diu que de la falca verda de Palma el PP ha fet una zona grisa. Jo afegiria que del mateix to de gris que han fet imperar a Palma, una grisor intangible i invisible, però molt present i sentida. El gris de la mediocritat. I que damunt surti en Rodrigo de Santos i digui que no han posat molt de verd per tal d’estalviar aigua de reguiu… és un insult a la intel·ligència. 

En aquest parc hi ha un parell que han pixat fora de test: 

- Del neoecologista Rodrigo de Santos ni en parlem. Els malparlats del meu poble dirien que és com Madó Coloma, que el que guanya amb el cap, ho fot amb ....

- Matas sembra un arbre a un lloc en el qual la setmana anterior en van tallar per desenes perquè, diuen, dificultaven la visió pel concert den Bisbal. 

- I el mateix Matas, en el discurs inaugural, posa a parir Govern de Zapatero perquè no li paga les autopistes. Allà hi havia un representant d’aquest mateix govern, que ha contribuït amb 14 milions d’euros per aquest parc municipal. Com a mínim, es va comportar com un maleducat.  

Comentaris

Solución Final al problema de Mallorca

Schwarzer Tee | 22/01/2007, 15:21

Es Parc de ses estacions també està tot encimmentat,esguerrat.

enveja

Robert | 22/01/2007, 15:47

enveja que teniu els sociates per no ser voltros els que ho inaugurau

Ja ho deia l'amo en Biel

Porca misèria | 22/01/2007, 16:04

De porcs i de senyors se'n ve de casta!!!!

Socias

Amic | 22/01/2007, 16:50

En el acto inaugural también estuvo el Delegado del Gobierno, Ramón Socias. Aquí tenía que estar y estuvo. Tenía un trabajo que hacer y lo hizo. Lo que no acabo de entender bien es qué hace todos los domingos que el Mallorca juega en Palma sentado en el palco junto a personajes tan interesantes como Vicente Grande, J.M García o (ayer) Jaume Matas. Jordi, ¿no estaría mejor en otro lugar de la grada, junto a su hijo, sin tener que agradecer nada a semejantes personajes? ¿no crees que nada se le ha perdido por allí?. Jordi, tu que estas cerca de él, porque no le aconsejas un poco en este sentido. Más tarde o más temprado tendrá que pagar los favores, si es que no los ha pagado ya. Y pagar favores a esta gente es muy costoso.

Palma grisa

BAR | 22/01/2007, 17:30

Me dol Palma... Cada cop que el govern de Na Cirer fa qualque cosa, n'espenya una altra. Quan Rodrigo diu que no té aigua per regar, m'entren els set mals...tots els mallorquins saben com fer un jardí hermós amb poca aigua... el que passa és que tots aquets que ara són a Cort són extraterrestres que no tenen ni idea de com vivim i de com ens agrada viure. Que li demanin a tots aquells que, de sempre, han aconseguit corrals, patis, jardins i pasteres verdes sense tenir aigua corrent, ni un pou a prop... com ho han de fer i quin tipus de plantes han de sembrar.
Palma necessita verd, perquè ciment ja en té.
Ara tot just falta que ens deixin Son Busquets totalment hipotecat i que allà també hi hagi ciment. Els habitatges previstos són una animalada que sols aconseguiran fer invivible una zona que ja està prop atapaida de cases i de cotxes.
I no me conteu la història de l'habitatge social, que no val fer demagògia barata quan Palma no té un sol espai verd de veres i en canvi té muntanyes de promocions de pisos i més pisos...
M'agradaria saber que diu Aina Calvo de Son Busquets, perquè fa falta que digui qualque cosa concreta, no tan sols frases enginyoses i paraules guapes.
Què passarà amb Son Busquets si els socialistes guanyen les eleccions municipals?

Falca verda?

Sandoval | 22/01/2007, 18:28

Idò sí, tenim falca verda, però de diners. Quant anave pel costat i feien "obres" hem creia que realment hi heuria molta de verdor i no tant de ciment is asfalt. Que sàpique en "rodriguito" que en aquesta terra nostra hi ha moltes varietat d'arbres i plantes que no tenen necessitat de molta d'aigua. Aixó seria el primer que heuria de saber un polític(Rajoy), primer lo propi de la terra i després ja heu veurem, es raro que madò catalineta no prediqui amb exemples, ellas que se diu tan "nostra". Aina prest seràs batlesa, estic segur, hi ha massa gent emprenyada i ferida, la ciutat i el país també estan molt ferits.

CIMENT I BARRERES

X | 22/01/2007, 19:01

D'acord. El parc és lleig, cau a esquerra mà, en un lloc poc agradós, devora el cementeri, el manicomi i és duríssim. També está tancat amb reixes, impedint els pais i la imatge de lleure. A SES ESTACIONS HAN POSAT UNES REIXES PER A ELEFANTS, estil SEGLE XIX I dedins tots hormigó i rància estètica.

???????????

Anonimus | 22/01/2007, 19:09

Jordi, Matas no respetó a Socias porque, a lo mejor, él se lo busca. Amic tiene razón, los ciudadanos estamos hartos de que los políticos se tiren los trastos cuando hay cámaras, pero luego, detrás, más bien se tiran los tejos, porque hay que ver lo coleguillas que son algunos aunque se digan en público enemigos. Quizás Socias debería haber abandonado el acto y hubiese dado a Matas una lección de dignidad. Por otra parte, pienso que 14 millones es mucho dinero para que el Gobierno no exija que se gasten en algo mejor que no sea tanto cemento. Al final la culpa del bodrio es del PP, consentido por el PSOE y pagado por todos los ciudadanos. La verdad es que usando el sentido común uno no entiende nada, o demasiado quizá, según lo mal pensado que se sea.

La Mafia PP-UM.

Seattle | 22/01/2007, 20:39

UM:Joc brut,ineficaçia,mentides,política de clavegueram,corrupció,destrucció,emblanquinement de sa gent que no se n´adona des Monstre.

La historia del parque

Pedro de La Vileta | 22/01/2007, 21:25

Conozco la historia del Parque. Lo hizo Matas cuando era ministro. El convenio firmado daba la autonomia al ayuntamiento en el diseño del parque. El ministerio solo aportaba los recursos económicos. Sólo puso un inconveniente: podia llegar a financiar una zona verde sobre un torrente pero no un parking. Se negó a pagar las obras del parking.
Por lo demás, a eso se le llama lealtad institucional, que es todo lo contrario de lo que persigue Matas. Por esto estaban presentes los representantes del Estado en la inauguración. Y como son más educados que Matas, se limitaron a no darse por enterados de las culebrillas que salen de la boca de Matas y no quisieron armar ningún escándalo allí con el público delante.
El "talante" tiene estas cosas, que a veces no son comprendidas.

Mensaje claro ...... para todos

Centrocampista | 22/01/2007, 21:35

http://www.youtube.com/watch?v=OVWU4VGDyUY

Tranquil Jordi, tranquil...

Perplex | 22/01/2007, 23:28

És que Jordi aquests del PP són molt més vius que vosaltres. Per això guanyen les eleccions. Inauguren coses (que són un desastre? No importa. La qüestió és inaugurar, ja ho esbucarem la pròxima legislatura i de passsada donarem l'obra a qualque amigot). Però vos donen vint voltes: vosaltres sempre dividits, bufetejant els vostres, sense aconseguir res mai de Madrid, d'esquena a la gent llevat de quan ja som damunt les eleccions i no hi ha temps de canviar res. Si vareu perdre va ser perquè com a polítics sou dolents, però molt dolents. Però bé, tranquil Jordi, tranquil, d'aquí en el pròxim pacte, el 2.099, encara hi ha temps de rectificar.

Oh, que vius

Un que passava i s'ha aturat | 23/01/2007, 09:13

Si, Perplex, el PP són molt més vius que la gent d'esquerres. Ells tenen Hidalgos (Oh, qué viu)que es forren amb l'urbanisme. Ells tenen Rodríguez (Oh, que viu) que diuen que Hoy es lunes. Ells tenen a Matas (Oh, que viu) que es compla paraluets de 800 milions. Ells tenen... Francament, vivors d'aquestes no val la pena.
A Mallorca hi ha una síndrome d'autodestrucció de l'esquerra, de complexe de que la dreta és més viva, que encara no ha estat superat. Covindria que es superàs.

Parque horroroso

Dr Maslow | 23/01/2007, 10:38

El parque, es hostil, gris, feo ,rodeado de barreras como si fuer una prisión, cemento y asfalto por doquier, habia una oportunidad historica, para crear un micro bosque en la ciudad. Aina Calvo, tendria que comprometerse con la ciudadania ha crear un parque de verdad si accede a la alcaldia. Me temo que este parque de sa riera,haya sido como siempre una merienda de negros.

el park west

biel, no kabriel | 23/01/2007, 10:50

qui tendrà collons de passejar-se amb els nins a l'entrada de fosca o les nits d'estiu?

Matas no puede

La Raulito | 23/01/2007, 12:13

UM pide que Rodríguez dimita pero Matas , aunque quiera, no puede. Perguntémonos porqué.

El nivel

Mónica | 23/01/2007, 12:27

El berrinche de Munar contra el PP se produce después de que el Mundo haya publicado que Munar pidió a Matas que acabe con la campaña que este periódico hace contra ella. Este es el nivel...

El nivel

Mónica | 23/01/2007, 12:27

El berrinche de Munar contra el PP se produce después de que el Mundo haya publicado que Munar pidió a Matas que acabe con la campaña que este periódico hace contra ella. Este es el nivel...

Vaya matrimonio

Luz | 23/01/2007, 12:57

Es muy divertido oir a Rubio hace unos días dándose besitos con UM, declarándose fidelidad eterna. Una semana después este mismo Rubio habla de deslealtades gravísimas. Vaya matrimonio

Matrimonios burgueses

Luz | 23/01/2007, 12:58

Son como los matrimonios burgueses en los que impera el cinismo de los intereses

Re: JB07: Una zona verda que és grisa

Tolo M. | 23/01/2007, 13:00

En bon mallorquí es diu que amb sos collos d'un poden penjar s'altre

Re: JB07: Una zona verda que és grisa

Matzinger | 23/01/2007, 13:02

La rpegunta a formularse es: ¿Haría usted en su casa un jardin de ste estilo? Probablemente nadie.

Fallero

Bartomeu J. | 23/01/2007, 17:15

Jo el trob, sobre tot, de mal gust. L'imitació del castell de Bellver és un perfecte exemple del mal gust fallero que impera a l'ajuntament des de la presència del fallero major que va ser en Rodríguez.

20 anys

G. Gelabert | 23/01/2007, 18:00

Fa més de 20 ays es va in augurar el Parc de la Mar. Presidia el reciente un mural de Miró. 20 anys més tard hem fet una passa enrera pel que fa als parcs de Palma.

20 anys

G. Gelabert | 23/01/2007, 18:00

Fa més de 20 ays es va in augurar el Parc de la Mar. Presidia el reciente un mural de Miró. 20 anys més tard hem fet una passa enrera pel que fa als parcs de Palma.

falca-xaperos-rodrigo

tanga de leopardo | 23/01/2007, 18:13

en rodrigo de santos ha arreglat una zona on hi van xaperos

una falca gris

ciutada gris | 23/01/2007, 19:15

Te raó la Calvo, no la conec però per la radio te una veu interessant, i no diu tonteries com que no es poden sembrar més arbres perque no hi ha agua per regarlos, d' on ha sortit aquest rodrigo, no hi ha aigua per regar els arbres i n' hi ha per una font tan enorme que gasta segur tant d' energia, aixó no es el que Palma necessita, visca la façana verda, i no auqesta cosa gris,

falca ¿verda?

mercè | 02/02/2007, 17:31

quina llàstima de falca verda!.
I pensar que un magnífic projecte presentat al concurs per un equip de la Universitat de Barcelona va quedar al calaix...! Quina plorera, deu me!.
fper

falca verda?

veïna | 18/05/2007, 15:18

I on hi ha es velodrom que passa, no havia de esse sa falca verda? que passa que els morts tenen dret a tenir un parc i els vius no, a veure si ja no tenen diners?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb